1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Gol Yeme ve Atamama Sorunu (Çıldırmak Üzereyim)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Gördüğüm kadarı ile yazayım elimden geldiğince..
    Savunma çizginiz önde. Stoperleriniz verdiğiniz görev yüzünden ayrıca önde basıyor.
    Bunun dışında rakip savunmanın üzerine git demişsiniz. Ve öndeki 6 oyuncunun 5i hücum görevli. Yani topu kaptığınız an öndeki oyuncularınız ileri çıkıyor hızla savunma da orta sahaya doğru geliyor. Temponuz yüksek. Tüm bunlar bi araya gelince topu ya çıkarken pas hatası yaparak kaptırıp savunma arkasına top yiyorsunuz ya da rakibe baskı kurduğunuzu sandığınız bölümde oyuncularınız çok fazla inisiyatif alıp top taşıdığı anda kaptırıp kontra yiyorsunuz.
    Tavsiyem tempoyu normale çekin, kanat oyuncularını ml mr yapın, stoperlerinize savun görevi verin ve ortadaki oyunculardan birine savun görevi verin.

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Gördüğüm kadarı ile yazayım elimden geldiğince..
    Savunma çizginiz önde. Stoperleriniz verdiğiniz görev yüzünden ayrıca önde basıyor.
    Bunun dışında rakip savunmanın üzerine git demişsiniz. Ve öndeki 6 oyuncunun 5i hücum görevli. Yani topu kaptığınız an öndeki oyuncularınız ileri çıkıyor hızla savunma da orta sahaya doğru geliyor. Temponuz yüksek. Tüm bunlar bi araya gelince topu ya çıkarken pas hatası yaparak kaptırıp savunma arkasına top yiyorsunuz ya da rakibe baskı kurduğunuzu sandığınız bölümde oyuncularınız çok fazla inisiyatif alıp top taşıdığı anda kaptırıp kontra yiyorsunuz.
    Tavsiyem tempoyu normale çekin, kanat oyuncularını ml mr yapın, stoperlerinize savun görevi verin ve ortadaki oyunculardan birine savun görevi verin.
    Önerileriniz için teşekkürler. Resme sağ tıklayarak yeni pencere de açıp büyütebilirsiniz.

Dediklerinizi zaten deplasmanlardaki maçlarda yapıyorum. Bruma ile Olcan MR-L yapmıyorum sadece Destek görevi veriyorum. Takım tamamen önde oynuyor ama buna rağmen kontradan gol yediğimi hatırlamıyorum. Ki kontradan gol yesem o kadar kızmam oyun planım zaten dediğiniz gibi riskli. Ayrıca ağır oyuncular da değiller Hamit'i saymazsak, onu da Sabri'yle değişmeli oynatıyorum. Genelde savunmam yerleşmiş oluyor. Savunma yerleşikken yiyorum. Beni çıldırtan nokta bu. Presi azaltıp yasladığım zamanlarda da çok gömülüyorlar. Hiç bana göre değil..

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri