1 ile 30 arası toplam 59 sonuç

Konu: Yerli Porto Olma Yolunda |Bursa- Rize | 2.Sezon |

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

başarılar çaykur rizeyi destekliyorum ilk maçalrımız kötü ama çıkış yaşağıcağımıza eminim

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Bursa güzel başlamış. Rize de sakatlıklar geçince iyi olur inşallah.
    Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Laz Uşağı Barok Devrine Karşı

Rize İçin Zor Bir Kariyer Olacak, Barış Mağrifetlerini Yine Göstermeye Başlamış. Her İki Takımada Başarılar Ama Barış İçin Bu Sezon Bence Çok Kolay Geçecektir.
    Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Bursa çok iyi başlamış zaten kadrosuda bayağı iyi.Rize birazcıkda fikstürün kurbanı gibi
    Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    başarılar çaykur rizeyi destekliyorum ilk maçalrımız kötü ama çıkış yaşağıcağımıza eminim

Yorumlar için teşekkürler beyler Kariyerle ilgili bir iki bilgi vereyim. Bursaspor ile en büyük hedefimiz yerli oyuncular ile Avrupa'da kupa kaldırmak. Yabancı oyuncuların serbest kaldığı sezonda (2015-2016 sezonun da) bizim takımda tek bir yabancı oyuncu dahi kalmayacak. Bu bakımdan Rizespor akıllı hamleler yaparsa bizim geçiş dönemimizde ve kısıtlı yerli oyuncu havuzunda Bursaspor'u geçmemesi için herhangi bir neden yok.

Şuan 3 kulvarda mücadele ediyorum. Şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri Bursaspor. Avrupa Ligi gruplarına kötü başlasakta gruptan çıkmayı başardık. ZTK'da hedefimiz kupayı kazanmak. Özetle mücadele ettiğimiz her alanda en yukarıyı hedefliyorum. Yorumlar için tekrar teşekkürler
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri