Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 136 sonuç

Konu: İtaporâ ile 3.sezon, Show başladı. (2016-2017)

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Uleyn Bir de Bana Diyordun Çok Oyuncu Almışsın Diye Sanırım Benim Rekoru Geçmek İçin Çabalıyorsun
    Valla hacı bizim buralarda yılın 9 ayı transfer sezonu olunca sınırsız alabiliyorsun. ( Tabi bu sınırsız 99 oluyor ) Senide beklerim.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Bari biraz twitch yaynı yapalım. Yayın açık. Buyurun gelin.
    Twitch

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Seri E 18. Hafta
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Seri E 19. Hafta
    [IMG][/IMG]
    Bizi kupadan eleyen takıma karşı çok iyi mücadele verdik. Hatta bariz gol fırsatlarıda yakaladık. Heleki golümüzde kaleci iki defa çıkardı üçüncüde çıkaramadı. Bir keresinde de Guilherme kaleci ile karşı karşıya kaldı ve dışarı attı. O an epeyi sinirlenip adamı kovacaktım ama genede iyi oyuncu ondan ellemedim. Ama bir sonraki hatasında yollarım. Zaten kadroyu azaltmanın yolunu arıyorum.
    [IMG][/IMG]

Nesil
    2014

Abi benim de As takımda şuan 40 oyuncu civarı oyuncu mevcut ama İlk 11'de banko oynayanlar dışındakilerin bir kısmını 2.takıma 90 dakika ayarlıyorum diğer kısmını 19 yaş altına 90 dakika ayarlıyorum.

Tüm potansiyeline inadığım oyuncular As takım tesislerini kullanıyor fakat, takımdaki iç bir oyuncunun maç kondiyonunu düşürmüyorum. As takımın maçından 1 gün sonra yedek takıma hazırlık maçı alıyorum. 19 yaş altının zaten ligi olduğu için onlar her hafta oynayarak maç kondisyonu kaybetmiyor. Takım uyumu bu şekilde % 80 civarı ama benimkiler alt yapı oyuncusu olduğu içinde uyuma etkisi yüksek
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Abi benim de As takımda şuan 40 oyuncu civarı oyuncu mevcut ama İlk 11'de banko oynayanlar dışındakilerin bir kısmını 2.takıma 90 dakika ayarlıyorum diğer kısmını 19 yaş altına 90 dakika ayarlıyorum.

Tüm potansiyeline inadığım oyuncular As takım tesislerini kullanıyor fakat, takımdaki iç bir oyuncunun maç kondiyonunu düşürmüyorum. As takımın maçından 1 gün sonra yedek takıma hazırlık maçı alıyorum. 19 yaş altının zaten ligi olduğu için onlar her hafta oynayarak maç kondisyonu kaybetmiyor. Takım uyumu bu şekilde % 80 civarı ama benimkiler alt yapı oyuncusu olduğu içinde uyuma etkisi yüksek
    Hocam az önce birini daha yolladım ve sayımız 47 oldu.
    Benim hem yedekler hemde 20 yaş altı ligim var. Bazı oyuncuları oralara gönderiyorum ama hala sayımız yüksek kalıyor. Hangisini yollayacağımada karar veremiyorum. Bu da bana sıkıntı oluyor. Artık bu sezonu bu şekilde tamamlayıp yapılandırmayı gelecek sezon yapmayı düşünüyorum. Bir çok gereksiz oyuncunun zaten sözleşmeleri bitiyor. Ocak ayından sonra yeni bir yapılanmaya ve verim aldığım oyuncuları yeniden kiralamaya gidip bir şeyler yapacağım. Bir de hem şu sakatlık sorunları hemde bizim ligde 12 yedek oyuncu seçilebilmesinden ötürü en az 25 oyuncumuzun olması gerekiyor. Bakalım Eylül ayında gelecek regenlerimizde nasıl olacak onlarda yapılanmamızı etkileyecektir.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bunu da başlıyom okumaya .Kariyer okuduğum kadar kitap okusam ohooo

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by kilham96 View Post
    Bunu da başlıyom okumaya .Kariyer okuduğum kadar kitap okusam ohooo
    Eyvallah şimdiden kolay gelsin. Aynen kitap okusak alim olmuştuk. Evde sırada bekleyen bir çok kitap var ama ne zaman okurum oda meçhul

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Ligin statüsünden dolayımı o kadar oyuncu oluyor hocam yoksa tamamen sizin tercihiniz mi ?

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Ligin statüsünden dolayımı o kadar oyuncu oluyor hocam yoksa tamamen sizin tercihiniz mi ?
    Lig statüsünden dolayı 99 oyuncu kayıt ettirebiliyoruz. Bunların sadece 5 tanesi yabancı olabiliyor. Ki zaten Brezilya gibi bir ülkede neden yabancı transferi yapılmak istensin ki. Ocak ve Ekim ayları arasında dilediğin gibi transfer yapabiliyorsun. Tabi bu kendi ülke içindeki oyuncular için geçerli.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Futbol fabrikası ülke abi boşuna databese'de bu kadar yer kaplamıyor bu adamların ligleri

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hocam maçlar beklediğim gibi değil. Hedefimizi yüksek tutmalıyız niye ligde kalmaya çalışıyoruz Bir de o kadar oyuncu sıkıntı çıkartmıyor mu ya

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    Futbol fabrikası ülke abi boşuna databese'de bu kadar yer kaplamıyor bu adamların ligleri
    aynen öyle.
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Hocam maçlar beklediğim gibi değil. Hedefimizi yüksek tutmalıyız niye ligde kalmaya çalışıyoruz Bir de o kadar oyuncu sıkıntı çıkartmıyor mu ya
    Hocam küme düşme yok. O yönden rahatım. Kendi oyuncularım zorluk çıkarıyor ama kiralıkların zorluk çıkarmaları pek önemli değil. Kiralamasını iptal edebiliyoruz. Şu anda sorun çıkaranlar o kadar önemli olmadıkları için bir sıkıntı yok. Ah bir kaçını gönderebilsek rahatlayacağız. Artık bir 4 ay sabredebilirsek rahatlarız.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Arkadaşlar iki gündür paylaşım yapamadım ama maçları oynadım. Ligin sonlarına geldik. Son üç maçımız kaldı. Çıkabilirizde çıkamayabiliriz de orasını son 3 maç belli edecek.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Başkanlık seçimleri de yapıldı.
    [IMG][/IMG]
    Yeni başkan gelir gelmez kredi çekti. ve mali durumumuz biraz nefes aldı.
    [IMG][/IMG]
    Bu parayı görünce hemen personel istedim. Ama hiç bir isteğim kabul edilmedi. Bende eğitime gitmek istedim. Onu kabul etti.
    [IMG][/IMG]
    Evet arkadaşlar ne dersiniz son üç maçımızı Twicth den yayınlayalım mı ?
    Şu anda yayını açtım ama 5-10 dk lık bir işim var sonra maçlara geçeceğim.
    http://www.twitch.tv/pusathan01

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Arkadaşlar ben traş olmaya gittiğimde elektrik kesildi. Şimdi geldi. Yayın şimdi açık ve oyuna giriyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Yayını bir açtım bir üst lige yükselmişiz onu gördüm Birde hocam öksürüyordu geçmiş olsun hocam hasta olmuşsun galiba.
    Edit:
    Pardon o başka takımmış heralde, Şuan maç yapıyor hoca

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Gollllllllllll 1-0 öndeyiz ,
    Offline oldu bir sıkıntı oldu heralde
    Düzeldi
    Penaltıdan 2 yaptık helal olsun
    3-0 kazandık ama hala 5.yiz
    son maçımız 4. ile arada 3 puan fark var bakalım çıkabilecek miyiz
    Last edited by rexpo1994 : 29.Mart.2015 at 23:28

Traşı Kes Oyuna Devam

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

mali durum düşüşte görünüyor.Başkan değişimi inşallah kaynak yaratır kulübe

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Bu nasıl şans dır vay arkadaş

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Tek kelime ile berbat bir şans. Son iki maçımızda toplam 7 gol attık. La şunlardan birini luziana mı nedir onlara atsanıza .
    Seri E 36. Hafta
    [IMG][/IMG][IMG][/IMG]
    Seri E 37. Hafta
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Seri E 38. Hafta
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Puan durumu
    [IMG][/IMG]
    Seri E kurallar
    [IMG][/IMG]
    Böyle kuralmı olur kardeşim.
    Adamlardan her yerde üstünüz gol atmada averajda hattal son maçımızda şut bombardımanına tuttuk ama maç kazanma sayısı ile bizi geçtiler. Luziania maçını alsak biz çıkmıştık. Bir yılımız boşa gitmiş olduk.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Yayını bir açtım bir üst lige yükselmişiz onu gördüm Birde hocam öksürüyordu geçmiş olsun hocam hasta olmuşsun galiba.
    Edit:
    Pardon o başka takımmış heralde, Şuan maç yapıyor hoca
    Evet biraz grip oldum. Saolasın.
    Gollllllllllll 1-0 öndeyiz ,
    Offline oldu bir sıkıntı oldu heralde
    Düzeldi
    Penaltıdan 2 yaptık helal olsun
    3-0 kazandık ama hala 5.yiz
    son maçımız 4. ile arada 3 puan fark var bakalım çıkabilecek miyiz
    Şu lanet kural yüzünden çıkamadık.
    Traşı Kes Oyuna Devam

mali durum düşüşte görünüyor.Başkan değişimi inşallah kaynak yaratır kulübe
    Hocam başkan sadece kredi çekti başka bir iş yapmadı. Bir de beni eğitime gönderdi.
    Bu nasıl şans dır vay arkadaş
    Bir gol atmış olsak belki biz çıkıyor olurduk. Maç kazanma sayısı diye bir kural mı olur yaf. Artık seneye çıkmak içn var gücümüzle çalışacağız.

Nesil
    2014

Vaybe şaka gibi 1 puan neler yapmış
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Çok sinir bozucu bir durum ne diyeyim bilemedim bu sene inşallah çıkarız

haydaaa kurala bak ya o kadar şeyi geçmişler galibiyet sayısından tıkmışlar, büyük şanssızlık abi

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Hocam üzüldüm mü desem bu sene daha sağlam mı çıkarız desem bilemedim hayırlısı artık

Bir Oyunda da Takılma Be! Kardeşim Yok Yani Bilmiyorsan Gel Öğreteyim

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Vaybe şaka gibi 1 puan neler yapmış
    Valla sorun 1 puanda değil dostum. Galibiyet sayısı gıcık edici bir kural. Neyse umarım gelecek sene bu kurala takılmadan rahat çıkarız.
    Çok sinir bozucu bir durum ne diyeyim bilemedim bu sene inşallah çıkarız
    İnşallah kadromuz biraz daha iyi gibi bu sezon.
    Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    haydaaa kurala bak ya o kadar şeyi geçmişler galibiyet sayısından tıkmışlar, büyük şanssızlık abi
    Hem de nasıl bir şansızlık. Olsun bizim için deneyim oldu. Gelecek sezona daha güçlü çıkarız.
    Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Hocam üzüldüm mü desem bu sene daha sağlam mı çıkarız desem bilemedim hayırlısı artık
    Saolasın. Ama çok üzülmedim. Yavaş ama sağlam gitmek en iyisi olur.
    Bir Oyunda da Takılma Be! Kardeşim Yok Yani Bilmiyorsan Gel Öğreteyim
    Yaf erkenden çıkınca ne olacak hızlı başarı gelecek sıkılacağım. Bırak biraz zorlana zorlana çıkayımda zevkini alayım.
    Bir şeyler koparabilmek için sözleşme bitişinin son günlerine kadar dayandım. Ama ne cimri bir yönetimmiş ki hiç bir şeyi kabul etmediler. sözleşmeyi bile 2 yıllık yaptıramadım. Sonunda ben pes ettim.
    [IMG][/IMG]
    Beklenmedik başarı elde etmişiz
    [IMG][/IMG]
    Hedeflerimizi yüksek tuttuk.
    [IMG][/IMG]
    Taraftarımız yılın futbolcusunu belirledi. Ama bana göre üçüde hakkediyordu. 1 yıl daha kiralıklar.
    [IMG][/IMG]
    Transfer geçmişimiz.
    Bu sezon da kiralıklara yöneldim. Kiralık oyuncularımıza maaş ödemiyoruz. Bu sayede biraz giderimiz azalır. Bir kaç sene sadece kiralıklar la iş yapacağız.
    [IMG][/IMG]
    Şu anda kadro sayımız 19 ama ben onu bir 22-23 yapmayı düşünüyorum. Zaten Ekim ayına kadar transfer sezonu devam ediyor. Çok sıkışırsak bu arada yeni kiralıklar getiririz.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Regenlerimizi merak ediyorsunuzdur. Buralarda normalde siteye göre 11 Eylülde çıkması gerekirken 22-24 Eylül ( ikisinden birinde tam hatırlayamadım.) çıkıyorlar. İçlerinden eli ayağı düzgün bir tek bu çıktı. Bu da pek işe yaramaz ya olsun. En azından birini almış olduk.
    [IMG][/IMG]

Nesil
    2014

Yok abi kuralı gördüm de 1 puan daha alabilsek o kurala gerek kalmazmış onu demek istedim. Aldığın forvetlerden Lucas diğerlerinden iyi gibi, diğerlerinin ön sezi'si çok düşük ben forvet alırken ön sezisi düşük olanı almıyorum
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hocam kusura bakma da oyuncuların hepsi birbirinden kötü ama lig için iyi sayılabilir bilmiyorum. Hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Neyse bir yıl daha kumda oynarız bebeler buyusun biraz daha :P

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri