2016-2017 SEZONU SONA ERDİ..Bütün sezon mücadele ettiğimiz kulvarlarda neler yaptık burada mevcuttur.Avrupa Ligi'nde kendimizden beklenmeyen şekilde son 32 takım arasına adımızı yazdırdık.Valencia gibi bir takıma korku nedir hissettirdik.Azerbaycan liginde 1 2 maçta yaptığımız hatalar bize ligi kaybettirdi.Son maç ufakta olsa şansımız vardı.İkinci sıradaki Hazarı yendik.Lider Bakü'nün yenilmesini bekledik olmadı.Ligi 2.bitirdik en çok parayı biz kaptık
Süper Kupa ve Azerbaycan Kupası'nı müzemize götürdük.Ligi şampiyon bitiremedik belki ama çok verimli bir sezon oldu.
KARDEŞ TAKIM ZENİT ŞAMPİYONLAR LİGİ'NİN SAHİBİ (BİZİDE GÖRÜRSÜNÜZ ARTIKIN )
Zenit'in ŞL'yi Alması Çok İlginç Olmuş.
Bu Arada Bir Şey Dikkatimi Çekti Azerbaycan Liginde 2014 Sezonu Oynanmadı mı? Şampiyonluk Geçmişinde 2013'ten Sonra 2015'e Atlanmış?
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Sende de ne göz varmış Baga TarkanZenit ne yapmış öyle harbiden, 2. olup en çok parayı almamızda iyi olmuş
![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 12.Nisan.2015 at 18:10
Uleyn Şu Euro'ları Düzeltmekten Yoruldum Yahu![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Avrupa kupalarında bayağı eleme maçı oynadık.Hazırlık maçı niyetine.Zaten aralarda birde hazırlık maçı yapsak takımın hali ne olurdu bilmiyorum.Son Sivasspor maçında 4 kilit oyuncumdan yoksun çıktım.Takımın ilk 18'inde neredeyse yarı yarıya U19 oyuncuları yer aldı.Ama takım yine kendisinden beklenenden daha fazla performans sergileyip Sivasspor'u eleyip gruplardaki yerini aldı.Ligde 2 maç oynadık 1 beraberlik 1 galibiyet ile başladık.Süper Kupa maçını yardımcı antrenöre oynattım ve kupayı Bakü'ye kaptırdık.
2017-2018 SEZONU
BU SEZON GELEN-GİDEN OYUNCU LİSTESİ
YENİ TRANSFERLERİMİZİN DETAYLI PROFİLLERİ
Kelava'yı Udienese'den kiraladık.Refleksleri ve birebirleri iyi olan üstelik büyük liglerde tecrübesi olan bir kaleci.Diğer oyuncularımızı geleceğe yatırım olmak doğrultusunda seçtik.Özellikle Joel Traore'den çok ümitliyim..
hocam gayet iyi gidiyoruz![]()
Maçlar çok güzel , grubumuz bu sefer kolay gelir inşallah![]()
Takipteyiz hocam başarılar ...![]()
Evet arkadaşlar grup bu şekilde.Daha denk takımların oluşturduğu gruplarda vardı ama bunada şükür.Fenerbahçe ile geçen sene oynamıştık.Ludogorets'i yenebiliceğimizi düşünüyorum.Sevilla ise tam bir facia : )
AVRUPA LİGİ D GRUBU