Okuyup yazmayan da çok vardır, umarım onlar da sizin kariyerinize olsun, diğer kariyerlere olsun yorumlarıyla fikirleriyle sorularıyla ilgi gösterirler. Takımda yıldız omayınca stada gelmeyen taraftarlar gibi, bu yüzden mi yorum gelmiyor yoksa))
Muhtemeldir full regen diyarıya şuanAma forumda da ciddi bir düşüş var
2030-2031 TRANSFER DÖNEMİ
3-4 Sezondur takımda çıkan tüm regenleri ısrarla takip ettim. hiç yıldıızına dahi bakmadan hepsinin gelişmi ile elimden geldiğince ilgilendim. Artık bir temizlik yapma zamanı geldi bazıları ciddi vakit kaybı oldu.
19 yaş altı ve As takımda yer bulamayanları yedek takımda maçlara çıkarttım her hafta istisnasız hazırlık maçı ayarladım. Hepsi olmasada hazırlık maçlarının büyük çoğunluğunu izledim.
Yedek takımımızın ligi olmadığı için tümüyle kendim ilgilendim bu bu yılki hazırlık maçları
Bu da yedek takımın geçen yılki hazırlık maçlarımı zaman zaman 19 yaş altı takımında maçlarını izliyorum. 2 yıl önce 2.ligde 19 yaş altı takımımız 3.olurken geçen yıl aynı As takım gibi onlarada Bundesliga 19 yaş altı çok zorlu geldi ve en altın 3-4 basamak üstünde bitirdiler.
Tüm bu şanslardan sonra takımda sağlam bir temizliğe gittim yanlış hatırlamıyorusam tüm takımlarımda 70-80'e yakın oyuncu vardı.
Bu yıl devam edeceğimiz takım
Geçen yıl personel takviyesi yapmamıştık bu yıl bazı takımlar Personellerime salça olunca onların yerini doldurdum ayrıca yönetim As takıma fazladan personel sayısı tandı. As takım personellerini biraz daha yükselttim
Yeni alt yapı sorumlum 3.ligden
Antrenörlerin antrenmana etkisi
( Transfer olmayınca detay paylaşayım dedim)
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (: