Kara Kartal Yükseliyor...

Öncelikle herkese hayırlı Ramazanlar
Oruç'u biraz hızl geçirme ve biraz oyalanma adına
yönetirken keyif alacağımı düşündüğüm BJK ile kariyer açmaya karar verdim. Umarım takip ederken
keyifli bir kariyer ortaya çıkar.

İlk iş olarak takımın Alt Yapısının başına Thomas Albeck'i getirdim. Beşiktaş'ı gerçek bir alt yapı takımı yapmak
için uğraş vericem ama tabi bu zaman ve para gerektren bir durum. Baş Doktor'umuz ise David Fevre yardımcılığını ise
Ricardo Perez yapacak, diğer bir doktor Adem Çalı'da şimdilik takımda duruyor.
Antrenör kısmında da 2-3 takviyemiz oldu. Bunlardan en önemlileri Teknik ve Taktik Antrenörümüz Paul Jenkins ve hücum
Antrenörümüz John Owens.

Kale : Tolga Zengin, Cenk Gönen, Günay Güvenç
Defans : Tomas Sivok, Serdar Kurtuluş, Ersan Gülüm, Atınç Nukan, Alexander Milosevic, Pedro Franco, Daniel Opare, Ramon Motta,
İsmail Köybaşı, Uğur Boral
Orta Saha : Atiba Hutchinson, Necip Uysal, Tolgay Arslan, Veli Kavlak, Kerim Koyunlu, Olcay Şahan, Gökhan Töre, Jose Sosa
Oğuzhan Özyakup,
Forvet : Demba Ba, Mustafa Pektemek, Cenk Tosun
Mevcut Kadro ile devam etseydim eğer sanırım dizilişim ve ideal kadrom bu şekilde olurdu..

Yukarıdaki dizilişte ofans hattının çok daha etkili olması için Olcay'ı kadro da düşünmüyorum. Sağ Kanatta Gökhan'da olduğu gibi sol kanatı da İKE olarak kullanmak istiyorum.
Tabi oraya yapacağımız takviye muhtemelen yabancı olacağı için Sivok ile yolları ayırmaya karar verdim.
Ersan'ın yanına mevcut 5+3 sisteminde bir yerli takviyesi yapmayı planlıyorum.
Transfer Hedefleri
Orta Saha : Eugene Konoplyanka - Ladislav Krejci - Ryan Babel- Balazs Dzsudzsak
Defans : Serdar Taşçı - Semih Kaya - Serdar Aziz
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (: