Sayfa 4290 / 4326 İlkİlk ... 32903790419042404280428842894290429142924300 ... SonSon
128,671 ile 128,700 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sınavlar sona erdi,iyi kötü bir üniversiteye yerleşeceğim,geleceğim net değil ama bu yaz çok netim,çok rahatım,o yeee.

Artık şu forum da aktifleşsin ya ne işleri var acaba yazın ve Ramazan'da ? Girin foruma goy goy yapalım ya,gerçi forumdan yazınca kime gidecek bu mesaj onuda bilemiyorum
    Kotu mu gecti sinavlar

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ancar View Post
    Kotu mu gecti sinavlar

Kimine göre kötü,kimine göre çok kötü ama bana göre beklediğimden iyi geçti.Mesela İzmir için hala umudum var ama uzak ihtimal.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kimine göre kötü,kimine göre çok kötü ama bana göre beklediğimden iyi geçti.Mesela İzmir için hala umudum var ama uzak ihtimal.
    Hayirlisi o zaman

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aynen yapacağımızı yaptık,artık bundan sonra hayırlısı,ne gelirse gelsin hayal kırıklığım olmayacak,benim tarzım değil çünkü

Hayırlısı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

KPSS için artık son 3 hafta sonra buralara dönme ve FM vakti : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Keyifler nasil gencler?

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Geceleri forum çok sessiz.Nasılsınız arkadaşlar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Selam beyler,bu sıralar babamın yanında çalışıyorum hatta yardım ediyorum diyelim.Malum şehir dışında okuyacağız para lazım olur,babamdan,annemden isteyeceğime kendim çalışır,kendim kazanırım bir süre o parayla idare ederim dedim.

Neyse asıl olay çalıştığımız yerde,Gazi Üniversitesi için güvenlik kameraları takıyoruz,malum hep öğrenciler var etrafta,kaynıyor yani ortalık,yaz okulu falan,bir koşuşturma var.Mimarlık-Mühendislik fakültesindeyiz bugünlerde,3 gün okul gününe denk geldik ve her taraf kareli gömlek kaynıyor Nedir arkadaş bu kareli gömleğin sırrı ? Aramızda mühendislik okuyan veya okumuş olan var mı ? Çok merak ediyorum bu kareli gömlek takıntısını,her 10 kişiden 8 tanesi kareli gömlek giyiyor yahu üniversite üniversite değil kareli gömlek giyme zorunluluğu olan lise sanki.

Birisi beni aydınlatırsa sevineceğim.

Başka bir boyuta bakarsak hepsine de saygı duyuyorum,oralara girmek öyle kolay değil.

Şimdi Gazi'yi mi övüyorsun falan demeyin,ODTÜ'de okuyan birisini görünce hazır ola geçen adamım ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yaz okulu aldığıma bin pişman oldum
    ramazan bi yandan işler bi yandan okul bi yqandan dersler çok sıkıcı haa sıcak
    uyku sıkıntısı da hat safhada RVP gelmezse sıkıntı olur

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

GSS - Genel Sağlık Sigortası başvuru süresi ne kadar uzatıldı? - Hürriyet EKONOMİ

Beyler şu konu ile ilgili bilgili birisi bunu detaylı olarak veya kısaca anlatabilir mi ? Benim şimdi sigortam yok ve 18 yaşını geçtiğim ve şimdilik okumadığım için SGK'ya gidip gelir testi yaptırmam mı gerekiyor aftan yararlanabilmem için ? Babam bir kaç ay önce bunu söylemişti ama aramıştım bulamamıştım,şimdi denk geldim.

12. Default

24 Yaşına Kadar Yararlanabiliyorsun Sincanlı

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yararlanabiliyorsun derken anlamadım abi benim sorduğum soru benim şu an ne yapmam gerekiyor ?

14. Default

Hiçbir Şey

Sadece İstenildiginde Ögrenci Belgeni Göstermen Yeterlidir.

Çünkü Burs/Kredi Almak İstediginde Zaten SGK'ya Başvuracaksın.

Tapatalk 2 ile gönderildi

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şimdi abi üniversiteye kayıt olduktan sonra dediğin yaşa kadar sıkıntı olmaz da ben geçen Haziran'da liseden mezun oldum,1 yıldır işsiz geziyorum ve okumuyorum bu bir yıl içinde bir borç illa ki olmuştur sanıyorum,bu borcun sıfırlanması için sadece üniversiteye girmem yetiyor mu ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Büyük ihtimal 3000 liraya yakın bir borcum çıkacak,gelir testi yaptırıp,o borcu 1000 liraya yakın bir ücrete düşürürler,gerçekten inanılmaz yahu,ben daha 19 yaşındayım,hiç bir şey yapmadan borçlanıyorum.Sosyal devlet bu mudur ? Yoksa bizi mi kekliyorlar hiç bilmiyorum.

Pazartesi gidip e-devlet şifremi alıp borcuma bakacağım,salı günü gidip gelir testi yaptıracağım.Sanıyorum,gelir testi yaptırıldıktan sonra çıkan ücreti öpe öpe ödeyeceğiz.Ne ile ödeyeceğiz ? İşsizim ben işsiz,ne ile ödeyeyim ? Öpücük ile mi ?

Bizde de eşşeklik var,18 yaşında hayatının en güzel günlerini yaşarken niye gidip bakmıyorsun ödemen gereken bir prim yok mu,devlete ne kadar vereceksin.

En çok koyan da bu borcu ödemezen,sağlık hizmetlerinden yararlanamıyorsun,ödersen de sağlık hizmetleri için ayrıca para veriyorsun,çok güzeallll.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Büyük ihtimal 3000 liraya yakın bir borcum çıkacak,gelir testi yaptırıp,o borcu 1000 liraya yakın bir ücrete düşürürler,gerçekten inanılmaz yahu,ben daha 19 yaşındayım,hiç bir şey yapmadan borçlanıyorum.Sosyal devlet bu mudur ? Yoksa bizi mi kekliyorlar hiç bilmiyorum.

Pazartesi gidip e-devlet şifremi alıp borcuma bakacağım,salı günü gidip gelir testi yaptıracağım.Sanıyorum,gelir testi yaptırıldıktan sonra çıkan ücreti öpe öpe ödeyeceğiz.Ne ile ödeyeceğiz ? İşsizim ben işsiz,ne ile ödeyeyim ? Öpücük ile mi ?

Bizde de eşşeklik var,18 yaşında hayatının en güzel günlerini yaşarken niye gidip bakmıyorsun ödemen gereken bir prim yok mu,devlete ne kadar vereceksin.

En çok koyan da bu borcu ödemezen,sağlık hizmetlerinden yararlanamıyorsun,ödersen de sağlık hizmetleri için ayrıca para veriyorsun,çok güzeallll.
    Bundan iki sene önce benim de bir borcum çıkmıştı , ben de öğrenince ver yansın etmiştim daha sonra arkadaşlara da olduğunu öğrendim meğerse sistemsel bir hatadan kaynaklı bir borçmuş. Öğrenci belgesiyle SGK'ya gittikten sonra borcumu silmişlerdi.
    Belki sana da aynı şey olabilir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Bundan iki sene önce benim de bir borcum çıkmıştı , ben de öğrenince ver yansın etmiştim daha sonra arkadaşlara da olduğunu öğrendim meğerse sistemsel bir hatadan kaynaklı bir borçmuş. Öğrenci belgesiyle SGK'ya gittikten sonra borcumu silmişlerdi.
    Belki sana da aynı şey olabilir
    Ben anlatamıyorum sanırım ben 13 aydır öğrenci değilim,kısmetse gelecek ay bir yere yerleşip tekrar öğrenci olacağım,eğer öğrenci olduğum zaman bu aralıkta ki borcumu siliyorlar ise ne ala ama öyle bir şey olacağını sanmıyorum.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Ben anlatamıyorum sanırım ben 13 aydır öğrenci değilim,kısmetse gelecek ay bir yere yerleşip tekrar öğrenci olacağım,eğer öğrenci olduğum zaman bu aralıkta ki borcumu siliyorlar ise ne ala ama öyle bir şey olacağını sanmıyorum.
    Benim anlatmak istediğim sistemsel karışıklıklardan da bu tür borçlar çıkabiliyor olmasıydı.. Devlete borçlu olmanı gerektiren bir durum var mı peki ? Yani bu 13 aylık dönemde sağlık konusunda bir sorun yaşadın mı ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yaşamadım ancak bu sigorta zorunlu, ödenmesi gerekiyormuş,bende yeni öğrendim,gidip gelir testi yaptırsam bile ödemek zorunda olacağım bir para olacak.

Buna 18 yaşını geçmiş okumayan ve sigortalı çalışmayan herkesin dikkat etmesi gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Vay be aradan ne kadar zaman geçmiş girmiyorum buralara eski turnuvalar filan geldi aklıma :/

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yaşamadım ancak bu sigorta zorunlu, ödenmesi gerekiyormuş,bende yeni öğrendim,gidip gelir testi yaptırsam bile ödemek zorunda olacağım bir para olacak.

Buna 18 yaşını geçmiş okumayan ve sigortalı çalışmayan herkesin dikkat etmesi gerekiyor.
    Ben devlet memuru çocuğu olduğumdan beni ıskalamış bu lanet şey,bugün gidip kontrol ettirdim borcum yok,en azından 25 yaşına kadar.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Vay be! Selamlar ey ahali!

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10