Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir çok kez save bozulması sonucunda ve en sonda 1 yıl geriye gittiğimizden dolayı;

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Tüm olumsuzluklara inat devam edelim.

1 20.00%
  • Bu kariyeri kapatıp en baştan farklı bir kariyerle devam edelim.

4 80.00%
1 ile 30 arası toplam 594 sonuç

Konu: Boğazın Gençleri Meydan Okuyor; Dardanel ile 7. Sezon (2024-2025)

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bence bu tarihi günde, Çanakkale Savaşının 100. Yıl dönümü münasebetiyle bitir kariyeri, güzel bir veda mesajıyla birlikte

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Abi zaten epeydir konuşuyoruz. TR bitik bence hiç düşünme zorlu bir ligin alt liglerinde başla, zaten oyumu o şekil kullandım.
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Bencede yeni bir kariyer olabilir ama bu kariyerde ayrı güzel.Kararsız kaldım oy vermeyeceğim
    Quote Originally Posted by devilshand View Post
    Abi bırak tr yi gerçi o kadar emek var ha deyince olmuyor ama hayırlısı olsun abi
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Bence bu tarihi günde, Çanakkale Savaşının 100. Yıl dönümü münasebetiyle bitir kariyeri, güzel bir veda mesajıyla birlikte
    Hepinize ilginiz ve destekleriniz için teşekkür ederim.
    Adaşımında dediği gibi 11 sezonluk bir emek var ama Talha kardeşimin önerisi gerçekten hoştu. Bu yüzden onun önerisini yapmaya karar verdim. Dün akşam yorgunluktan girip bakamadım. Yoksa tam 100. yılda kapatmış olurduk.

[IMG][/IMG]
    Büyük zaferimizin 100. Yılında Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Şimdi onlar Çanakkaleyi geçilmez yapmasalardı ne olurdu bilemiyorum. Yazı yazma ile aram pek iyi değildir. Dilim anca bu kadar döndü.
    Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Çanakkaleyi geçilmez yaptıkları gibi biz de kariyerimize Dardanel ile geçilmez yaptık. Özellikle bozulan save de Avrupada ilk yılımızda destan yazarak Çanakkalenin Hala GEÇİLMEYECEĞİNİ ispatlamış olduk.
    Bu kariyerimi burda kapatıp yeni bir kariyer ile karşınıza çıkacağım. Fakar bu sefer ne TR nede Avrupa dan bir takım olacak. Uzaklardan bir alt lig takımı ile yine sıfır yabancı ve Barış kardeşimin yapacağı gibi Ülke kurallarına göre sadece alt yapıdan oyuncular ile devam edeceğim. Takımım hakkında küçük bir ip ucu vereyim. İlk yıldan gol kralı çıkarabilirim.
    Takip eden desteklerini esirgemeyen tüm herkese teşekkür ederim. Gönül isterdi ki FM16 ya kadar bu kariyerle kalmak iyi olurdu ama yeni açacağım kariyer son olacak. Uzun süre devam edeceğim.
    Son yorumlar için kariyeri Pazartesiye kadar kapatmayacağım. Kısmetse Pazartesi günü yeni kariyerle görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın.
    [IMG][/IMG]

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri