Anket Sonuçlarını Görüntüle: F.C.Unted'ta 2030 yılı son sezon olacak buradan hangi ülkenin en altından başlayalım?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Almanya

10 30.30%
  • İtalya

5 15.15%
  • Fransa

2 6.06%
  • İspanya

6 18.18%
  • Portekiz

6 18.18%
  • Hollanda

1 3.03%
  • 2030'da Tekrar İngiltere en alta dönelim

3 9.09%
1 ile 30 arası toplam 1158 sonuç

Konu: F.C.United 12 Sezon| Stuttgarter Kickers 6.Sezon |Sadece Alt Yapı |2031-32|

Hybrid View

6.Büyük Denizli Efsanesi Son Hızla Devam Ediyor

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    6.Büyük Denizli Efsanesi Son Hızla Devam Ediyor
    İlginç ama devam ediyor

PREMİER LİG 7.HAFTA

Sırasıyla M.Untied-Watford-Barcelona gibi zorluk derecesi çok yüksek maçlardan sonra
    Takımda kondisyon sıkıntısı baş göstermeye başladı. Bu zorluk seviyesi sürec özellikle 3 günde bir olması nedeni ile bu maça yedek takımla çıktık. As takımda önemli bir sakatlık yerine 3 puanı feda ettim. Konumumuz itibari ile şuan 3 puanın çok önemi yok.

PREMİER LİG 8.HAFTA

Şaka gibi bir önceki maçta belirtmiştim. As takım oyuncuları sakatlanmasın diye City maçına çıkartmadım. Dinlenmiş As kadromu Milli maçlara gönderdik. Adamlar kondiyon pert üstüne bir Prowse'nin 3 hafta sakatlığı ile geldiler. Bu maçta da bir nevi yedek karışımı çıktık. Tek tesellim yeni aldığımız ama sezon başından beri sakat olan stoperimiz Elcio bu maçta sonradan girip gol attı

ŞAMPİYONLAR LİGİ D GRUBU 3.MAÇ

PREMİER LİG 9.HAFTA

PREMİER LİG 10.HAFTA

Said ne koydu öyle be

Geride kalan 12 yılda 2 oyuncumuz bir maçta 5 gol barajını yakalamıştı. Premier Ligde Origi 5 gol, yanlış hatırlamıyorsam Maloney'de SKYBET 1'de 5 gol barajına ulaşmıştı. Said Hem onların rekorunu kırdı Hemde Premier Lig gol rekorunu elinde bulunduran Berbatov'un rekorunu kırdı

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri