Sayfa 17 / 27 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 787 sonuç

Konu: Kupa Avcısı DOĞAN gözünü Dünya Kupasına Dikti| Tokat Spor & Fransa (7.Sezon)

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Takıma katkısı olsun da bomba olması mühim değil
    Aynen bende onun için uğraşıyorum ama yine de bomba sayılabilecek oyuncularla da görüşüyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam şimdi kaliteli gençlere yönelmen işine çok yarayacaktır.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Şahsen genç ve orta yaş karması yapsan olmaz mı? Çok genç de yapma taraftarı değilim çünkü tecrübe, avrupadaki maçları vs....
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam şimdi kaliteli gençlere yönelmen işine çok yarayacaktır.
    2 tane genç olmasına rağmen kilit oyuncu olacak regen ortasaha kaçırdım.Biri City e gitti. Biride Monaco da sözleşmesini uzattı. Şimdi onlar kadar iyi olmasada potansiyeli olan as takımda da oynayabilir bir regen buldum 11milyon a serbest kalma maddesi var onu alabilirim.
    Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Şahsen genç ve orta yaş karması yapsan olmaz mı? Çok genç de yapma taraftarı değilim çünkü tecrübe, avrupadaki maçları vs....
    Katılıyorum hocam bende öyle yapıyorum geçen sene pizzi,dede tecrübeli oyuncular vardı.Şimdi yine aldım bir kaç tane.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

''Hazırlık Maçları''

Hazırlık maçlarım hep kötü geçmiştir.Çünkü taktiğimde takım uyumu çok önemli bir de tabi ki satılan oyuncuların yerini doldurmadan büyük takımlarla maç yapıyoruz doğal olarak sonuçlar böyle.Neyse ki Süper Kupalar öncesi transferleri tamamladık sayılır.
    ''Avrupa Süper Kupası| Rakip Porto''

Kadro çok sağlam ŞL de ki rakiplerden farksız.

Transferleri transfer sezonu bitince paylaşacağım.

Bu maçta 2 tane kırmızı kart gördük ama çok güzel defansif oyun ile 2 gol daha bulduk9 Kişiyle yenince Çok zevkli bir maç oldu.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

''ŞL Grubumuz''

Hep aynı takımlar geliyor karşıma bu da bir bug heralde.Son torbadanda kesin Olympiakos gelir diyordum ama Molde ye bir regen kiralamıştım o yüzden molde geldi heralde
    ''Temsilcilerimizin Grupları''

Nesil
    2014

Şampiyonluklar için tebrikler, Takımı lige hard düzeyde hazırlamışsın Alınmadık tek kupa'da Aralık ayında gelecek
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Tebrik ederim hocam. Grubundan çıkabileceğini düşünüyorum. Ama Talhanın Es-Es i zor çıkabilir gibi duruyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Gruptan rahat çıkarız, Eses'im de çıkar inşallah

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Şampiyonluklar için tebrikler, Takımı lige hard düzeyde hazırlamışsın Alınmadık tek kupa'da Aralık ayında gelecek
    Teşekkürler hocam inşallah gelir.
    Tebrik ederim hocam. Grubundan çıkabileceğini düşünüyorum. Ama Talhanın Es-Es i zor çıkabilir gibi duruyor.
    Bencede çıkarız tanıdık rakiplerle yapacağız yine. Es-Es de GS de FB de çıkar inşallah
    Gruptan rahat çıkarız, Eses'im de çıkar inşallah
    İnşallah Rodi. Kendi takım kadromu paylaştık tan sonra 3 takımında kadrolarını paylaşırım.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

''Transfer Geçmişi''

As kadrom dışında Türklerden oluşan sağlam bir yedek kadro kurmaya çalıştım O yüzden İshak , Kamil,Oğuzhan ve Salih i gayet ucuz fiyatlara kaptık.Çok sağlam bir sağbek bulamadığımdan Linnes i aldım.Şimdilik idare edeceğiz yarı transferde daha iyisini bulursam alacağım.Ortasahanın ortasına 3 oyuncu aldık 3 ü de iyi oyuncular ama şahane değiller belki mondragon gelişerek her maç vazgeçemeyeceğim bir oyuncu olabilir Carlos Garcia gibi.Sağ kanat a da Douglas ı aldık kendisinin yeteneklerine güveniyorum iyi işler yapacaktır.Bu arada Pinho Pederseni geçti iyi ki almışım dedirtti.
    ''Tokat Spor 6.Sezon Takım Kadrosu''

Spoiler: Pacheco 

Spoiler: Toure 

Spoiler: Linnes 

Spoiler: Kamil Ahmet 

Spoiler: Freitas 

Spoiler: İshak Doğan 

Spoiler: Carlos Garcia 

Spoiler: Aytaç Kara 

Spoiler: Mondragon 

Spoiler: Dembele 

Spoiler: Cristoforo 

Spoiler: Salih Uçan 

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Spoiler: Douglas Costa 

Spoiler: Oğuzhan Aydoğan 

Spoiler: Lucas Piazon 

Spoiler: Sinan Kurt 

Spoiler: Pedersen 

Spoiler: Pinho 

Nesil
    2014

Kalecilerin boy biraz sıkıntı olabilir. Pizzi'yi satmasaydın keşke yerini doldurursun umarım. En akılcı transfer yada kiralama Dembele bence genel olarak takım bir harika
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu kariyeri hep görüyorum ama hiç okumaya fırsat bulamadım önce yazayım tez zamanda okuyacağım

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Kamile bak sen ADS dayken çelimsiz bir şeydi şimdi bayağa gelişmiş. Salihi de begendim. transferler güzel hocam begendim şimdi başarıda
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Kadroyu gene güzel kurmuşsun. Bu sene yine ambargo koyarsın.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Kalecilerin boy biraz sıkıntı olabilir. Pizzi'yi satmasaydın keşke yerini doldurursun umarım. En akılcı transfer yada kiralama Dembele bence genel olarak takım bir harika
    Teşekkürler Kalecilerde boy penaltılarda sıkıntı oluyor bence. Pacheco nun ki de fazla kısa değil 1.86 daha iyisini ve uygununu bulur bulmaz satarım.Şimdilik bulamadım. Pizzi ye gelince Barça maçları öncesi sakatlanmıştı,iyileştikten sonra da eski performansını sergileyemedi yerini Pinho da çok iyi bir şekilde doldurmuştu, O yüzden sattım Douglas Costa yı denemek istedim uygun fiyata görünce. Dembele yi son günlerde aldık Ortasahalarımı hem teknik i pası iyi hemde top kapması iyi oyunculardan almıştım ancak driblingleri iyi değildi aldıklarımın Defansif oyun kurucu da değil de Oyun kurucu bölgesinde dribling e de ihtiyaç duyabiliriz diye kiralık listesindeki dembele yi de aldık.
    Quote Originally Posted by devilshand View Post
    Bu kariyeri hep görüyorum ama hiç okumaya fırsat bulamadım önce yazayım tez zamanda okuyacağım
    Teşekkürler yorum için, umarım beğenirsin kariyeri ve hile şüphesi duymayan dostlarım arasına katılırsın sende inşallah
    Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Kamile bak sen ADS dayken çelimsiz bir şeydi şimdi bayağa gelişmiş. Salihi de begendim. transferler güzel hocam begendim şimdi başarıda
    Teşekkür ederim Kamil i de Salih i de Türkiye Ligi ve Kupası için aldık ŞL maçlarından önceki lig maçlarında vazgeçilmez oyuncularımız olacaklar
    Kadroyu gene güzel kurmuşsun. Bu sene yine ambargo koyarsın.
    Teşekkürler hocam,inşallah koyarız ambargo

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hile yaparsın yapmazsın sana kalmış bir şey ben senin beni eğlendirmene bakarım sende oyundan zevk alıyorsan gerisi teferruattır bende catania ile oynuyorum zero sea athena taktiğini kullanıyorum seri b den beri 3 sezondur şampiyon oluyorum ilk defa hile yapmadan bu kadar zevk alarak oynuyorum...

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hile yaparsın yapmazsın sana kalmış bir şey ben senin beni eğlendirmene bakarım sende oyundan zevk alıyorsan gerisi teferruattır bende catania ile oynuyorum zero sea athena taktiğini kullanıyorum seri b den beri 3 sezondur şampiyon oluyorum ilk defa hile yapmadan bu kadar zevk alarak oynuyorum...
    Ben hile yi hiç sevmiyorum ve yapmamda ama yine de Türkiye Liginde zevk almamaya başladım normal olarak rakipsiz kalıyoruz Birde kendi taktiğimle oynamaya dikkat ederim. Tabi ki başka taktiklerden esinlendiğim şeyler olabilir ama Kendi taktiğinle oynayınca ayrı bir zevk veriyor oyun. Senin de denemeni tavsiye ederim.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

''2019-2020 Sezonu Başlıyor...''

''Spor Toto Süper Lig | 1.Hafta''

''Şampiyonlar Ligi Grup F|1.Maç''

''Spor Toto Süper Lig | 2.Hafta''

Bir Yıldız Kaydı...

''Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur''

''Spor Toto Süper Lig | 3.Hafta''

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Transferler güzelmiş, Lig'e de iyi başlamışsın. Kamil Ahmet'i defalarca satmaktan vazgeçtim Eskişehir'de, ileri de böyle gelişiyorsa satmam zaten. İyi bir yedek sağ bek olur

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Transferler güzelmiş, Lig'e de iyi başlamışsın. Kamil Ahmet'i defalarca satmaktan vazgeçtim Eskişehir'de, ileri de böyle gelişiyorsa satmam zaten. İyi bir yedek sağ bek olur
    Teşekkür ederim Rodi Kamil başlangıçta çok mu kötü ben fazla iyi bir profil göremiyorum yedek olsun diye aldım.Fazla maaş istemiyordur sende de ,kalsın satma

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

''Şampiyonlar Ligi Grup F|2.Maç''

Forvetsiz kaldık artık santraforda Sinan Kurt oynayacak.

''Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur''

Sürpriz bir şekilde elendik...
    ''Spor Toto Süper Lig | 4.Hafta''

Kupada elenmenin acısını ligde çıkardık ama Gençlerbirliği istediğini almıştır.

''Şampiyonlar Ligi Grup F|3.Maç''

''Spor Toto Süper Lig | 5.Hafta''

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Ben hile yi hiç sevmiyorum ve yapmamda ama yine de Türkiye Liginde zevk almamaya başladım normal olarak rakipsiz kalıyoruz Birde kendi taktiğimle oynamaya dikkat ederim. Tabi ki başka taktiklerden esinlendiğim şeyler olabilir ama Kendi taktiğinle oynayınca ayrı bir zevk veriyor oyun. Senin de denemeni tavsiye ederim.

Evet kendi taktiğimle oynamayı bende çok istiyorum ama ya kafamdakini oyuna yansıtamıyorum yada o kadar mevki ve rolün işlevini bilmiyorum gerçekten izliyorum ama sadece 2012 1461 trabzonla 2 sezon başarılı olup gs ye geçmiştim sonra orada da patlamıştım

Nesil
    2014

Sinan Kurt'un performans nasıl? ben daha önce denemiştim bi kere pek memnun kalmadım.
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Gençler seni kupadan eledikten sonra Lig de 10 tane atsan ne fark eder

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Evet kendi taktiğimle oynamayı bende çok istiyorum ama ya kafamdakini oyuna yansıtamıyorum yada o kadar mevki ve rolün işlevini bilmiyorum gerçekten izliyorum ama sadece 2012 1461 trabzonla 2 sezon başarılı olup gs ye geçmiştim sonra orada da patlamıştım

Anladım hocam İnşallah kafandaki taktiği yansıtabilirsin

Sinan Kurt'un performans nasıl? ben daha önce denemiştim bi kere pek memnun kalmadım.
    Sinan Kurt tan memnunum.Görev verildiğinde yüzümü kara çıkartmıyor.Sol açık yedeği olmasına rağmen sahte forvette de çok başarılı oynuyor.
    Gençler seni kupadan eledikten sonra Lig de 10 tane atsan ne fark eder
    Aynen ya kötü oldu kupadan elenmek.Neyse Dünya Klüpler şampiyonası olacak bu sene elenmek iyi oldu diyerekten bahanemizi uyduralım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

her türlü yardıma açığım taktik konusunda

29. Default

Ortasaha ve Hücumda Mükemmel Oyuncular Almışsın Kadrona Ama Savunma Olarak As Takım/Yedek Takım Arası Büyük Uçurum Var Bu Savunma Seni Çok Zorlar.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

her türlü yardıma açığım taktik konusunda
    Kafanda ki sistemi söyle istersen bende diğer arkadaşlarda yardımcı olabilir. Ya da özel mesaj atabilirsin hocam.
    Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Ortasaha ve Hücumda Mükemmel Oyuncular Almışsın Kadrona Ama Savunma Olarak As Takım/Yedek Takım Arası Büyük Uçurum Var Bu Savunma Seni Çok Zorlar.
    Teşekkürler hocam Geçen sene 18 yaş altından oyuncularla idare etmeye çalışmıştım bu sene biraz daha kaliteleştirdik bekleri. Toplu savunma yaptığımız içinde pek sıkıntı çıkmıyor.

Sayfa 17 / 27 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri