Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi Takımı Destekliyorsunuz?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Redbull Kanatlandırır

9 37.50%
  • Rapid Wien

6 25.00%
  • Avusturya Wien

9 37.50%
Multiple Choice Poll.
1 ile 30 arası toplam 232 sonuç

Konu: Derbi Ateşi Viyana'da Yanacak | A.Wien-R.Wien | Rexpo-Barak |4.Sezon|

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Avusturya Wien ile yaklaşık 7-8 yıl oynadım,Sutter'i ilk yıldan yollamak bence hata olmuş sol beki 32 yaşına kadar götürebiliyor kendi. Holland'ı yollaman iyi olmuş yalnız,hiç verim alamıyordum kendisinden. Alt yapıda Boşnak bir kaleci vardı sanırım potansiyelli,bir de Glukahovich idi sanırım sağ bek. İkisi de as takım için oldukça iyi oyuncuya dönüşüyorlar. Mellinger ise iyi kullanılırsa kulübün efsanesi olur,ben ikonda iken bırakmıştım.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Avusturya Wien ile yaklaşık 7-8 yıl oynadım,Sutter'i ilk yıldan yollamak bence hata olmuş sol beki 32 yaşına kadar götürebiliyor kendi. Holland'ı yollaman iyi olmuş yalnız,hiç verim alamıyordum kendisinden. Alt yapıda Boşnak bir kaleci vardı sanırım potansiyelli,bir de Glukahovich idi sanırım sağ bek. İkisi de as takım için oldukça iyi oyuncuya dönüşüyorlar. Mellinger ise iyi kullanılırsa kulübün efsanesi olur,ben ikonda iken bırakmıştım.
    Tavsiyeler için teşekkür ederim hocam. Sutter'i iyi paraya sattık.Birde Popov diye bir solbek almıştım şahane oynuyor.Profili yukarılarda olması lazım. Holland ı da kalabalık bir kadro olduğu için yolladım. Kaleci dediğin Osman Hadzikic heralde onu as takıma yedek kaleci olarak aldım.Mellinger i de dönüşümlü olarak oynatıyorum.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri