1 ile 30 arası toplam 140 sonuç

Konu: Avrupa'da Başarı için Boluspor & Türk Milli Takımı(6.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Hocam o 3 büyükler nasıl o transferleri yaptı? Kullandığın 1 yama falan var mı benim oyunlarda hiçbir zaman böyle transferler yapmıyorlar.sebebi nedir acaba ?

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Hocam o 3 büyükler nasıl o transferleri yaptı? Kullandığın 1 yama falan var mı benim oyunlarda hiçbir zaman böyle transferler yapmıyorlar.sebebi nedir acaba ?
    Sanırım rakam TL olduğu için gözüne çok büyük geldi. Euro olarka bakınca 27-28 Milyon Euro gibi bir rakam yapıyor. Bu kadar olmasa da bi kaç oyunumda bu tür oyuncuların TR'ye
    geldiğini görmüştüm
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Son 2 maçtan puan çıkarabilseydik güzel olurdu ama takım iyi oynuyor diyebiliriz.Avrupa şampiyonasından da ilk 2 garanti gibi
    Hayırlısı bakalım puan farkı açılıyor. Şampiyonluk olmasa da ilk 3 de bitiririz inşallah. Avrupa Şampiyonasında gruptan çıkarız .

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Herhangi bir yama yok hocam .
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri