Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 326 sonuç

Konu: Şampiyonluk Tükenmiş Nefeslere l Eskişehirspor l 3. Sezon

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Hüso ve Rodi Bence Siz Gidin Filozof Olun

Arthur'u Selamlayan Selamlayana. Adam FM15'in Tsigalko'su Oldu Mübarek
    Arthur iyidir iyi. Fiyat, performans topçusu

Barağa katılıyorum [MENTION=297426]Barak[/MENTION] kardeşim nasl bi ismin var senin allahtan B harfi alt taraflarda T nin yanında olsa sıkıntı büyük Rodicim fener deplasmanı zor olabilir, onun dışında ligdeki çekişme gayet güzel sırf bu çekişmeyi bulamadığım için süper ligde kariyer yapmak istemiyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Biz süper gidişatımızı devam ettirelim diğerleri elbette puan kaybeder

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Taktik ne kadar iyi olursa olsun taktiğe uygun oyuncu bulan hocadır şampiyon yapan Rodi

Tapatalk'tan gönderilmiştir.
    Eyvallah Bu oyunda en sevdiğim kısım transfer zaten.
    Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Hüso ve Rodi Bence Siz Gidin Filozof Olun

Arthur'u Selamlayan Selamlayana. Adam FM15'in Tsigalko'su Oldu Mübarek
    pusathan hocam sağolsun
    Quote Originally Posted by Barak View Post
    Fenerbahçe maçı deplasmansa sıkıntı olabilir. Onlarında ŞL iddası var.
    Çok zevkli bir maç geçirdik. Güncelleme az sonra geliyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Arthur iyidir iyi. Fiyat, performans topçusu
    Fiyat performansta Arthur eziyor. Geçen seride de Rodrigo Gomez vardı, fiyatı arthur'a göre biraz daha pahalıydı ama kanatta takımı tekbaşına sırtlıyordu. Bu seride düşürmüşler özelliklerini.
    Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Barağa katılıyorum @Barak kardeşim nasl bi ismin var senin allahtan B harfi alt taraflarda T nin yanında olsa sıkıntı büyük Rodicim fener deplasmanı zor olabilir, onun dışında ligdeki çekişme gayet güzel sırf bu çekişmeyi bulamadığım için süper ligde kariyer yapmak istemiyorum
    Ben de böyle bir çekişme olmasını beklemiyordum. Şansıma çok güzel denk geldi. Özellikle Fenerbahçe resmen transfer bombardımanı yaptı. İnşallah ileride Galatasaray, beşiktaş ve Fenerbahçe saçmalamaz ve çekişmeli bir lig olur.
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Biz süper gidişatımızı devam ettirelim diğerleri elbette puan kaybeder
    Heyecan dorukta 1 maç oynadım kapattım oyunu heyecanı artırmak için.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

16. BÖLÜM : REKABET HAD SAFHADA

Süper Lig 31. Hafta

Fenerbahçe'yi çok eğlenceli bir maç sonunda 1-0 geçtik. Maçı izleyenlere çok güzel vakit geçirttiğimizi düşünüyorum çünkü ben kenarda çok zevk aldım. Maçında başında biz tek kale oynadık. Yeri geldi Volkan devleşti, yeri geldi biz kaçırdık ama golü atamadık. İlk yarının sonlarına doğru FB'nin yoğun baskısı oldu. Onlarda net pozisyonları değerlendiremedi. İkinci yarı karşılıklı ataklar devam etti. Bir atakta Sağdan ceza sahasına giren Litsingi topu içeri ortaladı. Hiçbir Esesli oyuncu olmamasına rağmen top Bruno Alves'e çarparak ağlarla buluştu. 1-0 öne geçtikten sonra takımı kademeli olarak geri çektim ve maçı güvenli bir şekilde tamamladık.

Hedefimiz olan AL'yi garantiledik. Bundan sonrası artı hanemize yazılacak.

Son 3 haftalık fikstürümüz rakiplere göre nispeten daha kolay.

Özellikle GS ve BJK'nin kupa finali oynayacak olması ve birbirleriyle oynayacakları bir lig maçı bizim için büyük artı.

Son haftada Galatarsaray Avrupa Ligin'de yarı finale kadar yükseldi ancak yarı final de Liverpool'a elendi. Eğer turu geçselerdi 2000 yılının rövanşı için Arsenal ile oynayacaklardı Ancak yarı final bile büyük başarı ülke puanı açısından.

Fenerbahçe bizden çok geride kaldı ama ŞL için hala matematiksel şansları var.

Bu arada seçimler yaklaşmaktaymış. İnşallah zengin bir başkan gelir de borçları azaltır

Fenerin maçları kolay geldi bana, senin akhisar maçı evinde olması avantaj olmuş deplasmanda olsa zor geçerdi adamlar kümede kalma savaşı veriyor neticede, beşiktaş gençler deplasmanına gitcek gs ile 2 maç yapcak işler zor, şampiyonluk hayırlara versile olsun kardeşim

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Fenerin maçları kolay geldi bana, senin akhisar maçı evinde olması avantaj olmuş deplasmanda olsa zor geçerdi adamlar kümede kalma savaşı veriyor neticede, beşiktaş gençler deplasmanına gitcek gs ile 2 maç yapcak işler zor, şampiyonluk hayırlara versile olsun kardeşim
    Daha oynamadım Yarın sınavım var ona çalışcam, artık yarın oynar bitiririm sezonu Beşiktaş 2 puan kaybetse yeter gibi .

Nesil
    2006
    Yer
    06

Şampiyonluk hayırlı olsun diyelim bence de ..

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Fikstür bizden yana bence de şampiyon olacağız

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Şampiyonluk hayırlı olsun diyelim bence de ..
    Fikstür bizden yana bence de şampiyon olacağız
    Elimizden geleni yapacağız ama baskıyı yükseltmeye gerek yok Sonuçta top yuvarlak, ne olacağı belli olmaz.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Şampiyonluk gelicek bence

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Şampiyonluk gelicek bence
    Hadi Bakalım

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

17. BÖLÜM : ŞAMPİYONLUK TÜKENMİŞ NEFESLERE SİNAN'A EDİZLERE HEDİYEMİZ OLSUN!

32. Haftayı hem Beşiktaş hem de biz fire vermeden rakiplerimize 4er tane atarak geçirdik. 33. haftada Beşiktaş, Gençlerbirliği karşışısında deplasmanda 3-1 lik bir yenilgi aldı. Maç içinde Beşiktaş geriye düştüğünde çocuklar gibi sevindim, biz 89. dakikaya girerken 1-0 öndeydik. Ama ne olduysa ondan sonra oldu. 30 metrelik bir frikikten golü yedik ve skor 1-1 oldu. Beraberlik bile işimize yarıyordu ama ben yine de takımı ileri gönderdim ve yüklen talimatı verdim. 1 dk bile geçmeden sağ bekimiz adamların atağında penaltı yaptırdı. Maçı 2-1 verdik Resmen çıldırdım. İşimiz son maça kalmıştı. Beşiktaş evinde Galatasaray ile oynarken biz de Rize'yi ağırlayacaktık. Rize maçında 16 dakikada 2-0 ı bulunca sağ tarafa canlı skorları açtım ve maçtan çok BJK-GS derbisini takip etmeye başladım. VEEE derbi golsüz tamamlandı, biz de Rize'yi 4-0 ile geçince gülen taraf ESES oldu Son maç ellerimin titremesinden mauseyi kullanamadım

Maçtan sonra takım ve aileleriyle beraber yönetimin düzenlediği kutlamalara katıldık. Ardından sessizce ortamdan ayrılıp Eskişehirspor formamı giydim. Daha sonra sabaha kadar taraftarın arasında eğlendik. O kadar coşkuluydu ki birkaç yakın arkadaşım dışında kimse tanımadı bile beni

2015-2016 Sezonu

Ptt 1. Lig

Trabzonspor tekrar yükseldi

Ziraat Türkiye Kupası

Şampiyonlar Ligi

Avrupa Ligi

Galatasaray yarı final oynadı

Helal olsun koçum, coştur bakalım bizi avrupada da

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Tebrikler ^^

Nesil
    2006
    Yer
    06

Tebrikler Talha Es-es tarihi yazmış ,
    eveeet şimdi de iyi transfer yapma zamanı

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Helal olsun koçum, coştur bakalım bizi avrupada da
    Eyvallah Ragnar Hesapta yokken şampiyon olduk. Baya güzel oldu
    Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Tebrikler ^^
    Teşekkürler

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Tebrikler az kalsın gidiyormuş kupa antep maçında.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Tebrikler Talha Es-es tarihi yazmış ,
    eveeet şimdi de iyi transfer yapma zamanı
    Abi transfer de nokta atışı yapmam lazım. Özellikle kaliteli yerli oyuncu lazım. Yabancı yabancı bir yere kadar
    Tebrikler az kalsın gidiyormuş kupa antep maçında.
    Eyvallah Çok sinirlendim, fena sövdüm antep maçından sonra

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

18. BÖLÜM : 2. SEZON OYUNCU PERFORMANSLARI

Resimden de anlaşılacağı üzere bu sezon takımın yıldızı Arthur idi. İleri uçta gerek gol yollarında gerekse takım arkadaşlarına fırsat yaratma konusunda Sahte Forvet görevinin hakkını verdi. Ligde gem gol hem de asist kralı olması her şeyi özetliyor aslında

Ama lig uzun bir maratondu ve sadece Arthur bu yarışı kazanamazdı. Takımda benim gözüm de 2. sırada sağ kanatta Emrah'ın yedeği olarak aldığımız ama Emrah'ın Fener'e gitmesinden sonra as takıma giren Franci Litsingi var. İçe kat eden oyuncu olarak Arthur ile birlikte takımı sırtladı.

Bunun dışında her mevkideki oyuncularımız muazzam performans gösterdi. Kanatlar, orta saha vs. ileriyi çok iyi besledi. Ancak üzerinde durmam gereken bir nokta var: Stoperlerimiz... Diego ve Akaminko ligde yılın takımının 2 stoperi olarak herşeyi anlattılar.

Taraftar son sözü söyledi. Arthur ve Litsingi el ele ödülü kucaklıyor.

Last edited by RodiMood : 21.Mart.2015 at 14:26

Nesil
    2006
    Yer
    06

Rodi beklerin profillerine ve oyun içi tercihlerine bakabilir miyim ?

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

zor oldu ama şampiyonluk için tebrikler hocam

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Rodi beklerin profillerine ve oyun içi tercihlerine bakabilir miyim ?
    Oyunu açınca atayım abi. Şimdi eldeki ss leri düzenleyip paylaşıyorum. Akşam açacağım oyunu.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    zor oldu ama şampiyonluk için tebrikler hocam
    Teşekkürler, son maça bıraktık ama bunun da heyecanı farklı oldu

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

19. BÖLÜM : MALİ DURUMU TOPARLADIK, ŞİMDİ BORÇ ÖDEME ZAMANI

Şampiyonluk sayesinde kasamız hatırı sayılır meblağlarda para gördü Bu sayede kulübün durumunu toplardık. Ancak hala ödememiz gereken ve taksitlendirilmiş 33 Milyon avro borç var. Önümüzdeki 2 sezon kazanacağımız paralarla bu borcu fazla uzatmadan ödemek istiyoruz.

Yükseliyoruz...

Gelişen teknolojiyle birlikte tesis kalitemiz düşmüş. Biz de hazır kulüpte borumuz ötüyorken yönetimden tesis yenilemesi istedik. İkiletmeden kabul ettiler. Zaten seçimlere 2 hafta kalmış, iyi geçinmeleri lazım benimle

Başlangıç bütçemiz ayarlanmış. Şampiyon bir takım için biraz düşük gelebilir ama kulübün içinde bulunduğu borç batağı yüzünden yönetime baskı yapmayacağım. İleri de beklentiyi falan yükseltir biraz artırırız bütçeyi.

Ve beklenen haber geldi. Bundan sonra destanımızı bu stadda yazacağız.

Nesil
    2014

Şampiyonluk için tebrikler. Trabzonspor'dan Waris'i alsan Şampiyonlar Liginde hücum hatttı çok güçlü olur.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Stad hayırlı olsun

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Şampiyonluk için tebrikler. Trabzonspor'dan Waris'i alsan Şampiyonlar Liginde hücum hatttı çok güçlü olur.
    Eyvallah, Waris'e bakayım bi ama Trabzon küme yükseldi artık oyuncu alırken baya sıkıştırırlar.
    Stad hayırlı olsun
    Teşekkürler

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

20. BÖLÜM : GİTMİYREM ULA

Esesimi şampiyon yapınca Dünya'nın değişik bölgelerinden ard arda teklifler gelmeye başladı. Birini reddediyorum 2 tane geliyor, ikisini reddediyorum 3 tane geliyor Ama biz bu yola başımızı koyduk. Eses beni kovana kadar ya da Eses'i Avrupa'nın zirvesine çıkarana kadar bir yere gitmek yok.

Tekliflerden en çok Milan düşündürdü(3 saniye falan), normalde Milan sempati duyduğum bir takım ama söz konusu Eskişehirspor olunca tanımam kimseyi

Not: Bu teklifler oyun süresine göre 1-2 hafta içinde geldi. Ayrıca kotalı olanlar açmasın spoileri.

Spoiler: Teklifler Teklifler 

Bu kadar teklifi reddettikten sonra yönetim anca uyandı olaya ve yeni sözleşme teklif ettiler. Kulübü borçlardan dolayı zorlamak istemediğim için az bir transfer bütçesi artımıyla yeni sözleşmeyi kabul ettim. Aslında biraz daha yolsam güzel olabilirdi.

Çok geçmeden beklenti msesajı geldi. Biz de beklentiyi yükselterek az biraz daha bütçe oluşturduk.

Ve beklenen seçimler gerçekti. 2. dönemi için mücadele eden Mesut başkan gitti. Yerine Mehmet Pekdemir adlı bir başkan geldi. Bu başkanın biraz züğürt olduğunu söyleyebilirim. Gerçi borçları azaltsa yeter, ben para kazandırırım kulübe
    Ama hakkını yemeyelim. Eski yönetime kabul ettiremediğim transfer bütçesi kullanım yüzdesi artışını yeni başkan kabul etti.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Ne oldu Rodi benim ss ler

Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri