Tebrikler güzel gidiyor.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
ŞAMPİYONLAR LİGİ 2.ÖN ELEME TURU
TRANSFERLERİMİZ
3.TUR RAKİBİMİZ YİNE DİNAMO ZAGREB
Kurada Dinamo Zagreb Çıkınca Biz
Geçeriz![]()
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
İlk maçta 2-0 öne geçiyoruz.Buraya kadar herşey iyi rakip kaleye sürekli gidiyoruz.Kaçan inanılmaz pozisyonlar.Bizim Azeri kaleci sakatlanıyor.Diyeceksiniz aldığın yabancı kaleci nerde.Beyefendi Guatemala Milli takımında tam 2 aydır.Güney Amerika Eleme maçları bitmek bilmedi.Herneyse yerinede kaleci almadığımız için gri isimli kalecilerden birini yedeğe koymuştum.Refleks birebir falan 4 5 adamın özellikleri.Adamlar 2 tane vurdular bizim abi birini içeri aldı öbüründe uyudu.2.Maçta ev sahibi hiç zorlanmadı ve biz Şampiyonlar Ligine veda ettik..
![]()
Avrupa Ligi Playoff Turu Rakibimiz Anjhi Mohaçkale
Full name Football Club Anzhi Makhachkala Nickname Orly (Eagles)
Dagestantsy (Dagestani)Founded 1991; 24 years ago Ground Anzhi-Arena, Kaspiysk Capacity 30,000 Owner Suleyman Kerimov Chairman Konstantin Remchukov Head coach Sergei Tashuyev League Football National League 2013–14 Russian Premier League, 16th (relegated) Website Club home page
anzi yi rahat geçeriz avrupaya gidekde para gelsin![]()
2 kere üst üste şampiyon olmuşuz tebrik ederim.Avrupa da da çok şansızmışsın çok zor rakipler geliyor hep.
Avrupa Ligi Grup Maçlarımız
GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE GRUPTA MAÇLAR BAŞLAMADAN ÖNCE PEK BİR UMUDUZ YOKTU AÇIKCASI.YİNE 1 GALİBİYET ALDIK DİYE GAZA GELMEDİK AMA MATEMATİKSEL OLARAK ŞANSIMIZ DEVAM EDİYOR.METALİST KHARKİV'İ YENİP STANDARD LIEGE'DEN 1 PUAN KOPARSAK ÇIKARIZ.
Metalist Ters Bir Takım Ama Sende Bayağı TersmişsinEvimizde de Yenersek Büyük İhtimal Çıkarız Ama Standart ile Deplasmanda Olması Şansı Çok Azaltıyor
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Standart Liege ile deplasmanda oynayacağımız son maç öncesi çok kritik bir galibiyet aldık.1 puan alsak çıkıyoruz.Bu taktikle mi maça çıksam yoksa savunma ağırlıklı bir kadro ile mi.Rakip çok etkili oyuncuları var ama ilk maçta onlar kadar bizde atak yaptık.Önerileriniz nelerdir ?
BU GURUR KARABAĞ'IN !!!Gece 12'den sonra beni goll be diye bağırtabilecek bir oyunsun Football Manager
.Maç öyle bir başladıki sevinçten dört köşe oldum.Önce Faty'nin ters vuruşu sonra Timbo'nun soldan topu köşeye bırakması bir anda sevinçten çıldırdım.Ardından Liege doğal olarak baskısını arttırdı.İçimden dedim 2 tane atsınlar beraberliğe de razıyım demez olaydım adamlar karambole birde Enoh'un golü ile öne bile geçtiler.Amaa hesaba katmadıkları biri vardı.Bahattin Reyiz
86'da kullanılan frikikte dönen topu iyi takip etti ondan sonrası zaten bayram havası
Helal olsun be! 2 maçı da son dakikalarda kurtarmışız.Bakalım yeni rakip kim olacak![]()
İspanya'nın en boş takımlarından biri.Tur bizim
AVRUPA LİGİ 1.ELEME TURU
![]()
Full name Valencia Club de Fútbol, SAD Nickname Los Che
Els Taronges (The Oranges)
Valencianistes
Los Murciélagos (The Bats)Founded 18 March 1919; 96 years ago Ground Mestalla Stadium Capacity 55,000 Owner Peter Lim President Amadeo Salvo Manager Nuno Espírito Santo League La Liga 2013–14 8th Website Club home page
Helal olsun fena puan toplamışız şuan ki katsayı durumu nasıl?
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Vay Valencia'ya Boş Takım Dedik YaNerden Nerelere Geldiğimizi Unutmayalım Bro (:
Şimdiden geçmiş olsun diyeyim![]()
Favori Valencia ama mücadeleden bir an olsun vazgeçmeyeceğiz
Hocam 185.sıradayız kulüpler bazında bununla ilgili görüntüyü paylaşacağım
Yani.Daha düne kadar elemelerden geçsek yeter diyorduk buralar bizim için final gibi birşey![]()
Karabağ FK - Valencia C.F
ACABA ?
Avrupada Katsayı Sıralaması
Eleriz deplasmanda bence.
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Hocam al efsane olmuş devamını bekliyoruzTransferlerinide bekliyorum dikkat ettim aldığın adamlardan %70 ila 90 verim alıyorsun yani çürük adam almıyorsun
![]()
Elimden geldiğince ince eleyip sık dokuyorum transfer konusunda.Özellikle bizim için Avrupa Kupalarında seviyeyi yükseltecek oyuncuları almak önemli.Ama bu kupalarda elemelerden katılıyoruz ve eğer elemelerde elenirsek aldığımız fazla yabancı oyuncular elimizde patlayabiliyor.2.yıl bunu çok yaşadım bu sene daha kemik bir yabancı oyuncu grubum var fazla değişmiyor.İnşallah birdahaki seneye daha güçlü bir ekiple mücadele edeceğiz Avrupa'da.
Malesef hocam kalite farkı kendini gösterdi
Malesef kalite farkı burada kendini gösterdi.İlk maçtaki gibi atak oyun tercih ettim.Nedeni ben bu oyunda savunma yapamıyorum.Yani şöyleki sen ne kadar güzel kapanırsan kapan maç moturu sana o golü bir şekilde yediriyor ve düğüm çözülüyor.Ama uzaktan şut ama orta şut karışımı gol veya penaltı.O yüzden ilk maçtaki gibi oynadık güzelde oynadık pozisyonda bulduk attığımız gol kalecilerinin hatasıdır.Degajı orta sahada bizim adama nişanlayınca Timbo jeneriklik bir gol attı.Oyuncularımızı canı gonülden kutluyorum.Buraya kadar gelip Azerbaycan için muazzam bir işe imza attılar.Her yeni sezon bizim için yeni bir macera.Ve bu macerada olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
KARABAĞ FK - VALENCİA C.F 2.MAÇ
Lig Fikstürü Ve Puan Durumu (Lig 18 maçtan ibarettir.Orjinali ligin 36 maç ama yamada fikstürde büyük boşuklar var bununla ilgili sezon içinde editörden düzenleme yapabilir miyim ? 40 45 gün maç oynanmadığı oluyor. )
Lig elimizden gitti bence son üç maç kaldı.Bunu biraz Avrupa Liginin verdiği rehavete bağlıyorum.Araya sakatlıklarda girince bu sezon böyle oldu.En azından Azerbaycan Kupasını alıp sezonu boş geçmek istemiyoruz.
Valencia İlk Maçta Tattırmış Ama Vermemiş
Fikstür Konusuna Gelince Düzenleme Yapılabilir Ama Mevcut Oyunu Etkilemez Bu da Kariyerin Çöpe Gitmesi Demek Olur. Bence Maç Araları Öyle Ahım Şahım Bir Boşluk Yok Fikstürün Güzel Ben BAL Liginde Oynarken 20-30 Günde Bir Maç Yapıyordum Bu Bence Hiçbir Şey![]()
Elenmişiz ama ezilmemişizAvrupada seneye daha da ilerilere gideriz inşallah
![]()
Şu takıma kaliteli bir kaç Azeri daha katılsın o zaman daha iyi yerlere gelecek takım
Tarkan Hocam öylede maç sayısı çok az.10 Takımlı lig 2'şer kez oynuyoruz.Normali ligin 4 kere rakiplerle maç yapmak üzerine.Ligi hazırlayan arkadaş primleride yanlış yazıp kaydetmiş.1. bitirene ligde 30.000 € para 2.bitirene 250.000 €![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 12.Nisan.2015 at 12:16
O Zaman Ligi Şampiyon Değilde 2.Bitirmeye Bakalımİkinci Deyip Geçme İkincilik Bu Boru mu
Beterin Beteri VarBence Haline Şükret
![]()
Bu yıl işin çok daha zor ŞL'den Avrupa ligine gitmek biraz daha kolay da direk Avrupa Ligi ön elemelerinden gruplara kalmak kolay olmayacak.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (: