Oo geçen yine gazetelere manşet olmuşuz falan

ŞL hiç iyi gitmiyor , taraftarla aramız bozuluyor yavaş yavaş. Ligdede ilk maglubiyetimizi aldık haydi hayırlısı.

Fenerbahçeyi boşta gördüm , başvurduk kabul olmuş haydi hayırlısı.

Zaten ayrılmak aklımızda vardı , bu sözlerden sonra tamamen kararımı verdim.

Sözleşme önerdiler , düşünmeden kabul ettim. Artık Salzburg'da kalamazdım , ayrıca Fenerbahçe taraftarımı oldugumuda herkez biliyordu. Hayallerimdeki takım sözleşme öneriyor tabiki kabul edecektim.

Basın Açıklaması

Öncelikle bana bu şansı veren Başkanımız Aziz Yıldırım'a teşekkürlerimi sunarım. Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir camia oldugunu biliyorum , burada çalışma şansı yakaladıgım için çok ama çok mutluyum. İnsanın taraftarı oldugu takımı çalıştırması kadar güzel birşey yok. Fenerbahçemizi hak ettigi yerleri getirecegimden kimsenin şüphesi olmasın. Eski takımım Red Bull Salzburg'a da başarılar dilerim. Zaten takımı çok iyi vaziyette bırakmıştım , benden sonra gelecek hoca'ya şimdiden şampiyonluk hayırlı olsun. Red Bull Salzburg'dan birkaç eski ögrencimide Fenerbahçe'ye getirmeyi düşünüyorum. Buda size böyle bir transfer haberi olsun sayın basın mensupları

Fenerbahçe LİG DURUMU

1.LİG MAÇI

İlk yarı temposuz bir maç oldu , her iki taraf adına. İkinci yarı baskılı başladık maça. Oyuncularımızın maç kondisyonunda düşüklük gördük , lig tatilinde bu kondisyon sıkıntısını umarım giderebiliriz. Yoksa başımız bu yüzden çok agrıyabilir.

ZTK 2.MAÇ

Tamamen yedeklerle çıktıgımız maçta baskılı oynasakda sonucu zor bulduk. 40 Dakka 10 kişi oynamamızda pek iyi olmadı.

2.LİG MAÇI

Eskişehirspor maça baskılı başladı ilk 20 dakika bize pozisyon falan vermediler. Fakat sonra kilidi açmayı başardık. Devre arası Webo'yu yollayıp onun yerine bir Forvet oyuncusu kesinlikle almalıyım.

Uygun fiyatlı forvet oyuncusu önerilerinizi bekliyorum.