Originally Posted by
Barak
Abi zaten epeydir konuşuyoruz. TR bitik bence hiç düşünme zorlu bir ligin alt liglerinde başla, zaten oyumu o şekil kullandım.

Originally Posted by
rexpo1994
Bencede yeni bir kariyer olabilir ama bu kariyerde ayrı güzel.Kararsız kaldım oy vermeyeceğim

Originally Posted by
devilshand
Abi bırak tr yi gerçi o kadar emek var ha deyince olmuyor ama hayırlısı olsun abi

Originally Posted by
RodiMood
Bence bu tarihi günde, Çanakkale Savaşının 100. Yıl dönümü münasebetiyle bitir kariyeri, güzel bir veda mesajıyla birlikte

Hepinize ilginiz ve destekleriniz için teşekkür ederim.
Adaşımında dediği gibi 11 sezonluk bir emek var ama Talha kardeşimin önerisi gerçekten hoştu. Bu yüzden onun önerisini yapmaya karar verdim. Dün akşam yorgunluktan girip bakamadım. Yoksa tam 100. yılda kapatmış olurduk.

[/IMG]
Büyük zaferimizin 100. Yılında Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Şimdi onlar Çanakkaleyi geçilmez yapmasalardı ne olurdu bilemiyorum. Yazı yazma ile aram pek iyi değildir. Dilim anca bu kadar döndü.
Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Çanakkaleyi geçilmez yaptıkları gibi biz de kariyerimize Dardanel ile geçilmez yaptık. Özellikle bozulan save de Avrupada ilk yılımızda destan yazarak Çanakkalenin Hala GEÇİLMEYECEĞİNİ ispatlamış olduk.
Bu kariyerimi burda kapatıp yeni bir kariyer ile karşınıza çıkacağım. Fakar bu sefer ne TR nede Avrupa dan bir takım olacak. Uzaklardan bir alt lig takımı ile yine sıfır yabancı ve Barış kardeşimin yapacağı gibi Ülke kurallarına göre sadece alt yapıdan oyuncular ile devam edeceğim. Takımım hakkında küçük bir ip ucu vereyim. İlk yıldan gol kralı çıkarabilirim.

Takip eden desteklerini esirgemeyen tüm herkese teşekkür ederim. Gönül isterdi ki FM16 ya kadar bu kariyerle kalmak iyi olurdu ama yeni açacağım kariyer son olacak. Uzun süre devam edeceğim.
Son yorumlar için kariyeri Pazartesiye kadar kapatmayacağım. Kısmetse Pazartesi günü yeni kariyerle görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın.

[/IMG]