Derbi galibiyeti iyi olmuş GS adına[MENTION=297368]Mazzara[/MENTION]'yı tebrik ederim. FB cephesinde ise [MENTION=297426]Barak[/MENTION] aman dikkat Aziz bey seni tenhada yakalamasın
![]()
Steam ID : byildirim04
Şampiyonlar Liginde rövanş maçları başlamıştı. İlk rövanş maçımız Athletico Madrid ile Arenadaydı. İspanyadaki maçı 90+4 de yediğimiz talihsiz gol ile berabere bitirmiştik.
Ama bu sefer çarklar değişti. Bir sonraki maç Fenerbahçe ile kadıköyde olacağı için %80lik bir rotasyonla Athletico Madrid karşısına çıktık. Bir üst tura çıkmayı büyük bir ihtimalle garantilemiştik.
Ama bu maç bizim için çok önemliydi. ve bu rotasyonlu kadroya rağmen 80. Dakikada Burak Yılmazın gölü Arena'da 51.000 kişiyi inletmeye yetti.
Şampiyonlar Ligindeki. 2. Rövanş maçımızda Borussia Dortmundu kibarca ağırladık.
ve son maçımızda grubun zayıf takımı BATE Borisov deplasmanındanda 3 Puanla döndük. Ve Şampiyonlar Ligini namağlup ve lider olarak bitirerek bir üst tura çıktık.
Şampiyonlar Ligindeki Son durum;
Alnımızın akıyla bir üstturdayız ve şunuda söylüyorum. " Galatasaray Bu turnuvada olduğu sürece kupayı kazanabilecek bir takımdır. "
![]()
ve geldik derbiye. Kupa maçında yenilmiştik. Fakat maçdan sonra bunun rövanşını alacağımıda söylemiştim. Fenerin kadıköyde yenilmezlik serisine son verip hazırladıkları kareografide anca boşa olmuş oldu
Fenerbahçe birçok pozisyona girdi. Fakat bitiricilik farkı
Maç öncesi basın toplantısı demeçlerim;
Ve derbi;
Maç sonundaki basında yer alan haberler;
Yazık oldu o kadar seyiciye
Diğer Lig maçları;
Ligin henüz başındayız. Fakat " Aceleci davranıp hata yapmayacağız4. Yıldız bizim olucak!! "
10.Hafta
Galatasaray yenilgisinin izlerini Akhisar maçında da taşıdık. Volkan çok abuk 2 gol yiyerek sonraki
hafta maçında yerini Mert'e bırakmak zorunda kaldı.
11.Hafta
12.Hafta
Hiç istemediğim halde Sow'la yollarımzı ayırdık. Sebebi daha büyük liglerde forma giymek istemesi, sürekli
gelip gitmek istediğini söyledi bende 15 milyona önderdim . Shaktar peşin olarak satın aldı. Aslında Afrika kökenli
2 forvetimizin olması devre arası için büyük handikaptı o bakımdan iyi oldu.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Derbiyi Muslera almış. Tebrik ederim Mazzarayı. ŞL de de çok iyi gidiyor GS.
FB nin Akhisar beraberliği kötü olmuş. Lig daha uzun hiç bir şey belli değil. GS nin ŞL maçlarıda olması 4.yıldız için dezavantaj ama ben ŞL yi daha çok önemsiyorum![]()
İşte gerçek Galatasaray ruhu. Helal olsun![]()
Şimdi bizim Kadıköy efsanemiz bitti mi
Sow'u erken satmışsın, sezon sonunu bekleseydin 30M'e okuturdun. John Guidetti'yi bedelsiz olarak transfer ederek yerini doldurabilirsin.
Muslera inanılmazları çıkardı. Bizim Volkan kalede var mı yok mu belli değil
Aynen bitti Efsanemiz yaSezon sonunu beklmeyi isterdim hatta o kadar beklesem hiç satmazdım ama takım uyumunu bozmya başladı birazda mecbur kaldım.
Mazzara bu kariyerde fena ezecek gibi duruyor. Adam ŞL'de bile efsane puan aldı.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
FENERBAHÇE'DEN TRANSFER AÇIKLAMASI
Sarı Lacivertlı kulüp Estudiantes profesyonel futbolcusu Gaston Gil Romero, Boca Juniors profesyonel
futbolcusu Marcelo Meli, transferleri için transfer görüşmelerine başlandığını borsaya bildirdi.
Fenerbahçe Sportif Hizmetler San ve Tic. A.Ş'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda
yer alan açıklamada,studiantes profesyonel futbolcusu Gaston Gil Romero, Boca Juniors profesyonel
futbolcusu Marcelo Meli, transferleri için transfer görüşmelerine başlandığını borsaya bildirdi.
Meli yi tanımıyorum ama Gil romero çok sağlam transfer olmuş![]()
Meli tam bir hayvanGene sağlam bir transfer olmuş
steam : aytekin79
Avrupa Şampiyonlar Ligi üst tur kura çekimleri belli oldu.
Rakibimiz Athletic Club Bilbao
Ara transfer dönemi açıldı. Bu dönemde fazla bir atraksiyon olmayacak. Önceden antlaşma sağladığımız Athletic Club Bilbao'nun genç Oyuncusu Ager Aketxe ile sözleşme imzaladık.
Ligde İlk 2 Kopmuş Gitmiş Galatasaray Savunması İlk Yarıda Mükemmele Yakın Bir Oyun Sergilemiş. Fenerin Mevcut Yabancılarını Postalamışsın Darısı Emenike'nin Başına![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
neler olmuş öyle yahu neler olacak diye merakla bekliyoruz sanki dizi![]()
Lig gerçekten çok heyecanlı geçiyorGS ye ŞL de kolay rakip çıkmış.Bilbao yu yener GS.
FB Diegodan iyi verim alıyormuş.
Galatasaray atağa kalkmış,hiç düşmeden devam eder umarım,derbi de Arena'da oynanacak,bırakma ligi başkan
Bir de Galatasaray'ın da transfer geçmişini görebilir miyiz ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Abi Emenike oyunda çok çok iyi ya genelde hep sonradan oyuna girdi ama sürekli golle buluştu bu performansı sürdüğü sürece ve takımda mutlu olduğu sürece göndermeyi düşünmüyorum açıkçası
GS hala namağlup bende merak ediyorum nerede takılacak
Diego maalesef yolcu, çünkü oyunda şöyşe bir bug var. Sow'u satınca Diego ayaklanma çıkardı. Ona kulübe takviye yapacağımı söyledim. Sow satışından sonra kulübe 3 transfer yaptım. Verilen sözlere baktığımda Diego hala Menajerin transfer çalışması yapmamasından dolayı mutsuzluğu var. O yüzden Diego'yu satışa çıkardım ama onun kadar ve hatta belki daha etkili bir OOS takıma gelecek.
Arkadaş online değil, GS'nin transfer geçmişi şu şekilde
Bu da Galatasaray'ın inanılmaz galibiyet serisi, GS'yi Süper kupa da yendiğimizden beri ne ligde ne ŞL'de ne Ztk'da mağlubiyet almadı. [MENTION=1532]BaGa TaRKaN[/MENTION] bir beddua'da buraya rica ediyorum
![]()
Sen Diego'dan daha iyisini bulursun Barak![]()
Transferin son günü hareketli geçti. Ager'den başka transfer yapmayacaktım. Fakat Tarık ve sabrinin sakatlığından sonra hamitinde 1 ay kadar uzun süren bi sakatlığa maruz kalması sağ bek için bizi transfer yapmaya mecbur etti. Nitekim son günde Zenit'den Igor Smolnikov'u kiralayabildik.
![]()
Aslında çok gerek yok gibi Emre ve Alper onun bölgesinde gayet iyi verim sağlıyor ama yinede alternatif olarak Jese'yi getirdim=
Ara transfer sezonunda geleceğin takımı için girişimlerde bulunduk. Çok fazla Maaş alan Diego'yu gönderdik, Sow'u iyi bir nakite sattık. Kuyt ile 1 sezon daha 1,5 milyon Euro karşılığı uzattık 2 milyo euro'da oradan maaş bütçesi açtık.
Vallejo'yu sezon başında almıştık yaşından dolayı ara transfer de geldi o gelince de Alves'i gönderdim.
Sezon Sonu takıma katılacak oyuncular
Maaş bütçemiz sezon başında 58 milyon euro'ydu. Tam 20 milyon Eruo maaş bütçesini düşürdük bir o kadar da bonservisten para kazandık . Sezon sonu 45 milyon euro'ya fikslemek istiyorum.
Kalan maçların fikstürlerini paylaşsanız daha iyi olur. Yorum yapmak için gerekli yani. GS güzel gidiyor maşallah diyelim. FB'de aynı şekilde. Daha çok maç var, şuan için kim şampiyon olur kestirmek zor.
Aketxe ve Smolnikov güzel transferler. Smolnikov, performansına göre gelecek sezon için de düşünülebilir bence
edit: Tam yorum atarken güncelleme geldi. FB, eğer kadroyu oturtursa çok zorlar GS'Yi![]()
Steam ID : byildirim04
Diego'yu son olaydan ötürü göndermediysen bende bir şey bilmiyorum![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Barak nasıl bir transfer anlayışın var.Transferler hepsi birbirinden güzel,O kadar kaliteli oyuncular alıyorsun üstüne bir de Maaş lardan kâr ediyorsun ben hangi takımı çalıştırırsam transferleri gözüm kapalı sana emanet ederimJese de iyi alternatifmiş
GS nin Smolnikov transferi de Lig için iyiymiş.