Hocam şimdi kaliteli gençlere yönelmen işine çok yarayacaktır.
Şahsen genç ve orta yaş karması yapsan olmaz mı? Çok genç de yapma taraftarı değilim çünkü tecrübe, avrupadaki maçları vs....
ADANA DEMİRSPOR
2 tane genç olmasına rağmen kilit oyuncu olacak regen ortasaha kaçırdım.Biri City e gitti. Biride Monaco da sözleşmesini uzattı. Şimdi onlar kadar iyi olmasada potansiyeli olan as takımda da oynayabilir bir regen buldum 11milyon a serbest kalma maddesi var onu alabilirim.
Katılıyorum hocam bende öyle yapıyorum geçen sene pizzi,dede tecrübeli oyuncular vardı.Şimdi yine aldım bir kaç tane.
''Hazırlık Maçları''
Hazırlık maçlarım hep kötü geçmiştir.Çünkü taktiğimde takım uyumu çok önemli bir de tabi ki satılan oyuncuların yerini doldurmadan büyük takımlarla maç yapıyoruz doğal olarak sonuçlar böyle.Neyse ki Süper Kupalar öncesi transferleri tamamladık sayılır.
''Avrupa Süper Kupası| Rakip Porto''
Kadro çok sağlam ŞL de ki rakiplerden farksız.
Transferleri transfer sezonu bitince paylaşacağım.
Bu maçta 2 tane kırmızı kart gördük ama çok güzel defansif oyun ile 2 gol daha bulduk9 Kişiyle yenince Çok zevkli bir maç oldu.
Şampiyonluklar için tebrikler, Takımı lige hard düzeyde hazırlamışsınAlınmadık tek kupa'da Aralık ayında gelecek
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Tebrik ederim hocam. Grubundan çıkabileceğini düşünüyorum. Ama Talhanın Es-Es i zor çıkabilir gibi duruyor.
Gruptan rahat çıkarız, Eses'im de çıkar inşallah![]()
Teşekkürler hocam inşallah gelir.
Bencede çıkarız tanıdık rakiplerle yapacağız yine. Es-Es de GS de FB de çıkar inşallah
İnşallah Rodi.Kendi takım kadromu paylaştık tan sonra 3 takımında kadrolarını paylaşırım.
''Transfer Geçmişi''
As kadrom dışında Türklerden oluşan sağlam bir yedek kadro kurmaya çalıştım O yüzden İshak , Kamil,Oğuzhan ve Salih i gayet ucuz fiyatlara kaptık.Çok sağlam bir sağbek bulamadığımdan Linnes i aldım.Şimdilik idare edeceğiz yarı transferde daha iyisini bulursam alacağım.Ortasahanın ortasına 3 oyuncu aldık 3 ü de iyi oyuncular ama şahane değiller belki mondragon gelişerek her maç vazgeçemeyeceğim bir oyuncu olabilir Carlos Garcia gibi.Sağ kanat a da Douglas ı aldık kendisinin yeteneklerine güveniyorum iyi işler yapacaktır.Bu arada Pinho Pederseni geçti iyi ki almışım dedirtti.
''Tokat Spor 6.Sezon Takım Kadrosu''
Spoiler: Pacheco
Spoiler: Toure
Spoiler: Linnes
Spoiler: Kamil Ahmet
Spoiler: Freitas
Spoiler: İshak Doğan
Spoiler: Carlos Garcia
Spoiler: Aytaç Kara
Spoiler: Mondragon
Spoiler: Dembele
Spoiler: Cristoforo
Spoiler: Salih Uçan
Spoiler: Douglas Costa
Spoiler: Oğuzhan Aydoğan
Spoiler: Lucas Piazon
Spoiler: Sinan Kurt
Spoiler: Pedersen
Spoiler: Pinho
Kalecilerin boy biraz sıkıntı olabilir. Pizzi'yi satmasaydın keşke yerini doldurursun umarım. En akılcı transfer yada kiralama Dembele bence genel olarak takım bir harika
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
Bu kariyeri hep görüyorum ama hiç okumaya fırsat bulamadım önce yazayım tez zamanda okuyacağım![]()
Kamile bak sen ADS dayken çelimsiz bir şeydi şimdi bayağa gelişmiş. Salihi de begendim. transferler güzel hocam begendim şimdi başarıda
ADANA DEMİRSPOR
Kadroyu gene güzel kurmuşsun. Bu sene yine ambargo koyarsın.
TeşekkürlerKalecilerde boy penaltılarda sıkıntı oluyor bence. Pacheco nun ki de fazla kısa değil 1.86 daha iyisini ve uygununu bulur bulmaz satarım.Şimdilik bulamadım. Pizzi ye gelince Barça maçları öncesi sakatlanmıştı,iyileştikten sonra da eski performansını sergileyemedi yerini Pinho da çok iyi bir şekilde doldurmuştu, O yüzden sattım Douglas Costa yı denemek istedim uygun fiyata görünce. Dembele yi son günlerde aldık Ortasahalarımı hem teknik i pası iyi hemde top kapması iyi oyunculardan almıştım ancak driblingleri iyi değildi aldıklarımın Defansif oyun kurucu da değil de Oyun kurucu bölgesinde dribling e de ihtiyaç duyabiliriz diye kiralık listesindeki dembele yi de aldık.
Teşekkürler yorum için, umarım beğenirsin kariyeri ve hile şüphesi duymayan dostlarım arasına katılırsın sende inşallah
Teşekkür ederimKamil i de Salih i de Türkiye Ligi ve Kupası için aldık ŞL maçlarından önceki lig maçlarında vazgeçilmez oyuncularımız olacaklar
Teşekkürler hocam,inşallah koyarız ambargo![]()
Hile yaparsın yapmazsın sana kalmış bir şeyben senin beni eğlendirmene bakarım sende oyundan zevk alıyorsan gerisi teferruattır
bende catania ile oynuyorum zero sea athena taktiğini kullanıyorum seri b den beri 3 sezondur şampiyon oluyorum
ilk defa hile yapmadan bu kadar zevk alarak oynuyorum...
Ben hile yi hiç sevmiyorum ve yapmamda ama yine de Türkiye Liginde zevk almamaya başladım normal olarak rakipsiz kalıyoruzBirde kendi taktiğimle oynamaya dikkat ederim. Tabi ki başka taktiklerden esinlendiğim şeyler olabilir ama Kendi taktiğinle oynayınca ayrı bir zevk veriyor oyun.
Senin de denemeni tavsiye ederim.
Transferler güzelmiş, Lig'e de iyi başlamışsın. Kamil Ahmet'i defalarca satmaktan vazgeçtim Eskişehir'de, ileri de böyle gelişiyorsa satmam zaten. İyi bir yedek sağ bek olur![]()
''Şampiyonlar Ligi Grup F|2.Maç''
Forvetsiz kaldık artık santraforda Sinan Kurt oynayacak.
''Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur''
Sürpriz bir şekilde elendik...
''Spor Toto Süper Lig | 4.Hafta''
Kupada elenmenin acısını ligde çıkardık ama Gençlerbirliği istediğini almıştır.
''Şampiyonlar Ligi Grup F|3.Maç''
''Spor Toto Süper Lig | 5.Hafta''
Sinan Kurt'un performans nasıl? ben daha önce denemiştim bi kere pek memnun kalmadım.
Gençler seni kupadan eledikten sonra Lig de 10 tane atsan ne fark eder![]()
Anladım hocamİnşallah kafandaki taktiği yansıtabilirsin
Sinan Kurt tan memnunum.Görev verildiğinde yüzümü kara çıkartmıyor.Sol açık yedeği olmasına rağmen sahte forvette de çok başarılı oynuyor.
Aynen ya kötü oldu kupadan elenmek.Neyse Dünya Klüpler şampiyonası olacak bu sene elenmek iyi oldu diyerekten bahanemizi uyduralım
her türlü yardıma açığım taktik konusunda![]()
Ortasaha ve Hücumda Mükemmel Oyuncular Almışsın Kadrona Ama Savunma Olarak As Takım/Yedek Takım Arası Büyük Uçurum Var Bu Savunma Seni Çok Zorlar.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kafanda ki sistemi söyle istersen bende diğer arkadaşlarda yardımcı olabilir. Ya da özel mesaj atabilirsin hocam.
Teşekkürler hocamGeçen sene 18 yaş altından oyuncularla idare etmeye çalışmıştım bu sene biraz daha kaliteleştirdik bekleri. Toplu savunma yaptığımız içinde pek sıkıntı çıkmıyor.