27. BÖLÜM : AVRUPA'YA VEDA

Dostlar öncelikle hepinizden özür diliyorum. Oyuna girmediğim için ilerleyemedim ve güncelleme gecikti. Ayrıca kariyerlerinize de eskisi kadar yorum atamıyorum, kusura bakmayın.

Öncelikle ŞL'den başlayalım...

Gaddar Arsenal ile ilk maçta evimizde berabere kalmış ve ne yazık ki birçok sakat vermiştik. İkinci maçta deplasmanda elimizden geleni yaptık ancak ne yazık ki mağlubiyeti engelleyemedik. Buraya kadar gelmeyi bile bu sezon için iyi bir başarı olarak görüyorum. Ayrıca ŞL gelirleri sayesinde kasamız baya zenginleşti.

Ligde ise bomba gibi devam ediyoruz. 12 puan fark ile rahat rahat şampiyonluğa koşuyoruz. Önümüzdeki 4-5 hafta içinde şampiyonluk ilanımızı yapabiliriz, GS'nin performansına göre.

Türkiye kupasında ise Kasımpaşa'yı evimizde 2-0 la geçtik. Daha sonra deplasmanda biraz zorlansak da turu bırakmadık ve yarı finalde Fenerbahçe ile eşleştik. Galatasaray'a uyguladığım tarifeyi Fener'e de uygulamak istiyoruz Forza ESES...

Bu arada bu sezon çıkan gençler duyruldu. Altyapıya o kadar yatırım yapmama ve yığınla antrenör almama ağmen halen doğru dürüst genç çıkaramadık. Çıkanlar 1-2 tanesine sırf altyapıdan oyuncu kuralı sebebiyle imza attıracağım. İyi bir gelişme ile belki rotasyon oyuncusu olabilirler.

Geldik son dönemin bomba haberine. Arthur transfer rekoru kırarak Santos'a transfer oldu. Artık Arthur'u satmanın zamanı geldiğini düşünüyordum ve sezon sonu için ufaktan hazırlıklara başladım ama sezon sonuna kalmadan başarılı forvetimize teklif geldi. Santos ek maddesi bol bir teklif ile kapımızı çaldı. Ben de ek madde falan karıştırmayın işi ne para konuşalım dedim 5 milyon avro nakit + 6 milyon avro taksit + ligde atacağı 10 gol için 3 milyon avro yani 11+3 milyona el sıkıştık ve kluübün transfer rekorunu kırdık. Arthur'u 550 bin avroya aldığımızı düşünürsek kulüp baya kara geçti. Bir Porto olmasak da o yolda ilerliyoruz.
Arhur gidince forvet hattımız zayıfladı ancak pek problem değil. Yedek forvetimiz Emre Güral son dönemde baya formda, ligde de 12 puan farkla lideriz. Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.