''Spor Toto Süper Lig | 6.Hafta''
''Şampiyonlar Ligi Grup F|4.Maç''
''Spor Toto Süper Lig | 7.Hafta''
''Şampiyonlar Ligi Grup F|5.Maç''
Bi kendine gelemedi bu sezon pedersen.
''Spor Toto Süper Lig | 8.Hafta''
''Spor Toto Süper Lig | 6.Hafta''
''Şampiyonlar Ligi Grup F|4.Maç''
''Spor Toto Süper Lig | 7.Hafta''
''Şampiyonlar Ligi Grup F|5.Maç''
Bi kendine gelemedi bu sezon pedersen.
''Spor Toto Süper Lig | 8.Hafta''
Sadece yorum atmak için herşey güzel diyimCidden yorum atmakta zorlanıyor insan herşey güzel olunca
![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Evde değilim kafam rahat olsun paylaşırım steam üzerinden haberleşiriz Biologshand
emre olan mı ?
La gardaş adam herkesi tokatlamış sana ne diyelim daha![]()
Sen artık The Buldozer olmuşsun. Bu saatten sonra ne yorum yazsak bilemedim ki![]()
steam : aytekin79
Dün hiç bilgisayara giremedim. Bugün de yeni giriyorum,kaldığımız yerden devam ediyoruz
Evet hocam kabul ettim.
Hepinize çok teşekkürler.Yine de yazın bir şeyler yalnız kalmayayım
![]()
İyi ben yokken fazla ilerlememişsin![]()
Aynen öyle oldu Rodicim
Piazonun adaylar arasında olması şaşırttı beni.
En iyi stoperim sakatlandı yerini Koray la dolduracağız.
''Spor Toto Süper Lig | 9.Hafta''
''Şampiyonlar Ligi Grup F|6.Maç''
''Dünya Kulüpler Şampiyonası Yarı Final''
Oyuncular delirtti beni ya. O kadar dandik şut çektiler ki sanki kaleciyi alıştırıyorlar.
''Dünya Kulüpler Şampiyonası 3.Lük Maçı''
Eleştirecek bir şey bulamıyordunuz.Buyrun en başarısız takım olmuşuz.Dalga geçebilirsiniz
''Spor Toto Süper Lig |10.Hafta''
Her ne kadar ZTK ve Dünya Kulüpler Şampiyonasında elensek de. Çok iyi gittiğimiz turnuvalarda var.ŞL de çok formdayız.Bu sene de iddalıyız.
Dünya Kulüpler Şampiyonasından dolayı fikstürler de karıştı, maçlar eksik olmasına rağmen lideriz.Transfer sezonuna girmiş bulunmaktayız.
Pinho uzun süreli sakatlanmıştı yeni yeni iyileşmeye başladı
''Spor Toto Süper Lig | 11.Hafta''
''Spor Toto Süper Lig | 12.Hafta''
Sinan Kurt 7 gol 3 asist yaptı
Tanju Çolak ın rekorunu kırdı.İlk yarı santrafor ikinci yarı kanat oynadı.
Sen güzelim Tokat'ı nasıl başarısız bir takım yaparsın hoca. En kısa zamanda istifanı bekliyoruz.
Zavallı bandırma Allah bilir ora yada puan almayı düşünerek gelmiştir.Başına geleceklerden habersiz masumlar.
![]()
yazık değil mi o bandırmaya nasıl bir hücum gücün nasıl bir mantaliten var senin karşıdakilerde insna evladı![]()
adama Türkiye yetmemiş dünyada da ödüller almış, bandırmayada iyi bandırmışsın bişey kalmamış adamlarda![]()
Saitama yı yenememişsinDemek ki rakip avrupa'da olmayınca sıkıntı oluyor
![]()
Normalde 2 tane atınca pres yaptırmayıp kontrollü ye hatta kontra ya geçerim ama baktım rekora gidecek gibi ler bende devam ettim,konsantre olun felan diyerek rekoru ele geçirdik
Dünya Kulüpler Şampiyonasınıda alsaydık iyi olacaktı. Pinho dan sonra Garcia Güney amerika en iyi oyuncusu seçildi.Jang khi chunda asya da 2. oldu. onları paylaşmaya gerek duymadımBandırmayı da bandıra bandıra yedik
Saitama nın şans maçı oldu ya.Hiç bir varlık gösterememesine rağmen eledi biziBir daha ki hazırlık döneminde Diğer kıtalardan da kulüpler le yaparız mesela Kuantan la felan
Hayırlısı olsun be![]()
Biraz gaza geldik baya para harcadık mali durumda kötüleşti.
Eski oyuncumuz Philippe yi geri transfer ettik. 3 sene önce kiraldığımız Viola yı transfer ettik.Yıldızımız Piazonu sattık.Dembele nin kiralık anlaşmasını iptal edip Kondogbia yı aldık.Cristoforo yu satmak istiyordum ama satamayınca Maaşını ödemesi karşılığı kiraladık.Aytaç ı 11 milyon a İnter e sattım ama sonradan haberim oldu sezon sonu gidecekmiş.O yüzden Salih uçan ı da sattım. Emre Can iyi transfer oldu, bekler de de kullanabilirim.
Spoiler: Philippe
Spoiler: Viola
Spoiler: Kondogbia
Spoiler: Emre Can
Marcelo nerenin hayvanıdır kardeşim ver 10 numarayı stoperde giysin yeni gallas![]()
trabzon maçı nasıl öyle bitti ?sen güçsüz bulunca bandırmaya yüklen trabzon gelsin nefesini kessin
![]()
4 transferde harika bu kez kaleciide harika, Trabzon maçıda hayli ilginç![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Onu ben 3 sene önce almıştım sonra Madrid e satıp Dede yi aldık.Sonra geri aldım,Dede nin son senesi olacak bu sezon.Marcelo da epey maç yapacak tabi ki.
Bunlar tamamen psikolojik. 14 -0 yenince şımarıyorlar bende şımartıyorum övmesem o zaman ayrı bir dert çıkarYenildikten ya da berabere kaldıktan sonra kızınca da ayrı bir motive oluyolar.Bu yüzden ŞL maçları öncesi yenilmek işime de gelebiliyor
Sağol BarakKaleci alamadım,herhalde stoper i kaleci olarak gördün, seneye söz senin için çok iyi bir kaleci alacağım.
Haha yani enteresan şekilde bağladın tebrik ederim hadi bakalım görelim neler oluyor
Bizde bahane bol hocamGeçen sene ŞL maçları genellikle dediğim gibi öyle geçmişti.
Boyu uzun boylu bir kaleci istiyordun ya ondan öyle görmüş olabilirsinYalnız profiline dikkatli baktımda adamı nereye koysan oynayacak. Pas ı tekniği, driblingi bile var ne biçim stopermiş
Joker o joker