1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK | Avrupa İstekliligi | 2.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Başarılar hocam kariyeri şimdi okudum tam Kampl için bir pozisyondan bahsedecektim,dortmund kariyerimde oynattığım ve sezona damgasını vuran transfer gerçekleştirmişsin. Fenerbahçe biraz geride kalmış seninle birlikte çıkışa geçecektir. Eski öğrencilerimizden İstanbula gelecek var mı

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Başarılar hocam kariyeri şimdi okudum tam Kampl için bir pozisyondan bahsedecektim,dortmund kariyerimde oynattığım ve sezona damgasını vuran transfer gerçekleştirmişsin. Fenerbahçe biraz geride kalmış seninle birlikte çıkışa geçecektir. Eski öğrencilerimizden İstanbula gelecek var mı
    Teşekkürler Alper abi.

Eski ögrencilerimizden 'Martin Hinteregger' , çok istenilipte alınamayan 'Kevin Kampl' ve gelecegin 10 numarası 'Valentino Lazaro' yu getirmeyi düşünüyorum. Kampl'ın zaten yeri hazır , takımda ben yokken sagolsunlar Sow'u satmışlar. Satılmasaydı daha iyiydi ama yapıcak birşey yok.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AngelDiMaria View Post

Teşekkürler Alper abi.

Eski ögrencilerimizden 'Martin Hinteregger' , çok istenilipte alınamayan 'Kevin Kampl' ve gelecegin 10 numarası 'Valentino Lazaro' yu getirmeyi düşünüyorum. Kampl'ın zaten yeri hazır , takımda ben yokken sagolsunlar Sow'u satmışlar. Satılmasaydı daha iyiydi ama yapıcak birşey yok.
    Oyunda genelde Sneijder ve Sow gibi adamlar ilk sezon hemen gidiyor. Gelen teklifler baya cazip geliyor heralde yapay zekaya

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Çabuk gitmişiz salzburgdan hocam yeni takımda başarılar
    Şartlar bunu gerektirdi. Teşekkürler.

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Oyunda genelde Sneijder ve Sow gibi adamlar ilk sezon hemen gidiyor. Gelen teklifler baya cazip geliyor heralde yapay zekaya
    Aynen öyle abi , Sow - Sneijder kesin gidiyor. Gitmese bile 15 gol attıkları takdirde Monaco olaya el koyuyor Ayrıca bende sürekli Sabri Sarıoglu'nu Bursaspor alıyor. GS nasıl onu bırakır anlamış degilim.

Güncelleme birazdan..

SON DAKİKA TRANSFERLER !

GELENLER

Raul Jimenez için kulübü Atletico Madrid'e 3.1 MN ödenmiştir. Yeni transferimiz hayırlı olması dilegiyle.

Jem Karacan için kulübü Reading'e 1 MN ödenmiştir. Yeni transferimiz hayırlı olması dilegiyle.

GİDENLER

Oyuncumuz Pierre Webo 900 B karşılıgında Frankfurt takımına transfer olmuştur. Bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz.

BASIN AÇIKLAMASI

Takımda şuanlık gerekli transferler yapılmıştır. Takımımızın en önemli oyuncuların Pierre Webo'yu satmamıza kızan taraftarlarımıza sesleniyorum ! Webo ile anlaşarak kulübümüz için en dogrusu bu oldugundan yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Sezon sonunda takımda büyük bir gençleştirme operasyonu olacak. Bunlar daha başlangıç !

Ligde iyi gidiyoruz , evimizde Galatasaray'a karşı berabere kalmamız kötü oldu. Maçta kondisyon sıkıntısı öne çıktı diyebilirim. Ayrıca Sow satıldıgından sol kanatta Alper sag kanatta Krasic'den verim almaya başladım. Böyle giderse Krasic'i sezon sonu güzel bir ücrete yollarım. Jimenez'inde ilk iki maçındada gol atması beni sevindirdi. Bu kadar çabuk alışmasını beklemiyordum.

SAKATLAR

Raul Jimenez

Akhisar Bld. maçından sonra sakatlanan oyuncumuz Raul Jimenez yaklaşık 7 hafta - 2 ay arası sahalardan uzak kalacaktır , tedavisine başlanmıştır.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri