ben nerdeyim ne oldu ne yapıyoruz
ben nerdeyim ne oldu ne yapıyoruz
Hocam ligden kalman güzel olmuş. Ama alt yapı olayına bence erken girdin. Özellikle elindekiler satman bence doğru olmamış. Bu sezon için hiç umutlanma düşmemeye oynarsın. En azından bir sene daha kalsalardı iyi olabilirdi.
Yorumlar için teşekkürler beylerŞunu belirtmeliyimki iyiki alt yapı ile mücadele ediyorum. Tüm menajerlik bilgilerimi hat safada sergileme fırsatı buluyorum. Her maç ayrı heyecan her maç ayrı keyif
Hiç bir maçın sonucu hiç bir zaman kesin değil heran herşey olabilir
Çok heyecan verici
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Ahaha buda kendini avutuyor garibim gelen vuruyor giden vuruyor iyi kıvırma yöntemi ama sevdim
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
Transferin son gününde alt yapı oyuncumuz olmayan Hamza'yı gönderdik. Artık full alt yapıyız
Kulübün verdiği maaş bütçesi geçen sezon 2,5 katını veriyorduk.
5.Hafta
6.Hafta
Maçta skoru korumak adına denemediğim atraksyon kalmadı diyebilirim. Çok güçlü bir rakibe karşı 3 puan alarak müthiş bir moral
depoladık
Almanya 2.turunda dişimize göre en iyi rakibi çektik.
Nereye kadar dayanıcaz bakalım bu şekilde![]()
oh oh sağlam yerlere yükselmişiz![]()
6.Hafta
Bu maçta bir gol attık yok böyle bir golSaha ölçüsünü 100 metre baz alırsak sol bekim kaleciden aldığı pası abartısız
70 metre den yerden sert bir şekilde verdiği pasla forvet oyuncumuz Marikyan'ı defansın arkasına sarkıttı. Marikyan o golü atamasa %100 kovardım o kadar düzgün o kadar akıllı bir pasdı ve o da bu mükkemmel pası gole çevirdi. Kayıt programımı silmesem kesin paylaşırdım golü
7.Hafta
Hiç şımarmadan tüm maçlara temkinli çıkıyoruz. Şu ara takımda Löbich kadar etkili olan bir isim Löbich'in orta sahaya çekilmesinden sonra onun yerine ofansif orta sahada oynayan Kritzer, kariyerinin en başında ve çok iyi bir form yakaladı. Devamlılığı olursa her zaman takımda yer bulabilir.
8.Hafta
Defanstan çıkarken olmayacak şekilde topu kaptırdık. Rakibin pozisyon dahi olmadan attığı golü çıkartamadık. Yazık oldu 6 puan altımızda olan bir takıma 3 puan verdik
9.Hafta
Ligin 3.sünü sahadan sildik. Beraberliği sonanda kurartdık belki ama saha 90 dakika boyunca iyi olan taraf bizdik. 3 puan alabilseydik çok daha rahatlayacaktık.
10.Hafta
Maçı konuşmaya gerek yok, baştan sona silik bir futbol oynadık. Maçtan daha önemlisi takımda Messi konumunda olan takımın herşeyi Löbich'in 6 haftalık sakatlığı çok kötü oldu. üstelik en alternatifsiz bölgemizde orta saha merkezdi.
11.Hafta
Her çıkışın bir inişin olduğu gibi hızla çıktık hızla iniyoruz. Olmayacak rakiplere 3-4 maçtır çok fazla puan kaybettik. Artık işler bizim için çok daha zor. Çünkü Löbich'ten sonra Kritzer'ide sakatlığa kurban verdik.
Son iki maçta sakatlanan oyuncularımızın ilk 11'e etkisi
Almanya Kupası 2.Tur
Ligdeki tüm olumsuzluklara rağmen teselli armağınımız büyük olduMaç gitti geldi. Kötü oynadık şansa gol bulup 2-2'ye getirdiğimiz maçı uzatamalara taşıdık. Uzatmalarda çok nadir bulduğumuz gol yolu olan duran topla öne geçtik. Kupa'da devam dedik
Takım orta sahası komple çöktü artık sonraki maçlar kanatlarım falan komple merkezde oynayacak.
Kupa'da büyük şans daha kendi ligimizden denk bir ekiple Çeyrek Final mücadelesi vericez. Önemli sakatlarımız bu maça yetişmiş olacak. Ligde küme düşmediğimiz sürece bu kupa da üst turlara çıkmak en büyük hedefimiz. Çeyrek Fİnal efsane olur bizim için
sana çok bile 8-14 belki 16 da beni mutlu eder play out varsa hoş olabilir![]()
Last edited by devilshand : 24.Mart.2015 at 01:54
hocam full altyapı olmanın en büyük zaafı kondisyon heralde bu sezon olmasada seneye kesin çıkarız gibi![]()
İyiyiz iyi maşallah hocam![]()
Bence ikinci yarı nefesin kesilebilir gibi duruyor. Takımdaki oyuncular tek tek sakatlanıyor. İkinci yarıyı kaldıramayabilirler. Benim sıralamada tahminim zorla da olsa 15.lik olabilir.
Play out'a kalırsak kovarlar kank
En büyük zaafı bence tecrübesizlik çok maçı 2 farklı öndeyen kaybettim bunu güzel yansıtmışlar oyuna
Teşekkürler
2.yarı yaşı 17 olacak özellikle beklediğim Toccidiye bir orta saha var o ve diğer sakatlar gelirse toparlarız herhalde bakalım hayırlsı
13.Hafta
Şu maçı 10 kere oynasak sanırım 9'unu kaybederdik. 1'ini kazanırdık işte o biri bu maça denk geldi. Çok yaralı bir zamanımızda hem sakatlıklar hem kupa maçının 120 dakikalık yorgunluğu olası bir mağlubiyette çıkacak iç isyan hepsi bu şanslı galibyetle ötelendi
14.Hafta
En çok bu tür maçlarda zorlanıyoruz.Bu tür maçlardan kastım bizim altımızda olan takımlara karşı, ilk yarı aşırı etkisiz oynayınca 2.yarı baklava dizilişinde rakibe karşı üstünlük sağladık. 83. dakika da duran topta karambolde golü bulup maçtan 3 puan çıkartmasını bildik.
Lig gol kralını da kaybettikGeçen Sezon Adil Eren'in takımdan ayrılmasından sonra As takım formasını giyen ve gol yükümüzü çeken Marikyan 3 ay perte çıktı. Allah'tan Almanya'da devre arası 1,5 ay da en fazla 4-5 maç kaçıracak.
Marikyan'ın istatistiği
Takım tam anlamda kevgire döndü. Belki 4-5 oyuncum şuan asıl mevkisinde oynuyor diğerleri hep devşirme alakasız pozisyonlardan mecburi olarak başka pozisyonlarda oynayacak
Onca sakata rağmen çok gidiyoruz helal olsun![]()
Sakatlıklara isyan, ölümüne devam. Bu takımla sadece altyapıdan oyuncu çıkararak değil de , ileride en fazla 17 yaşında oyuncu transfer ederek gidebiliriz bence. Sonuç olarak transferleri altyapıya yapmış oluyoruz. O çocuklar bizim tesisler de yetişcek.
Maçlar baya düzeldi, Bu sene sürpriz yapıp çıkabiliriz![]()
ımm sevmedim bu gidişi sanki olumlu bir hava var takımda kimse huzursuzluk çıkartmıyor mu lan![]()
.sanki biraz kıpırdanma var gibi duruyor.
Yorumlar için teşekkürler beylerTakımın ne yapacağını kestiremediğim için çıkarmıyız kalırmıyız bir şey diyemiyorum. Bu yıl bizim için bir geçiş yılı sonraki yıl çok daha tecrübeli ve güçlü bir takımla Bundesliga'ya çıkarız diye düşünüyorum ama bu yıl zor
hemen çıkma zaten karşim biraz takıl al havasını suyunu buraların bi yaşa![]()
Yine gerileme başlamış. Artık bu sezon mehteran gibi olursun.![]()
[MENTION=206349]pusathan01[/MENTION] hocama harfiyen katılıyorum 3 ileri 1 geri şututgarttan berline gidemen böyle hoca
Yukarıdaki takımlarla fazla puan farkı yok. Sakatlar ne oldu iyileşti mi?