Sizin için biraz araştırdım ve çok çeşitli sonuçlara ulaştım. Kimisi klüpte 5-6m$ para bulunduğunda profesyonel olduğunu söylüyor. Birisi klübün değeri epey yükseldiğinde profesyonel olmuş. Bir başkası da klüpte beş kuruş para yokken başkanın değiştiğini ve klübün profesyonel olduğunu söylemiş. Başkanın etkisi çok büyük diyorlar bu olayda.
Şimdi korksun avrupa bizden prof'ta olduk sonunda haydi başarılarrr
Kendi memleketimin takımı süper lige çıkmış kadar sevindim vallatebrikler başarı çıtasının yükselmesini bekliyoruz artık
![]()
OOO süper oldu bu beHayırlı olsun hocam
![]()
Herkese çok teşekkürler takım olarak bunu fazlasıyla haketmiştik.Benimde oyuna karşı ilgim azalmıştı nereye kadar böyle diyordum ama yeni başkan imdadımıza yetişti şimdi yana döne kaliteli yabancı arama kısmı![]()
Hocam baştan sona okudum. Ligi domine etmişsin. Ama Avrupada pek başarı gelmemiş ama yarı prof olunca da bu durum çok normal bana göre. Ama artık prof. olacağına göre iyi antrenman ve iyi oyuncularla daha da iyi yerlere gelebilirsin.
Teşekkür ederim.Planlarım arasında malesef kariyeri açarken maximum 3 sene içinde profesyonel olmak vardı ama gerçekten çok etkiledi.Nasıl derseniz geçen 7 sezon içerisinde biz transfer yapamadık.Young Boys,Hajduk Split,Videoton vs gibi takımlar bile oyunda çıkan yeni regenlerle kalburüstü takım sıfatından çıktılar.Hele şuan mesela Avrupa Liginde bir tur atlarsam Young Boysla oynayacağım ss'leri atarım nasıl bir kadroya sahipler![]()
Bu arada bu sezonu ekran görüntüsü vermeden buradan yazmak istiyorum.Çok detaylı şeyler olmadı.
2020/2021 Sezonu Kısa Özet
Malesef oyundan kopma noktasına geldiğim için yalan söylemiyim çoğu maçı yardımcıma öynattım sezon cabuk gecsin diye gereksiz puan kayıpları yaşandı Valetta Şampiyon oldu biz ikinci.
Takım ligde gol rekoru kırdı 100 küsür gol attık
Başkanımız değişti.Söylediğimiz çoğu seyi sagolsun yerine getiriyor
Sağ kanadımızın emektar ve efsane ismi Pisani Kulübün Efsaneler Listisine adını yazdırdı.
Yıllık Bilanço 5 Milyon € gözüküyor öngörülere göre bu yükseliş devam edecek
1 Milyon € transfer bütçesi 900.000 € Maaş bütçesi verdi yönetim
Gözlemci Ağımız genişletildi
eh artık oyuna daha çok odaklanırsın.
Öyle bir başkan bende istiyorum.![]()
2021/2022 SEZONU
Evet geçen sene artık oyundan kopma noktasına gelmiştim ama yeni yönetim ile işlerimiz daha kolaylaştı.Bizim için nası değişimler oldu.Ligin açık ara favorisi bizim olacağımız bir kadro oluşturduk.Avrupa için biraz daha iyi bir kadro ama hala tam dişli sayılmaz.Onu yapmamız için maça çıkan 18 kişinin de yabancı olması lazım bizde maaş bütçesini aşmamamak için çok işimize yaradamığı sürece her yabancıyı takıma almadık.Anlayacağınız ince eledim sık dokudum.En az gece 2 3 saat oyuncu aradım.1 Milyon Euro verildi transfer bütçesi olarak maaş bütçeside 900 bin euro civarlarındaydı.İşte bu sezonun transferleri ve oyuncuların profilleri.
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Transferlerin güzel ligi zaten rahat alırsın. Eğerki uyum sorunu falan olmazsa avrupada bir iki tur ilerleyebilirsin. Kuraya göre daha da fazla olabilir.
Hocam o forvet çok can yakar bu ligde![]()
İkisindende çok ümitliyimde sözleşme imzalarken 145 bin euro serbest kalma maddesi koymuşlar görmedim.Adamların ikisinde övüyorum her maç huyuna suyuna gitmek lazım
Lig alamazsak zaten oyunu kapatırım biz şuan malta ligi ve avrupanın orta sınıf takımlarının arasında kaldık kadro kalitesi olarak.Eğer dikiş tutturabilrsek her elemede aldığımız puan kardır bizim için
Bunların üstüne Avrupa Ligi maçlarını oynadık.İlk maçımızda Azerbaycanın Karabağ ekibiyle oynadık.Turu zorlanmadan geçtik
İkinci turda Young Boys geldi.Ekran görüntüsünde o esnada sinirimden ne geldiyse yazdım zaten sizde göreceksiniz.İlk defa hakemin bu kadar bariz etkisinin olduğu bir maç oynadım ve cidden çok üzüldüm.Kesinlikle kazanabilirdik.
Bunun üstüne ikinci maça çıktık.2 Farkla kazanmamız gerekiyordu.Takım çok geri çekildi atak taktikle çıkmama rağmen malesef veda ettik.Mutlaka bu sene ligi şampiyon bitirmemiz lazım.Çünkü Şampiyonlar Liginde Avrupa Ligine nazaran Playoff turuna kadar bizi zorlayacak takımlar gelmiyor.Playoff'ta da elenirsek zaten Avrupa Ligi Gruplarına kalırız.
![]()
Aynen hocam şampiyon olmaya bak forvetlerin durumunuda bekliyoruz
para pul işlerini bayaa toplamışız ama erken veda etmişiz avrupaya hoca gruplara kalsaydık en azından kasayı mesut ederdik
Ya kuralarda çok şanssızız Ragnar Hocam.Young Boys'la olan ilk maç zaten hakemin fiyasko olduğu bir maçtı.Birde Young Boys olmuş Fenerbahce Galatasaray gibi birşey.Avrupanın en değerli 30 takımı arasındalar.Demiştim daha önceden bu tarz kalburüstü takımlarla makas çok açıldı.7 senede çıkan regenin haddi hesabı yok adamlar toplamış arjantinli brezilyalı topçuları.Yabancı sınırı zaten yok onlarda.Anlayacağın arayı kapatmak hayli güç olacak.3.senemde bu transferleri yapabilsem herşey daha farklı olabilirdi![]()
sen 7. sezondamısın ya harbiden 2021deymişsin ben yeni farkettim 3 4 falan sanıyodum![]()
Forvetler can yakar demiştim baya iyi form tutmuşlar devamı gelir inş![]()
Bu sezon ligde işi sıkı tutup Şampiyon olmalısın.
Nazar değdirmeyelimde![]()
Hocam stoperler ve forvetlerin i beğendim. Yine şampiyonluk bekliyorum![]()
2021 2022 SEZONU SONA ERDİ
FLORİANA LİGİ YERLE BİR ETTİ !!!
Hey maşallah 62 gol nedir arkadaş ne yediriyorsun Kone ye![]()
Tebrikler muhtemelen altın ayakkabı alamaz kone katsayı baya bir problem ama bence 5 6 milyondan aşşağı satma![]()