Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 125 sonuç

Konu: Floriana F.C-Çilekçi Başkan İle Yeni Sezon Yeni Umutlar [2021/2022]

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Hala olamadık mı prof. ya

Yamadan kaynaklı mı acaba bilmiyorum

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sizin için biraz araştırdım ve çok çeşitli sonuçlara ulaştım. Kimisi klüpte 5-6m$ para bulunduğunda profesyonel olduğunu söylüyor. Birisi klübün değeri epey yükseldiğinde profesyonel olmuş. Bir başkası da klüpte beş kuruş para yokken başkanın değiştiğini ve klübün profesyonel olduğunu söylemiş. Başkanın etkisi çok büyük diyorlar bu olayda.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Sizin için biraz araştırdım ve çok çeşitli sonuçlara ulaştım. Kimisi klüpte 5-6m$ para bulunduğunda profesyonel olduğunu söylüyor. Birisi klübün değeri epey yükseldiğinde profesyonel olmuş. Bir başkası da klüpte beş kuruş para yokken başkanın değiştiğini ve klübün profesyonel olduğunu söylemiş. Başkanın etkisi çok büyük diyorlar bu olayda.

Teşekkür ederim zahmetlerinizden dolayı sanırım son dediğiniz gibi çünküüüü

Şimdi korksun avrupa bizden prof'ta olduk sonunda haydi başarılarrr

Kendi memleketimin takımı süper lige çıkmış kadar sevindim valla tebrikler başarı çıtasının yükselmesini bekliyoruz artık

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

OOO süper oldu bu be Hayırlı olsun hocam

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Şimdi korksun avrupa bizden prof'ta olduk sonunda haydi başarılarrr
    Quote Originally Posted by illet View Post
    Kendi memleketimin takımı süper lige çıkmış kadar sevindim valla tebrikler başarı çıtasının yükselmesini bekliyoruz artık
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    OOO süper oldu bu be Hayırlı olsun hocam

Herkese çok teşekkürler takım olarak bunu fazlasıyla haketmiştik.Benimde oyuna karşı ilgim azalmıştı nereye kadar böyle diyordum ama yeni başkan imdadımıza yetişti şimdi yana döne kaliteli yabancı arama kısmı

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam baştan sona okudum. Ligi domine etmişsin. Ama Avrupada pek başarı gelmemiş ama yarı prof olunca da bu durum çok normal bana göre. Ama artık prof. olacağına göre iyi antrenman ve iyi oyuncularla daha da iyi yerlere gelebilirsin.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam baştan sona okudum. Ligi domine etmişsin. Ama Avrupada pek başarı gelmemiş ama yarı prof olunca da bu durum çok normal bana göre. Ama artık prof. olacağına göre iyi antrenman ve iyi oyuncularla daha da iyi yerlere gelebilirsin.
    Teşekkür ederim.Planlarım arasında malesef kariyeri açarken maximum 3 sene içinde profesyonel olmak vardı ama gerçekten çok etkiledi.Nasıl derseniz geçen 7 sezon içerisinde biz transfer yapamadık.Young Boys,Hajduk Split,Videoton vs gibi takımlar bile oyunda çıkan yeni regenlerle kalburüstü takım sıfatından çıktılar.Hele şuan mesela Avrupa Liginde bir tur atlarsam Young Boysla oynayacağım ss'leri atarım nasıl bir kadroya sahipler

Bu arada bu sezonu ekran görüntüsü vermeden buradan yazmak istiyorum.Çok detaylı şeyler olmadı.

2020/2021 Sezonu Kısa Özet

Malesef oyundan kopma noktasına geldiğim için yalan söylemiyim çoğu maçı yardımcıma öynattım sezon cabuk gecsin diye gereksiz puan kayıpları yaşandı Valetta Şampiyon oldu biz ikinci.

Takım ligde gol rekoru kırdı 100 küsür gol attık

Başkanımız değişti.Söylediğimiz çoğu seyi sagolsun yerine getiriyor

Sağ kanadımızın emektar ve efsane ismi Pisani Kulübün Efsaneler Listisine adını yazdırdı.

Yıllık Bilanço 5 Milyon € gözüküyor öngörülere göre bu yükseliş devam edecek

1 Milyon € transfer bütçesi 900.000 € Maaş bütçesi verdi yönetim

Gözlemci Ağımız genişletildi

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

eh artık oyuna daha çok odaklanırsın.
    Öyle bir başkan bende istiyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

2021/2022 SEZONU

Evet geçen sene artık oyundan kopma noktasına gelmiştim ama yeni yönetim ile işlerimiz daha kolaylaştı.Bizim için nası değişimler oldu.Ligin açık ara favorisi bizim olacağımız bir kadro oluşturduk.Avrupa için biraz daha iyi bir kadro ama hala tam dişli sayılmaz.Onu yapmamız için maça çıkan 18 kişinin de yabancı olması lazım bizde maaş bütçesini aşmamamak için çok işimize yaradamığı sürece her yabancıyı takıma almadık.Anlayacağınız ince eledim sık dokudum.En az gece 2 3 saat oyuncu aradım.1 Milyon Euro verildi transfer bütçesi olarak maaş bütçeside 900 bin euro civarlarındaydı.İşte bu sezonun transferleri ve oyuncuların profilleri.

Spoiler:  

Spoiler:  

Spoiler:  

Spoiler:  

Spoiler:  

Spoiler:  

Spoiler:  

Spoiler:  

Spoiler:  

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Transferlerin güzel ligi zaten rahat alırsın. Eğerki uyum sorunu falan olmazsa avrupada bir iki tur ilerleyebilirsin. Kuraya göre daha da fazla olabilir.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Hocam o forvet çok can yakar bu ligde

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Hocam o forvet çok can yakar bu ligde
    İkisindende çok ümitliyimde sözleşme imzalarken 145 bin euro serbest kalma maddesi koymuşlar görmedim.Adamların ikisinde övüyorum her maç huyuna suyuna gitmek lazım

Transferlerin güzel ligi zaten rahat alırsın. Eğerki uyum sorunu falan olmazsa avrupada bir iki tur ilerleyebilirsin. Kuraya göre daha da fazla olabilir.
    Lig alamazsak zaten oyunu kapatırım biz şuan malta ligi ve avrupanın orta sınıf takımlarının arasında kaldık kadro kalitesi olarak.Eğer dikiş tutturabilrsek her elemede aldığımız puan kardır bizim için

Bunların üstüne Avrupa Ligi maçlarını oynadık.İlk maçımızda Azerbaycanın Karabağ ekibiyle oynadık.Turu zorlanmadan geçtik

İkinci turda Young Boys geldi.Ekran görüntüsünde o esnada sinirimden ne geldiyse yazdım zaten sizde göreceksiniz.İlk defa hakemin bu kadar bariz etkisinin olduğu bir maç oynadım ve cidden çok üzüldüm.Kesinlikle kazanabilirdik.

Bunun üstüne ikinci maça çıktık.2 Farkla kazanmamız gerekiyordu.Takım çok geri çekildi atak taktikle çıkmama rağmen malesef veda ettik.Mutlaka bu sene ligi şampiyon bitirmemiz lazım.Çünkü Şampiyonlar Liginde Avrupa Ligine nazaran Playoff turuna kadar bizi zorlayacak takımlar gelmiyor.Playoff'ta da elenirsek zaten Avrupa Ligi Gruplarına kalırız.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Aynen hocam şampiyon olmaya bak forvetlerin durumunuda bekliyoruz

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Aynen hocam şampiyon olmaya bak forvetlerin durumunuda bekliyoruz

Forvetlerden biri ligi domine ediyor.Öbür kamerunlu bebe yabancı kontejanına çok takılıyor sonradan giriyor oyuna.Profili çok iyi ama bizim Maltalı velet kesti onu

para pul işlerini bayaa toplamışız ama erken veda etmişiz avrupaya hoca gruplara kalsaydık en azından kasayı mesut ederdik

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

para pul işlerini bayaa toplamışız ama erken veda etmişiz avrupaya hoca gruplara kalsaydık en azından kasayı mesut ederdik
    Ya kuralarda çok şanssızız Ragnar Hocam.Young Boys'la olan ilk maç zaten hakemin fiyasko olduğu bir maçtı.Birde Young Boys olmuş Fenerbahce Galatasaray gibi birşey.Avrupanın en değerli 30 takımı arasındalar.Demiştim daha önceden bu tarz kalburüstü takımlarla makas çok açıldı.7 senede çıkan regenin haddi hesabı yok adamlar toplamış arjantinli brezilyalı topçuları.Yabancı sınırı zaten yok onlarda.Anlayacağın arayı kapatmak hayli güç olacak.3.senemde bu transferleri yapabilsem herşey daha farklı olabilirdi

sen 7. sezondamısın ya harbiden 2021deymişsin ben yeni farkettim 3 4 falan sanıyodum

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

sen 7. sezondamısın ya harbiden 2021deymişsin ben yeni farkettim 3 4 falan sanıyodum

Çok matah bişe elde edemedik sırf kariyer yarıda kalmasın diyorum.Yoksa kapatırdım 4 sene prof yapmadılar dedim daha yapmayacak bunlar kulübü.Zaten oyun açarken pc tost makinesi moduna geçiyo kendini kaybediyor

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Forvetler can yakar demiştim baya iyi form tutmuşlar devamı gelir inş

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Bu sezon ligde işi sıkı tutup Şampiyon olmalısın.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Forvetler can yakar demiştim baya iyi form tutmuşlar devamı gelir inş
    Dediğin çıktı vallahi Sakatlanmazsa eğer Kone 40'ı zorlayacak gibi

Bu sezon ligde işi sıkı tutup Şampiyon olmalısın.
    Aynen öyle pusathan.Her maça finale maçı gibi çıkıp oynuyoruz rakiplerin ne durumda olduğu önemli değil sadece bizim her maçı kazanmamız gerektiği önemli şuanda.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Nazar değdirmeyelimde

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Nazar değdirmeyelimde
    adam altın ayakabbıya koşuyor

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hocam stoperler ve forvetlerin i beğendim. Yine şampiyonluk bekliyorum

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

2021 2022 SEZONU SONA ERDİ

FLORİANA LİGİ YERLE BİR ETTİ !!!

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hey maşallah 62 gol nedir arkadaş ne yediriyorsun Kone ye

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Tebrikler muhtemelen altın ayakkabı alamaz kone katsayı baya bir problem ama bence 5 6 milyondan aşşağı satma

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri