1 ile 30 arası toplam 109 sonuç

Konu: Fenerbahçe ile hedef Avrupa'da Başarı --- 3.Sezon

Hybrid View

hobaa kasımpaşayla psg haşırdatmışlar geçmiş olsun. Serdar Aziz bence yetersiz kalıyor onu değiştirsen bide kaleci buldun mu yabancı yürürsün

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by juxalente View Post
    hobaa kasımpaşayla psg haşırdatmışlar geçmiş olsun. Serdar Aziz bence yetersiz kalıyor onu değiştirsen bide kaleci buldun mu yabancı yürürsün
    Lazio nun Arnavut bir kalecisi var...

onu çok beğendim bonservisi de fena değil ama çok ağır bir sözleşme istiyor alamadım...

Brezilyalı bi kaleciyle anlaştım ne yapacak bakalım...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

MOUSSA SOW AYRILIYOR

4-5 haftalık sakatlığı düzelen Moussa Sow, Teknik Direktör Canberk Kocaaslan ile bir görüşme yaptı...

Bu görüşmede Moussa Sow ayrılmak istediğini belirtti...Sow, kendisini göndermeme konusunda epey direnen Kocaaslan'a "Sen beni göndermiyorsun ya...Bak şimdi ortalığı nasıl karıştırıyorum..." diye rest çekti...Resti gören Kocaaslan, Sow'u apar topar PAF takıma yolladı...

Tottenham ile yapılan müzakereler sonunda 15 milyon euro ya anlaşma sağlandı...Devre arasında Sow, Tottenham'a imza atacak...

PAF TAKIMDA OYNAYACAK

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Kocaaslan, itibarını sarsacak oyuncuları asla affedemeyeceğini belirterek transfer sezonunun açılacağı devre arasına kadar Sow'un PAF takımla antrenmanlara çıkacağını ve kesinlikle forma giymeyeceğini söyledi...

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri