TRANSFERLERİMİZ GENEL

Gelenler için ayrıca konuşacağım için gidenlerden bahsedeyim... Caner'den başlayalım... Gitmek istiyordu ve 1 yıl sözleşmesi kalmıştı... 7,5 milyon euro ya satmaktan başka çare yoktu... Kuyt fazla maaş alıyordu, bi de gitmek isteyince ses etmedik 650 bin gibi iyi bi rakama gönderdik...

Alves i değil egemen i göndermek vardı kafamda...Ama Alves evine dönmek istedi... Neyse ki Egemen in sözleşmesi bitmeden istedi bunu... Egemenle yeni anlaşma yaptık...Bizde zaten maaşı yüksek olan Alves'i 175 bin e ülkesine gönderdik...

Stoch u da gönderdik çünkü benzer yetenekte Volkan Şen i daha ucuza almıştık zaten...

GELENLER

BİLAL KISA

Geçen sezon kadromuz çok dardı...Maçlara 4 yedekle çıktığımız oluyordu...Bir de Şampiyonlar Ligi de oynayacağız bu sene... Kupada iş görecek...

SIMAO

Mücadeleci, kuvvetli bir orta saha...Özellikle Şampiyonlar Ligi için beklentimiz büyük...

VOLKAN ŞEN

Geçen sezon Bursa'da 4 gol 4 asistle oynadı... Bizde üzerine çıkacaktır mutlaka...
ÜMİT KURT

Bruno Alves gidince 4. bir stoper gerekti takıma... 4.stoperin de fazla kaliteli olmadığını düşündük az maaşlı az bonservisli bir yerliyle işi kotardık... Kendini geliştirme ihtimali az da olsa var...

FABRICIO

Caner'in yerine sol bekte oynatacağımız oyuncu...Kalite olarak Caner'in uzağında ama iş görür...

DUDU

Aslında onun yerine Osmanlısporlu Umar'ı almayı planlıyordum ama Umar'ın hız ve teknik dışında bi numarası yok...Hızlı ve mental özellikleri iyi bir Dudu'yu tercih ettim...

GENEL OLARAK KADRO

Kadromuz 25 kişilik...Yabancı oyuncu sayısı 9...Holmen'i yollayabilirdim aslında ama dursun bakalım şimdilik...

SAHA DİZİLİŞİ

MAAŞLAR

Eski yönetim şampiyonluk gelince maaş bütçesini tekrar 51-52 lere çıkarmıştı...Yeni yönetim sağolsun bir süre sonra maaş bütçesini tekrar 42-43 lere indirdi... Bizde kuyt,alves gibi yüksek maaşlı oyuncuları gönderdik...Daha uygun maaşlı oyunculara yöneldik...

Belki Luisao'nun maaşı tartışılabilir ama o tecrübeye helali hoş olsun...