1 ile 30 arası toplam 808 sonuç

Konu: MKE KIRIKKALESPOR: "Süperligin İlk İlçe Takımı" 40 Yıl Sonra Süperlig'de [5.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Konunun başlığına takıldım desem çok geçmişleri okumadım ama neden ilk ilçe takımı başlığı verdin ki Kasımpaşa busene başakşehir daha önce Buca vs var yani ilçe takımları

Quote Originally Posted by Barak View Post
    İş bitmiş artık. Tebrik ederim
    İnşallah En Çok Tırstığım Alanya ve Ümraniye Maçları. Trabzondan da Tırsıyordum Ama Bizim Oyuncular Daha Çok İstekliydi.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Aynen Trabzon galibiyeti ile garantiledik sayılır,tebrikler
    [MENTION=206349]pusathan01[/MENTION] Hocamın Dediği Gibi En Az 2 Galibiyet Lazım Onlarda Alanya ve Ümraniye Olursa Tadından Yenmez

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Şampiyonluk Yakın, Meşaleleri Yakın
    Rodi Bak Seni Yeniden Sevmeye Başladım Bu Destek İçin Senin Takıma Prim Ödemesi Göndereyim Es Es'in Hesap Numarasını Ver Yeter

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    Konunun başlığına takıldım desem çok geçmişleri okumadım ama neden ilk ilçe takımı başlığı verdin ki Kasımpaşa busene başakşehir daha önce Buca vs var yani ilçe takımları
    Başlığa Takılmanı Anlıyorum Ama Gerçekten Öyle. Şimdi Açıklayayım Ayrıntılarını;

1978-79 Sezonunda O Dönemde Birinci Lig'de (Süperlig) Oynayan İlk (Merkez İlçe Değil) İlçe Takımıdır. Bu Seneden Sonra Diğer İlçelerin Takımları da Mücadele Etmiştir. Bu Sezondan Önce Yeşildirek, Beyoğluspor, Beykozspor, Feriköy, Vefaspor Gibi Semt Takımları Tabiriyle Merkez İlçe Mücadele Etmiş. Bizim Durum Bunlardan Çok Farklı.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri