Takımla ara transfer döneminde çok fazla oynamama rağmen sezon başında sergilediğim performasın aynısını sergiledik. Duvan Zapata'da tam aradığım forvet tipi
@BaGa TaRKaN sorry
Kalan Fikstürümüz.
Takımla ara transfer döneminde çok fazla oynamama rağmen sezon başında sergilediğim performasın aynısını sergiledik. Duvan Zapata'da tam aradığım forvet tipi
@BaGa TaRKaN sorry
Kalan Fikstürümüz.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Fenerbahçe'nin transferleri çok iyi.Galatasaray'ın malum para konusundan ötürü bu kadar harcama yapacak gücü yok ama onlarda müthiş devam ediyorlar.Smolnikov hızlı dayanıklı bir bek seni ligde götürür.Oraya ciddi bir transfer yapacak olursan Ozan Tufan-Sebastian Corchia gibi önerilerim varDuvan Zapata tam bir canavar oluyor ileride
![]()
Oy oy oy oy napmışsın BJK ye öyleBaga Tarkan görmesin
![]()
Yok Artık Hacı Olacağım Beddua Yok En Son Bedduam Sanaydı Barış![]()
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
İki takıma,daha çok Galatasaray'ımıza, başarılar. Fenerbahçe yaptığı transferlerle kadroyu harika hale getirmiş resmen transfer politikası çok iyi. Galatasaray ise gerçekteki gibi malum mali sıkıntıdan Fener gibi transfer yapamamışız ama 4.yıldızı takarız güveniyorum
![]()
Aslında Ozan Tufanı ben getirmeyi istedim ama takım Avrupa kupalarında mücadele etmediği için sözleşme açmadıAyrıca Fener'inde mali durum çok sıkıntılı tek far sata bilecek oyuncu saysı çok fazla
Bilerek etiketledim onu görmesi için
Töbe Bismillah![]()
Teşekkür ederim![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
Adam Ligi Namağlup Bitirecek [MENTION=297426]Barak[/MENTION]'a da Bu Gidişle Bir Bardak Su Vermek Lazım![]()
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali
İkinizde de Bence Karabük-Bursa Maçları Sonucu Belirler. Hemen Hemen Aynı Fikstürünüz Var.
Ligin son haftasında düğüm çözülecek,Fenerbahçe alacak
Bursa maçları belirler bence.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Deplasmanda takılan kupanın kulpunu alır anca, deplasmanlara dikkat![]()
Steam ID : byildirim04
Sivas deplasmanlarinda şampiyon belli olur
Şu ligi bitirelim artık hocam.![]()
34.Hafta da yine büyük bir hayal kırıklığı var artık yürek kaldırmaz bu son dakika da kaçan Şampiyonlukları![]()
Güncelleme akşam 8 gibi olacak iyi veya kötü beklentileri karşılayacağını düşünüyorum...
Yanlış Anonsları Severim![]()
Barak Kupadan ne zaman elendin bilmiyorum ama sadece 1 kulvar da mücadele edip şampiyon olamazsak bu böyle gitmez diyeceğim ama muhteşem transferler yaptın gelecek te FB yi uçuracağını tahmin edebiliyorum
Mazzara 3 kulvarda da harika gidiyorsun tebrik ederim![]()
Sürprizlerle dolu bir kariyer olmuş arkadaşlar ne bekliyoduk ne olduikinizi de tebrik ederim Gs şampiyon olduysa ne mutlu bize
seneye fener uçabilir
![]()
Heyecanla bekliyoruz hocam.![]()
Arkadaş maçları paylaşmadan spoiler veriyorsunuz olmuyor
Umarım Galatasaray şampiyon olmuştur![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Beyler 15 dakikaya maçlar hazırarkadaş şuan şov hazırlığı içerisinde onu bekliyorum
Ters köşe yapmayın da :P