6.Büyük Denizli Efsanesi Son Hızla Devam Ediyor![]()
6.Büyük Denizli Efsanesi Son Hızla Devam Ediyor![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
İlginç ama devam ediyor
PREMİER LİG 7.HAFTA
Sırasıyla M.Untied-Watford-Barcelona gibi zorluk derecesi çok yüksek maçlardan sonra
Takımda kondisyon sıkıntısı baş göstermeye başladı. Bu zorluk seviyesi sürec özellikle 3 günde bir olması nedeni ile bu maça yedek takımla çıktık. As takımda önemli bir sakatlık yerine 3 puanı feda ettim. Konumumuz itibari ile şuan 3 puanın çok önemi yok.
PREMİER LİG 8.HAFTA
Şaka gibi bir önceki maçta belirtmiştim. As takım oyuncuları sakatlanmasın diye City maçına çıkartmadım. Dinlenmiş As kadromu Milli maçlara gönderdik. Adamlar kondiyon pert üstüne bir Prowse'nin 3 hafta sakatlığı ile geldiler. Bu maçta da bir nevi yedek karışımı çıktık. Tek tesellim yeni aldığımız ama sezon başından beri sakat olan stoperimiz Elcio bu maçta sonradan girip gol attı
ŞAMPİYONLAR LİGİ D GRUBU 3.MAÇ
PREMİER LİG 9.HAFTA
PREMİER LİG 10.HAFTA
Said ne koydu öyle be
Geride kalan 12 yılda 2 oyuncumuz bir maçta 5 gol barajını yakalamıştı. Premier Ligde Origi 5 gol, yanlış hatırlamıyorsam Maloney'de SKYBET 1'de 5 gol barajına ulaşmıştı. Said Hem onların rekorunu kırdı Hemde Premier Lig gol rekorunu elinde bulunduran Berbatov'un rekorunu kırdı
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (: