o pacheco yeterli bir kaleci değil ya tamam iyi ama bir scuffet bir leali değil yani sağlık olsun kupa avuçlarının için kayıp gitmiş
o pacheco yeterli bir kaleci değil ya tamam iyi ama bir scuffet bir leali değil yani sağlık olsun kupa avuçlarının için kayıp gitmiş
Nazarlık olsun diyelim.Başarılı bi şekilde 2 sene final oynadı takım öbür senenin hazırlıklarını yapalım
Kamil Ahmet Cörekcinin profilini paylaşabilir misin yetenek sekizgeni ile
o kadar iyi sağ bek oluyor mu bu adam merak ettim![]()
Şampiyonlar ligi şanssızlık olmuş , ama olsun final de çok büyük başarı zaten
steam : aytekin79
TeşekkürlerBarça maçına o bir kere olur diyeceğimde az kalsın yine veriyorduk maçı
Sağol hocam haklısın zaten bu sene satacaktım,yılın takımına girmesi de iyi oldu fiyatını arttırır
Aynen seneye ŞL için en azından eksik bölgelere(Sağbek ve Kaleci) transfer yapacağız.Kamil fazla iyi değil yedek olarak aldım maçta da sonradan oyuna girdi Linnes yorulduğu için.
Spoiler: Kamil Ahmet
Teşekkür ederim hocam.Rakibte ki stoperler ile birlikte bir tek Khedira ya önlem almadım o da golü attı.
En az şans verdiğim takım şampiyon olmuş birileride manu dengim değil diyordu ahah:P
eee o kadar para harcansan sonu böle zarar kardeşimgerçi koymaz bunlar sana yapıştır
edit: 68 milyonda gelir varmış sonradan farkettim ya la :O
Last edited by BaGa TaRKaN : 24.Mart.2015 at 23:35 Reason: Argo kavramlardan uzak duralım
Avrupa'da ülke kat sayısı durumu nasıl? 3 takım ŞL'ye gitme durumu varmı yakın zamanda
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
O ligde Costa normal![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Arkadaşlar ben TR ligleri dışında hiç bir lig açmadığım için yabancı kulüplerden teklif gelmiyor.Bölge bölge açtım 100.000 oyuncu var.
Sorum şu;Pogba lı Fransa Milli takımı bana manejerlik teklif etti, Kabul edeyim mi ?hem farklı bir heyecan olurne dersiniz?
Yorum gelmiyor kabul ediyorum zevk almazsam istifa ederim. Problem çıkmaz
![]()
Tokat'tan Fransa'ya heDünya Kupası bekliyoruz
![]()
Arada uğra bana Lö şatöpiryan ısmarlıyım![]()
olum senin kariyer iyice kendin pişir kendin ye ye döndü
hayırlı olsun o pacheco ile olmazdı ama eheh
alırsın birini ya sana kaleci mi yokgözlemcilerini çalıştır
![]()
İnşallah hocam. Dünya Kupası harika olur
hahaha Lö şatöpiryan neymiş öğrenecez sayendeRagnar hocam iyi oyuncular yetiştirirsen Milli takıma alırım sen torpillisin
Bak Neuer bile diyor ki Tokat Spor da oynamak tüm oyuncuların rüyası diye. ama hiç bir takım satmaya yanaşmıyor. Yine tanınmadık bir kaleci alacaz bu gidişle.
![]()
Ölene kadar kalen rahat![]()
Fransa'ya geçmişsin Yunus Emre hayırlı olsunÇok sağlam gençler çıkıyor haberin olsun. Hatta yeni bir jenerasyon oluştur başlarına da 1-2 abi koy öyle oyna
![]()
steam : aytekin79
Fransa Milli Takım güzel olmuş. Artık yeni maceralar lazım , bence Tokat'ı da bırak yabancı diyarlarda yeni maceralar falan yapalım. En azından bir Premier Lig görelim.
O zaman durmak yok yola devam![]()
Geçen sezon bir şey yapamadılar bakalım bu sezon yapabilecekler mi.
Yönetime bak sen yine final istiyorlar es kaza yarı fınalde elensen demek ipini çekecek bunlar Rexpo![]()