Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 165 sonuç

Konu: Yeni Bir Macera İçin İngiltere'deyiz- Arsenal- 6.Sezon

1. Default

Quote Originally Posted by emirby View Post
    Nuri rotasyonda iyi iş yapar.Ayrıca,Nani'nin sakatlanması çok kötü olmuş.
    Quote Originally Posted by Barak View Post
    Zivkoviz iyi sırtılıyor valla takımı Nani'ye de iyi bak lütfen

Ne diyeyim zaten iki maçta da ezdiler bizi. İkinci maçta gollerin biri korner biri kontra ataktı. Yine de maçı penaltılara taşıdık. Penaltılarda bu oyunda kazandığımı hiç hatırlamıyorum. Hep kaybederim. İlk sene de bu sene de penaltılar önümüze taş koydu. Ne yapalım yine seneye demek istemiyorum ama bu sene yapılacak tek iş kalan iki kupayı almak.

Kadronun daha da güçlenmesi gerekliymiş,bu anlaşıldı.Neyse bu iki kupayı alıp önümüze bakalım.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Sağlık olsun hocam .

4. Default

Kadronun daha da güçlenmesi gerekliymiş,bu anlaşıldı.Neyse bu iki kupayı alıp önümüze bakalım.
    Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Sağlık olsun hocam .

Albeck emekli oluyor. Yerine önemli bir altyapı sorumlusu gerek.

Sezonu üç kupayla kapattık. Bakalım mali durum ne alemde.

Bir iyi bir kötü haber. Yine de mali açıdan rahatladık. Başkandan yeni sezonda bütçe isteriz.

mali durum düzeliyor gibi baksana yönetim 975bin vermeyecez diye zevke gelmiş lig zaten bizim, cenk tosun iyiymiş bu yıl , seneye bi çeyrek yaparız diye düşünüyorum clde

Doğru transferler,seneye CL'de yarı final oynatır.Mali durum da iyi oluyor gerçekten.

7. Default

Quote Originally Posted by CanrY View Post
    mali durum düzeliyor gibi baksana yönetim 975bin vermeyecez diye zevke gelmiş lig zaten bizim, cenk tosun iyiymiş bu yıl , seneye bi çeyrek yaparız diye düşünüyorum clde
    Doğru transferler,seneye CL'de yarı final oynatır.Mali durum da iyi oluyor gerçekten.
    Gönderdiğimiz oyuncularla birlikte mali durum tavan yaptı diyebiliriz.

Git gide yükseliyor ve itibar kazanıyoruz.

Yeni altyapı sorumlum. Kendisi Valencia'da görev yapıyordu. Bu sene bakalım hangi oyuncuları kazandıracak takımımıza.

Çoğunuz tanıyorsunuz. Artık yardımcılığımı üstlenecek. Takımı gözü kapalı emanet edeceğim ona.

Şimdi gelelim transferlere. Kırmızı ile işaretlediklerim sözleşme bitecek olan ve sözleşme imzalamaya yanaşmayan oyuncular. Kulüp onları yoktan var ediyor ama kendileri kulüpten kaçmak için sözleşme yenilemiyor. Biz de hemen elden çıkardık. Yerlerine aldığımız oyuncular kendileri kadar olmasa da takımımıza uygun diye düşünüyorum. Aslında bu sene transferden pek memnun değilim. İnşallah beni yanıltırlar.

Bu oyuncuyu Barça'dan kiraladık. Çok şey bekliyoruz kendisinden. İki sene boyunca takımımızda kiralık forma giyecek.

Regen iyiymiş higuaini dr andırıyo hem özellik hem tip bakımından

Sent from my iPhone using Tapatalk

Regen güzel.Baya oyuncu satmışız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Regen baya iyi. Oyun içi tercihleri de varsa tadından yenmez.

Telles, Bruma, Koray ve John'dan deli para kazanılmış. Balanta'nın fiyat normal.

Penatıl konusunda ise şöyle bir taktik uyguluyorum ben. Duran toplarda hiç kimseye penaltı görevi vermiyorum. Yani penaltı sıralaması yapmıyorum. Sorarsa direk geçiyorum. Sadece isteyen oyuncular geliyor genelde turu ben geçiyorum öyle durumlarda.
    Sentugo.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Transferlerden çok iyi para kazanmışız

12. Default

Quote Originally Posted by CanrY View Post
    Regen iyiymiş higuaini dr andırıyo hem özellik hem tip bakımından

Sent from my iPhone using Tapatalk
    İnşallah Higuain gibi oynar da katkı verir.

Regen güzel.Baya oyuncu satmışız.
    Bazıları gerçekten sorun çıkartıyordu. Gitmeleriyle takım daha da birbirine bağlanacaktır.

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Regen baya iyi. Oyun içi tercihleri de varsa tadından yenmez.

Telles, Bruma, Koray ve John'dan deli para kazanılmış. Balanta'nın fiyat normal.

Penatıl konusunda ise şöyle bir taktik uyguluyorum ben. Duran toplarda hiç kimseye penaltı görevi vermiyorum. Yani penaltı sıralaması yapmıyorum. Sorarsa direk geçiyorum. Sadece isteyen oyuncular geliyor genelde turu ben geçiyorum öyle durumlarda.
    Teşekkürler hocam, penaltıları dediğin gibi yapacağım bundan sonra.

Transferlerden çok iyi para kazanmışız
    Çok kazandık ama bakalım yeniler ne yapacak?

Yaptığım ilk pilot kulüp anlaşması. Daha çok pilot kulüplerimi Güney Amerika ve Uzak Doğu'dan seçerim. İki ay sonra yine Ali efendiden isteriz bir pilot kulüp.

Bu sene kullanacağım kadro bu şekilde.

Hazırlık maçlarımız da iyi geçti. Takım yavaş yavaş birbirine uyum sağlıyor.

TFF Süper Kupa:

İki senedir ikinci torbadan torbaların en zor takımlarını çekiyoruz. ManU'yu geçtim. İnter 3. torbadan gelecek takım mı? Celta İspanya'dan ŞL'ye kalmışsa iyi takımdır. Maçlar çok zor geçecek.

13. Default

Yine lige çok iyi başladık. Geçen sene 100 gol barajını aşmıştık. Bu sene de aşacağız gibi duruyor.

ManU maçında şansımız yine tutmadı. Adamlarla aynı sayıda şut çekiyoruz ama adamlar uzaktan gömüyor. Şimdi önümüzdeki iki İnter maçına odaklanacağız.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Bu kura şanssızlığı nerden geliyor

15. Default

Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Bu kura şanssızlığı nerden geliyor
    Sadece kurada değil. Sakatlıklar ve penaltılarda da şans yok.

Ligde Enes ve Zivkovic fırtınası esiyor.

İnter'den deplasmanın acısını çıkardık. Evimizde ManU ve dışarıda Celta ile oynayacağız. İki maçımızı da kazanıp gruptan çıkmak istiyoruz.

Nesil
    2014

Son maçlar güzelmiş ŞL'de İnter'in Manu'yu deplasmanda yenmesi mucize olur. Üst tur için şimdiden tebrikler
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Gruplardan çıkarız gibi duruyor

18. Default

Son maçlar güzelmiş ŞL'de İnter'in Manu'yu deplasmanda yenmesi mucize olur. Üst tur için şimdiden tebrikler
    Gruplardan çıkarız gibi duruyor
    Teşekkürler arkadaşlar.

Yeter mi?

Sözleşme yeniledik. Üç yılda alamadığımız kupaları almaya çalışacağız.

Dünya Altın Ayakkkabı Ödülü Listesi'nde Sneijder de yer aldı. İnşallah ödülü alır da bizi gururlandırır.

Bu da yeni Sneijder. Altınordu'dan sene başında altyapı sorumlumuz kadroya kattı. Sneijder'in mentörlüğünde yetişiyor.

Çok heyecanlı iki maçın ardından tur atlamayı başardık. İnşallah iyi bir kura çekeriz de daha da ilerisini görebiliriz. Aslında iyi kuradan pek umudum yok ama.

Bu da güncel sakat listesi.

Iyi bir kura çekeceğini sanmıyorum. Yanliz sakatlik cok olmus, antrenmandan mi kaynakli

Nesil
    2014

ŞL tahmin ettiğim şekilde sonuçlanmış Bakalım rakip kim olacak
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

21. Default

Quote Originally Posted by Seti1903 View Post
    Iyi bir kura çekeceğini sanmıyorum. Yanliz sakatlik cok olmus, antrenmandan mi kaynakli
    ŞL tahmin ettiğim şekilde sonuçlanmış Bakalım rakip kim olacak
    Sizin için çok güzel bir kura çektim. Sakatlıklar konusunda antrenmanda oyunculara biraz yükleniyorum ondan herhalde. Yoksa fizyo ekibim gerçekten çok iyi.

İlk defa bu kadar şanslı bir kura çektim. Yine de tur garanti değil. Ama şansımız oldukça fazla.

Ek bütçe oluşturdu yönetim sağolsun. Biz de Levin'e harcadık. Orta sahamızı 10 yıl kapatır.

Birkaç oyuncuyla yollarımızı ayırdık. Meli ve Yunus'tan memnundum ama forma şansı bulmalarına rağmen sorun çıkarttılar. Biz de rotasyonda kullanacağımız Amartey ile anlaştık. İlk sene de kendisi ile ilgilenmiştik. Bir kanat almayı düşünüyorum ama şu an fiyatı uygun olan birini bulamadık. Onur'u da as takıma çıkardım. Yunus'un yokluğunda kendisine şans vereceğiz.

güzel gidiyoruz. Transferler de güzel. Avrupa'da daha çok türk var alınabilecek. Takip etmekte fayda var.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Çıkmışız gruptan güzelde kura çekmişiz Levine harcanan para çok oyunda istenileni veremiyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Herhalde bu turu geçersin. Yine de defansa dikkat etmek lazım. Genç regen Onur oynadığı zaman çok sırıtmaz bence. Maçları bekliyorum.
    Sentugo.

Geçeriz bu turuda geçeriz bize bi yarı final yakışır

26. Default

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    güzel gidiyoruz. Transferler de güzel. Avrupa'da daha çok türk var alınabilecek. Takip etmekte fayda var.
    Gözlemcilerimi dünyanın dört bir yanına gönderdim. İnşallah bir iki tane yakalarız.

Çıkmışız gruptan güzelde kura çekmişiz Levine harcanan para çok oyunda istenileni veremiyor
    Levin o kadar kötü başlamadı. Dediğim gibi orta sahayı 10 sene kapatır.

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Herhalde bu turu geçersin. Yine de defansa dikkat etmek lazım. Genç regen Onur oynadığı zaman çok sırıtmaz bence. Maçları bekliyorum.
    Teşekkür ederim hocam, Onur'dan ben de çok umutluyum yavaş yavaş takımda yer bulacak kendisine.

Quote Originally Posted by juxalente View Post
    Geçeriz bu turuda geçeriz bize bi yarı final yakışır
    İnşallah, kura şansı yanımızda olursa final bile görebiliriz.

Başakşehir maçı dışında iyi gidiyoruz. O maçta herhalde oyuncular rehavete kapıldı. 37 maçlık namağlupluk da gitti.

Rize maçlarına da yardımcım çıkacak. Her zamanki gibi finale kalırsak takımın başında olacağım.

İki maçta da üstün oynayarak rakibimizi eledik. İnşallah iyi bir kura çekip finale kadar ilerleriz.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Sıradaki

Kupayı almak için elimizden geleni yapıyoruz.Lig zaten banko,Ziraat da aynı şekilde.

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Çeyrek final bileti kapmışız. Umarım napoli-victor pizen maçı galibi çeyrek final rakibin olur Gerisi biraz kasar gibi.

30. Default

Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Sıradaki
    Kupayı almak için elimizden geleni yapıyoruz.Lig zaten banko,Ziraat da aynı şekilde.
    Quote Originally Posted by Sinser View Post
    Çeyrek final bileti kapmışız. Umarım napoli-victor pizen maçı galibi çeyrek final rakibin olur Gerisi biraz kasar gibi.

Ben ömrümde bu kadar şanslı iki kura çekmedim.

Napoli de çok iyi takım. İlk maçın deplasmanda olması bence avantaj. Yarı finale çıkmayı çok istiyoruz.

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri