Anket Sonuçlarını Görüntüle: 4. Yıldızı İlk Hangi Takım Kazanır ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

10 40.00%
  • Galatasaray

15 60.00%
Sayfa 3 / 10 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 271 sonuç

Konu: Fenerbahçe& Galatasaray |2.Sezon |

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by berkan53100 View Post
    Öncelikle iki hocamıza da başarılar diliyorum.Umarım çok güzel ve zevkli bir kariyer olur.Ben Galatasaraylıyım,fakat şampiyonlukta fenerbahçeyi favori görüyorum.Transferlerle ve kadro kalitesi ile fener açık ara önde...
    Valla şuan gidişat pek öyle gözükmüyor 2 takımda baya iyi gidiyor Yinede teşekkürler yorum için

4.Hafta

Öncelikle GS'yi Dormtund galibiyetinden ötürü tebrik ederek başlayalım Bu maçta bizim ligde eksik maçımızdı
    Adama Traore ve Munir'in yedek soyunduğu maçta rahat bir galibiyet daha aldık.

Maaş bütçesinde de Başkan teklifimizi geri çevirmedi.

5.Hafta

Sow çok gol atınca biraz kestim Emenike ile başlıyom 2 maçtır

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Hem Hücum, Hemde Savunmanın Maşallahı Var İki Takımında Ama Fener Ayrı Bir Dünyada Oynuyor

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2014
    Yer
    Istanbul

Şampiyonlar Liginde 3. maçda Athletico Madrid deplasmanındaydık. maçın başı diyebileceğimiz 36. dakikada takımın kilit isimlerinden Melo kırmızı kart gördü. Fakat 10 kişi kalmamıza rağmen
    golümüzü attık. 90+4 'de yediğimiz gol moralimizi bitirdi.

Şampiyonlar Ligindeki Grubumuzda son durum

5. Haftada Rize deplasmanından 3 puanla ayrıldık 2 sakat verdik

6. Haftada 10 kişiyle kendi ceza sahasında savunma yapan Eskişehire malesef puan verdik

7. Haftada Balıkesir deplasmanından 3 puan ile döndük

8. Haftada Arenada Hamsi tava vardı

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Hem Hücum, Hemde Savunmanın Maşallahı Var İki Takımında Ama Fener Ayrı Bir Dünyada Oynuyor
    Aynen abi Gs baya bir zorluyor özellikle ŞL'de çok çok iyiler. Bizde ligde bişeyler yapıyoz işte

6.Hafta

Trabzonspor'un en büyük şansı, Sow ve Emenike Milli Takımdan kondisyonu düşük geldi. Yoksa bu maç bu şekil bitmezdi
    Tam hırsımı alamadım. Çift haneye çıkmak istiyodum

7.Hafta

Geride kalan 7 haftada en kötü futbolu Kasımpaşa karşısında oynadık. İlk yarı çok iyi oynadık ama 2.yarı çok etkisizdik.
    Diego'da atıldıktan sonra galibiyeti zor koruduk

8.Hafta

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

[MENTION=297426]Barak[/MENTION]'ın Oyundan Diskalifiye Edilmesini İstiyorum. Çünkü Rakiplere Ağır İşkence ve Rakiplerin Ahlakını Bozan Davranışlarından Dolayı Süresiz Men Edilmesini Talep Ediyorum

Fenerbahçe Teknik direktörü [MENTION=297426]Barak[/MENTION] TFF etik kuruluna sevk edildi.Tff den yapılan açıklamada rakip takımların namusuyla oynayan kişilere asla taviz vermeyeceklerini bildirdi. [MENTION=297426]Barak[/MENTION] nasıl ceza alacak? Uzmanlarımızin yaptıkları araştırmaya göre rakip takımların namusuyla oynamak minimum 60 yıl men gerektiriyor ayrıca [MENTION=297426]Barak[/MENTION] hakkında rakip takımları küçümseme konusundanda etik kuruluna sevk edilmesi bekleniyor

60 Yıl Çok Az Müebbetten Aşağısı Kesmez. [MENTION=297426]Barak[/MENTION]'ın Oyunda ve PC'den Uzak Tutmak İçin Her Türlü Cezaların Verilmesi Gerekir.

Nesil
    2014
    Yer
    Istanbul

60 Yıl Çok Az Müebbetten Aşağısı Kesmez. @Barak'ın Oyunda ve PC'den Uzak Tutmak İçin Her Türlü Cezaların Verilmesi Gerekir.
    traore-munir-sow 3 oyuncusu sakatlansa bitti

Nesil
    2014
    Yer
    Tekirdağ

Şu sitede ortak kariyer farklılık yaratmış sonunda merak uyandıran bir kariyer. Çok iyi düşünülmüş, iki teknik adama da başarılar.

Nesil
    2014

Abiler hepinize cevap vericem de yoğunum Kısaca şunu belirteyim biz sahada konuşuruz
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Hadi Leyn Ordan

Tapatalk 2 ile gönderildi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İsin gücün geyik

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Fener bir adım önde gibi ama bir aasözü var hızlı giden atla ilgili Maçlar iyi gidiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Başlıktaki Galatasray bilerek mi öyle yazıldı gözden mi kaçtı ? Onu düzeltiyorum bilginize...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Başlıktaki Galatasray bilerek mi öyle yazıldı gözden mi kaçtı ? Onu düzeltiyorum bilginize...
    Düzeltmen için teşekkürler, benim de dikkatimi çekmişti fakat tartışma olmasın diye bahsini açmadım

Bu arada FB gerçekten çok iyi gidiyor. GS ise sessiz ve derinden geliyor gibi.
    Steam ID : byildirim04

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

FB çok iyi gidiyor, GS de ŞL de iyi gidiyor aynı anda ligide iyi götürüyor. 4.yıldız FB ye daha yakın

Nesil
    2014
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Düzeltmen için teşekkürler, benim de dikkatimi çekmişti fakat tartışma olmasın diye bahsini açmadım

Sessiz olandan korkacaksın

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    FB çok iyi gidiyor, GS de ŞL de iyi gidiyor aynı anda ligide iyi götürüyor. 4.yıldız FB ye daha yakın
    Daha çok var ligin bitimine.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by roomonecool View Post
    Fenerbahçe Teknik direktörü @Barak TFF etik kuruluna sevk edildi.Tff den yapılan açıklamada rakip takımların namusuyla oynayan kişilere asla taviz vermeyeceklerini bildirdi. @Barak nasıl ceza alacak? Uzmanlarımızin yaptıkları araştırmaya göre rakip takımların namusuyla oynamak minimum 60 yıl men gerektiriyor ayrıca @Barak hakkında rakip takımları küçümseme konusundanda etik kuruluna sevk edilmesi bekleniyor
    60 Yıl Çok Az Müebbetten Aşağısı Kesmez. @Barak'ın Oyunda ve PC'den Uzak Tutmak İçin Her Türlü Cezaların Verilmesi Gerekir.
    Abi ancak şimdi cevap yazabildim. Yoğun bir hafta geçirdim ÖYle bir yorum atmışınızki üzerime toprak atmayı unutmuşsunuz sadece

Quote Originally Posted by nostalgia View Post
    Şu sitede ortak kariyer farklılık yaratmış sonunda merak uyandıran bir kariyer. Çok iyi düşünülmüş, iki teknik adama da başarılar.
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    İsin gücün geyik
    Aynen kank napalım zaman geçmiyor
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Fener bir adım önde gibi ama bir aasözü var hızlı giden atla ilgili Maçlar iyi gidiyor
    Bakıcaz artık

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Teşekkür ederim dikkat etmemişim sehven yazılmış
    Quote Originally Posted by dAleksic View Post

Ya bırak Allahını seversen sende adımızı çıkardın heryerde tartışıyor mu sen beni Sehven yazmışım

Hiç belli olmaz GS vites yükseltti ama inş alıcaz almalyız
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Beter Ol İyice Oyundan Soğuman Dileğiyle Daha da Uğramazsın İnşallah

Spoiler:  

Nesil
    2014

Beter Ol İyice Oyundan Soğuman Dileğiyle Daha da Uğramazsın İnşallah

Spoiler:  

abi öyle bir beddua ettin ki valla tuttu bu bedduanı yarın ki güncellememde hatırlatcam bu yazdıklarını
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

9.Hafta Dev Derbi Öncesi Kılıçlar Çekildi.

İlk 11'ler

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

Dev maç gelmiş hadi başarılar Galatasaray'a

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Siz forumun kariyer baltalama ustasına bakmayın beyler eskiden çok daha iyiydi ama artık yaşlandı o eski halinden eser yok şimdi
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Tahminim FB Kazanacak, Sow un maçı olacak gibi duruyor. Ama Barak ın önceki konuşmalarında da yenilmiş havası seziyorum Maçı merakla bekliyorum

Hani nerede sonuçlar Sayfayı yenile demekten yoruldum

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Haydi cimbom !

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Dev maç gelmiş hadi başarılar Galatasaray'a
    Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Siz forumun kariyer baltalama ustasına bakmayın beyler eskiden çok daha iyiydi ama artık yaşlandı o eski halinden eser yok şimdi
    Tahminim FB Kazanacak, Sow un maçı olacak gibi duruyor. Ama Barak ın önceki konuşmalarında da yenilmiş havası seziyorum Maçı merakla bekliyorum
    Quote Originally Posted by RisingSun View Post
    Hani nerede sonuçlar Sayfayı yenile demekten yoruldum

Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    Haydi cimbom !

Maçı birazdan paylaşıyorum beyler
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

İşte Fm'nin en büyük saçmalığı şuan Si Games'i dava etsem sanırım ciddi bir tazminat kazanırım. Bir kere Kadıköy'deki FB - GS maçları 3 ihtimalli değil 2 ihtimalli, oyun da bunu nasıl yapamazlar çok garip. Yani şuan oyundan çok soğdum bu oyunda hiç bu kadar gerçek dışı bir olaya bugüne kadar rastlamamıştım

Maç için söylenecek bir şey yok Si Games gerçekçi bir oyun yapmış olsa bizim adımız Kadıköy'de 1-0 önde başlardı. Şuraya bak üstelik bir de GS hiç haketmeden kazandı.

Maç Sonu Kadıköy

@BaGa TaRKaN 'ın Bedduasından önce takım Barcelona gibi oynarken adam nasıl kalpten beddua ettiyse takım ters düz oldu GS maçından sonra 2 sakat sonraki maçlarda da takım full kevgire döndü

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

Galatasaray tarih yazmış , helal olsun [MENTION=297368]Mazzara[/MENTION] .

Sayfa 3 / 10 İlkİlk 12345 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri