Anket Sonuçlarını Görüntüle: 4. Yıldızı İlk Hangi Takım Kazanır ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

10 40.00%
  • Galatasaray

15 60.00%
1 ile 30 arası toplam 271 sonuç

Konu: Fenerbahçe& Galatasaray |2.Sezon |

Hybrid View

İki takıma,daha çok Galatasaray'ımıza , başarılar. Fenerbahçe yaptığı transferlerle kadroyu harika hale getirmiş resmen transfer politikası çok iyi. Galatasaray ise gerçekteki gibi malum mali sıkıntıdan Fener gibi transfer yapamamışız ama 4.yıldızı takarız güveniyorum

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    Fenerbahçe'nin transferleri çok iyi.Galatasaray'ın malum para konusundan ötürü bu kadar harcama yapacak gücü yok ama onlarda müthiş devam ediyorlar.Smolnikov hızlı dayanıklı bir bek seni ligde götürür.Oraya ciddi bir transfer yapacak olursan Ozan Tufan-Sebastian Corchia gibi önerilerim var Duvan Zapata tam bir canavar oluyor ileride
    Aslında Ozan Tufanı ben getirmeyi istedim ama takım Avrupa kupalarında mücadele etmediği için sözleşme açmadı Ayrıca Fener'inde mali durum çok sıkıntılı tek far sata bilecek oyuncu saysı çok fazla

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Oy oy oy oy napmışsın BJK ye öyle Baga Tarkan görmesin
    Bilerek etiketledim onu görmesi için

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Yok Artık Hacı Olacağım Beddua Yok En Son Bedduam Sanaydı Barış
    Töbe Bismillah

Quote Originally Posted by Proudlion View Post
    İki takıma,daha çok Galatasaray'ımıza , başarılar. Fenerbahçe yaptığı transferlerle kadroyu harika hale getirmiş resmen transfer politikası çok iyi. Galatasaray ise gerçekteki gibi malum mali sıkıntıdan Fener gibi transfer yapamamışız ama 4.yıldızı takarız güveniyorum
    Teşekkür ederim
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri