Milli takımdaki oyuncu seçimlerini beğenmedim. Kırıkkale ile süper maçlar çıkarmışız.Ne olmuş bu Kırıkkale ye![]()
Milli takımdaki oyuncu seçimlerini beğenmedim. Kırıkkale ile süper maçlar çıkarmışız.Ne olmuş bu Kırıkkale ye![]()
Valla Verimli Oynuyorsa Seve Seve AlırımŞuanda Milli Takımda En Fazla Beslendiğim Takım Fenerbahçe
Seni Hatırlamamak Ne Mümkün Yarkın BeyKankaların da Sen de Ortalarda Gözükmüyorsunuz Hiç Özledik Sizi
Bursa Maçı Açıkçası Beni de Dumur Etti
Yurt Dışında Bir Kaç Yeni Regen Var Ama Şuan Hollanda ve Almanya Milli Takımlarında Oynamak İstiyor Hollandalı Regen Bayağı Sağlam Ondan Ümidim Yok Ama Almanı 2-3 Sezon Sonra Milli Takımımıza İkna Ederiz.
Valla Çağırılan Bütün Oyuncuların %90'ı Bu Yıllarda Türkiye'nin En Potansiyelli Oyuncuları Valla Bundan İyisi Ah Olsa da Çağırsak Üste Belirttiğim Nedenden Dolayı 2-3 Sezon Sonra Daha İyileri Gelecektir Ama Ben Milli Takımda 2-3 Sezon Kalabilir miyim Orası Şüpheli
Teşekkür Ederim Valla Fenerde Elimizden Şansıyla KurtulduYoksa Fener'de Gümbürtüye Gidiyordu
Sirgoalalot 15.2 Versiyonunu İndirdim Bakalım Isınamadığımız Milli Takımda Bizi Nereye Taşıyacak Bu Taktik![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"