Konunun başlığına takıldım desem çok geçmişleri okumadım ama neden ilk ilçe takımı başlığı verdin ki Kasımpaşa busene başakşehir daha önce Buca vs var yani ilçe takımları![]()
Konunun başlığına takıldım desem çok geçmişleri okumadım ama neden ilk ilçe takımı başlığı verdin ki Kasımpaşa busene başakşehir daha önce Buca vs var yani ilçe takımları![]()
İnşallah En Çok Tırstığım Alanya ve Ümraniye Maçları. Trabzondan da Tırsıyordum Ama Bizim Oyuncular Daha Çok İstekliydi.
[MENTION=206349]pusathan01[/MENTION] Hocamın Dediği Gibi En Az 2 Galibiyet Lazım Onlarda Alanya ve Ümraniye Olursa Tadından Yenmez
Rodi Bak Seni Yeniden Sevmeye BaşladımBu Destek İçin Senin Takıma Prim Ödemesi Göndereyim Es Es'in Hesap Numarasını Ver Yeter
Başlığa Takılmanı Anlıyorum Ama Gerçekten Öyle. Şimdi Açıklayayım Ayrıntılarını;
1978-79 Sezonunda O Dönemde Birinci Lig'de (Süperlig) Oynayan İlk (Merkez İlçe Değil) İlçe Takımıdır. Bu Seneden Sonra Diğer İlçelerin Takımları da Mücadele Etmiştir. Bu Sezondan Önce Yeşildirek, Beyoğluspor, Beykozspor, Feriköy, Vefaspor Gibi Semt Takımları Tabiriyle Merkez İlçe Mücadele Etmiş. Bizim Durum Bunlardan Çok Farklı.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"