Sayfa 9 / 24 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 709 sonuç

Konu: Karşıyaka'dan BEŞİKTAŞ JK ve İSPANYA | 11.Sezon |

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Sakatlıklar olmasa daha iyi başlayabilirdik hocam
    Aynen katılıyorum oyunu tutamıyorduk ligin başında

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Yine mi sakatlıklar. Sefa baya katkısı olmuş.Yanlız çok berabere kalıyoruz hocam. 1-0 ı koruyamıyoruz son dakkalarda yiyoruz 1-1 oluyor.
    Sefa uçuşa geçti hocam Maçı tutma sorunumuzuda hallettik gibi

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

9.HAFTA

ARA TRANSFER İÇİN ERKEN İMZA NURİ ÇOK İŞ YAPAR BİZDE

10.HAFTA

11.HAFTA

12.HAFTA

13.HAFTA

14.HAFTA

15.HAFTA

YILLAR SONRA KARŞILAŞIYORUZ
    Kayseri Teknik Direktörü şuan da gerçek hayatta başında olan Cüneyt Karşıyaka Altyapı ve Şemikler Lisesi okul takımından arkadaşım Alttaki fotoda 1998 yılında Liselerarası Türkiye Şampiyonasından döndüğümüz sabah törenle altın takmıştı okul yönetimi Trabzon Lisesine finalde 1-0 yenilip Türkiye İkincisi olduğumuz sene. Tesadüf bu fotoda Cüneyt ile yanyanayız Soldaki ben sağdaki o

Bu arada Cüneyt Maçtaki penaltı kararına katılmıyor Basın toplantısında böyle demeç verdi

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Sefa Yılmaz

ELEŞTİRİLEN SEFA TRANSFERİ SONRASI GENEL DURUM

Basın ve taraftarlar tarafından sene başı bonservis ücreti ve yıllık maaşının yüksekliğinden dolayı eleştirilen Sefa ve Alper Aksucular'ın yüzünü güldüren tablo

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Hocam çok iyi bir form yakalamışız Nuri yi bende alacaktım beşiktaşa kaptırdım Hayırlı olsun

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Hocam çok iyi bir form yakalamışız Nuri yi bende alacaktım beşiktaşa kaptırdım Hayırlı olsun
    Eyvallah

İyi ki Bir Beğenmedik Sefa'yı Hemen Yapıştırmışsın

Sefa'yı Beğeniyorum Ama Sözleşme ve Maliyeti Bu Kadar Etmez (:

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Hocam baştan sona okudum kariyerine baya zevkli bir kariyer 3. sezonun ortasında Fenerbahçe maçıyla başlayan çıkışına hayran kaldım gerçekten tebrik ederim bir de Bonazzoli transferi çok iyi hem kiralık hem 19 yaşında bi forvetten 25 gol 10 asistlik performans inanılmaz.Nuri transferi de bambaşka bir başarı umarım bu sene bi sıçramayla UCL'ye atarız kendimiz hadi o fazla oldu dersek UEFA olsun Ama çok fazla sakat vermişsin hocam kendimce biraz çözmüştüm ben bunu nacizane önerim olacak.Sakatlıklarda en önemli şey sezon öncesi kondisyon çalışması.Ben 2 hafta yüksek seviyede çalıştırıyorum takımı ve takım kondisyon çalışırken asla hazırlık maçı yapmıyorum.Şöyle bilinen bi yanlış da var sakatlıkların doktorlarla bi alakası yoktur.Doktorlar iyileşme süresini belirler.yani iyi bi fizyo normalde 2 ay sürecek sakatlığı 4-5 haftaya indirebilir.Burda önemli olan kondisyon antrenörleridir elinden geldiğince 5 yıldızlı kondisyoner bulmaya bak.Bir diğeri de saha zemini hocam.Darbeye bağlı sakatlıklarda yapılacak bişey yok ama antremen sahası geliştikçe sakatlıkların azalacağını umut ediyorum.inşallah fazla sakatlık yaşamadan avrupaya atarız kendimizi tekrardan başarılar

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    İyi ki Bir Beğenmedik Sefa'yı Hemen Yapıştırmışsın

Sefa'yı Beğeniyorum Ama Sözleşme ve Maliyeti Bu Kadar Etmez (:

Tüm basın olarak tefe koydunuz beni Neyse tamam pahalı kabul ediyorum ama şuan uçuyor

Quote Originally Posted by legolasaragorns View Post
    Hocam baştan sona okudum kariyerine baya zevkli bir kariyer 3. sezonun ortasında Fenerbahçe maçıyla başlayan çıkışına hayran kaldım gerçekten tebrik ederim bir de Bonazzoli transferi çok iyi hem kiralık hem 19 yaşında bi forvetten 25 gol 10 asistlik performans inanılmaz.Nuri transferi de bambaşka bir başarı umarım bu sene bi sıçramayla UCL'ye atarız kendimiz hadi o fazla oldu dersek UEFA olsun Ama çok fazla sakat vermişsin hocam kendimce biraz çözmüştüm ben bunu nacizane önerim olacak.Sakatlıklarda en önemli şey sezon öncesi kondisyon çalışması.Ben 2 hafta yüksek seviyede çalıştırıyorum takımı ve takım kondisyon çalışırken asla hazırlık maçı yapmıyorum.Şöyle bilinen bi yanlış da var sakatlıkların doktorlarla bi alakası yoktur.Doktorlar iyileşme süresini belirler.yani iyi bi fizyo normalde 2 ay sürecek sakatlığı 4-5 haftaya indirebilir.Burda önemli olan kondisyon antrenörleridir elinden geldiğince 5 yıldızlı kondisyoner bulmaya bak.Bir diğeri de saha zemini hocam.Darbeye bağlı sakatlıklarda yapılacak bişey yok ama antremen sahası geliştikçe sakatlıkların azalacağını umut ediyorum.inşallah fazla sakatlık yaşamadan avrupaya atarız kendimizi tekrardan başarılar

Bu kıymetli yorumların için çok teşekkür ederim,ben antrenmanları yardımcılara bırakmıştım. Bundan sonraki ilk sezonda bu tavsiyeni uygulayacağım. Bonazzoli bu oyunda gittiğin her takıma götürülür o cins şuan parayla pulla alamam bonservisini o derece

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

YENİ TRANSFERLER MAÇLAR VE F.BONAZZOLİ AVRUPADA YILIN ALTIN ÇOCUĞU !

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

TÜRKİYE KUPASINDA BİR ÜST TURDAYIZ
    Nuri Şahin konusunda çok şanssızız.Ligde de tam sürat gidiyoruz. Devre arası biraz sıkıcı geçiyor. Umarım bitirişimiz çok iyi olur

Abi ligde iyiyiz ya UCL olacak inşallah Bonazzoli de hakettiği yere gelmiş keşke elde tutabilsen onu bi şekilde çok iyi olur rica etsem profilini atar mısın abi ne durumda gelişimi merak ettim

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Bu gecelik bu kadar yeter :)

BU MAĞLUBİYET HİÇ HESAPTA YOKTU
    Bu gecelik bu kadar yeter. Bu sezonun sonunda yüksek ihtimal Avrupa Hayalimiz gerçek olacak.Herkese iyi geceler..

Ne Tesadüf Bende de Nuri Şahin 3 Ay Sakatlandı Tam Adamı Milli Takım Kadrosuna Çağırdım 2 Gün Sonra Sakatlandı

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Sezon başlarken sıkıntılı bir şekilde girmişiz sakatlık vs. Sonra ard arda gelen galibiyet serisi bizim için dönüm noktası oldu. Güzel devam etmişim taki son maça kadar ona nazar olsun hocam ve diğer maçlardan 3 puan alırsak yeter bize
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

2.lik Şahane Şampiyonluk efsane olur.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Bu harika form ve üst sıralarda 4 büyüklerden zorlayacak takımın olmamasından dolayı şampiyonluk yakın diyorum

avrupa gelir inşallah sakatlık çıkmazsa

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

avrupa yakın ama sefa yınede o maaş fazla söyleyim sana umarım şlye gideriz

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Ne Tesadüf Bende de Nuri Şahin 3 Ay Sakatlandı Tam Adamı Milli Takım Kadrosuna Çağırdım 2 Gün Sonra Sakatlandı
    Artık seneye kullanacağız yapacak birşey yok ama ligin 2.yarısı kullanabilsek belki Şampiyonluğa bile yürüyebilirdik

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Sezon başlarken sıkıntılı bir şekilde girmişiz sakatlık vs. Sonra ard arda gelen galibiyet serisi bizim için dönüm noktası oldu. Güzel devam etmişim taki son maça kadar ona nazar olsun hocam ve diğer maçlardan 3 puan alırsak yeter bize
    Dediğin gibi gidişat umutlu Hocam

2.lik Şahane Şampiyonluk efsane olur.
    Her ikisi de EFSANE olur

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Bu harika form ve üst sıralarda 4 büyüklerden zorlayacak takımın olmamasından dolayı şampiyonluk yakın diyorum
    İnşallahh

Quote Originally Posted by kaans98 View Post
    avrupa gelir inşallah sakatlık çıkmazsa
    Avrupa vizesi alırız gibi geliyor banada

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    avrupa yakın ama sefa yınede o maaş fazla söyleyim sana umarım şlye gideriz
    Çok ucuza takımlar kurduk hocam bırak Sefaya verdiğimiz fazla olsun

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

LİDER ESKİŞEHİR'i EVİNDE BOZGUNA UĞRATTIK

Müthiş bir galibiyet bizim adımıza inanılmaz gollerin olduğu bir maç.Dikkat ederseniz haftanın gollerinde 3 golde bu maçta attığımız gollerden seçilmiş. İnanılmaz bir hava yakaladık..

KALAN MAÇLARIMIZ

Ligde Gidişat İyi Şampiyonluğa Gittiğimiz Bu Sezonda Kupa Maçlarının Ağırlığından Kurtulmamız Bence İyi Oldu. Yalnız Ligin Efsane Takımına 6 Atmak Ayrı Bir Güzellik Olmuş

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Bursaspor düşmeye oynuyor dikkatimi çekti Kaliteli gençleri toparlarız düşerse

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Ligde Gidişat İyi Şampiyonluğa Gittiğimiz Bu Sezonda Kupa Maçlarının Ağırlığından Kurtulmamız Bence İyi Oldu. Yalnız Ligin Efsane Takımına 6 Atmak Ayrı Bir Güzellik Olmuş
    Kupa dediğin gibi çok iyi oldu şimdi 9 tane final maçı var !

Bursaspor düşmeye oynuyor dikkatimi çekti Kaliteli gençleri toparlarız düşerse
    Damlarız genç tesislerine

Nesil
    2014

Kimmiş bu Bonzozali arakadaş her maç gol olup yağmış adam Şuanki profili nasıl, müsait bir zamanda paylaşır mısın?
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Kimmiş bu Bonzozali arakadaş her maç gol olup yağmış adam Şuanki profili nasıl, müsait bir zamanda paylaşır mısın?

KISA BONAZZOLI ÖZETİ

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

sözleşmesi bitiyor galiba bedavaya alırsak süper olur

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

sözleşmesi bitiyor galiba bedavaya alırsak süper olur
    2022 ye kadar sözleşmesi uzattı Sampdoria onlarda çakal seneye kiralayamayız büyük ihtimal

Nesil
    2014

Vay be çocukta boy bos fizik hepsi tam maşallah
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Vay be çocukta boy bos fizik hepsi tam maşallah
    Evet fm2015 de uygun olan gittiğim her takıma kiralarım oyuna başlarken

Sayfa 9 / 24 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri