@olgunege75;Teşekkür ederim.
@MassiveStroke;Meyvelerini toplayacağız gibi duruyor.
@LukasPodolski;Teşekkür ederim.
'' Inter'de Düşüş Yok! ''
'' Italya Kupasında Önemli Mücadele! ''
Arkadaşlar şu sıralar evde fazla olamadığımdan oyunu oynama fırsatım olmuyor.Bu sebepten uzun güncellemeler atamıyorum.Kusura bakmayın.
'' Inter Finale Göz Kırptı! ''
Yarı finalin ilk ayağında önemli ve belki de finali garantiliyen bir skor aldık.Juventus'a 2.kez 4 atıyoruz.
'' Inter'ın Liderlik Şansı! ''
Juventus maç fazlasıyla lider.Eğer önümüzdeki Empoli maçını kazanırsak,liderlik koltuğuna biz oturacağız.Bakalım ligi Juve'nin elinden alabilecek miyiz?
'' Inter'den Son Gün Bombası! ''
Gökhan Töre 7.5MN Euro Bedelle İnter de!
Atlético --> Inter'e 7.5MN Euro...
Rotasyonda görev yapacak Türk oyuncu Hulk'un yedeği olacak.
İnş verim alırsın gökhandan Türkiyede gayet kaliteli ama İtalya ya ayak uydururmu bilemedim![]()
Töre yerine daha iyisini bulabilirdin bence. İnşallah verim alabilirsin. Kupada bizde![]()
Hele bak ya! Milan'ın hallerine bak ya!
Kariyerinde başarılar dilerim öncelikle. İlk 11'ini koyarsan memnun olurum, 20 gol yemişsin ligde bu rakam çok fazla onu da belirteyim.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
eee Empoli maçı noldu?
Töre bence Rotasyon için yerinde transfer Hulk varken aynı ayarda biri olmazdı. Görev aldığında da Töre o bölgeyi aksatmaz
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
@Barak;Töre'ye ben güveniyorum açıkcası.Çıktığı maçlarda,-şimdi paylaşacağım.-7.20 ortalamanın üstünde oynadı,asist katkısı yaptı.Bence rotasyonda iyi iş yapacak.
@cklnc;Katılıyorum,bende gördüğüme çok sevindim.
@defective1907;Paylaşıyorum şimdi.
@Kaka Leite;Milan'ın yönetiminde ciddi sıkıntılar var,belli.20 gol sıkıntısı hakkında haklısın,sezon sonu geliştirmeler yapacağım.11 Bkz.
@juxalente; Olabilir,ama Gökhan hem ucuzdu hemde maliyeti azdı diye aldım.
@olgunege75; Kolay adapte oldu gibi.
'' Inter Kupayı Tekrardan Alabilecek mi? ''
Kupa 2.ayakta Juve'ye 6-4 yenildik.Maç boyunca ter attım resmen.Bir biz atıyoruz,bir onlar sonunda çekildik geriye zamana oynadık muhteşem yarı finalden galip ayrıldık.
Finalde Udinese'yi geçebileceğimizi düşünüyorum.Bununla beraber,eğer kazanırsak üst üste 2 kez kazanmış olacağız.
'' Inter'den Şampiyonlar Liginde Deplasman Avantajı! ''
Deplasmanda 1 golle geçerek iyi bir avantaj sağladık diyemem.Bize yakışan 2-0 gibi skorlardı.Umarım evimizde işi bitirip çeyrek finale yükseliriz.
'' Lidere Selam Ver... ''
27 hafta sonunda liderliği Juventus'un elinden aldık.Umarım galibiyetlerimiz bu şekilde devam eder ve lig sonunda ipi göğüsleriz.
23.hafta maçını eklemeyi unutmuşum,buyrun arkadaşlar.
Ahaa Geçmişi Juveyi böyle devam et hocam alacağız ligi![]()
Juventus hegemonyasını yıkma fırsatı gelmiş hocam kaçırmayalım bunu![]()
Faydalanıyoruz hocam bu fırsattan.
Emin adımlarla ilerliyoruz hocam.
'' Inter Farkı Açıyor! ''
Öncelikle puan farkı gördüğünüz gibi 4 ve kaybetmeden ilerliyoruz.Şimdi,neden puan farkının bu durumda olduğuna bir göz atalım.
R.Madrid berbat bir gidişat izliyordu ve sonunda T.Direktörleri ile yollarını ayırdılar.Ayrılıktan sonra,ilk iş bize teklif getirdiler ve biz tabii ki görüşmeyi reddettik.Ama aklımda birşey vardı,2.aday Juventus T.Direktörüydü ve beklediğim oldu. Allegri (Juve T.D.'si) R.Madrid'e transfer oldu.Allegri'nin ayrılığının diğer günü Juventus - Napoli maçı vardı.Juventus bu boşluktan dolayı,4-0 mağlup oldu.Bizde bundan faydalandık,Fiorentina maçını kazandık.Lig tablosu da bizim açımızdan iyi duruma geldi.
Bunların dışında çok iyi bir lig gidişatımız var,Roma maçında Icardi şov yaptı.Ayrıca attığımız 105 gol göze çarpıyor.
'' Inter Şampiyonlar Liginde Emin Adımlarla... ''
Ajax'ı kendi evimizde bekleneni veremeyerek geçsekte iyi bir konum olan çeyrek finale ulaştık.Yönetimin de bizden istediği buydu.
Şampiyonlar liginde çeyrek final kurası çok önemliydi.Kolay bir takım çekersek yarı finalden sonra finale çıkabileceğimizden emindim,ama ne yazık ki İngiltere'nin devlerinden Man.City'i çektik.
City'nin 11'i bu şekilde ve Agüero çok formda.İlk maçı deplasmanda oynamayı bir avantaja çevirebilirsek,turu geçmek adına iyi bir iş başaracağımızı biliyordum ve böyle de oldu.
Maçın adı,Hulk'tu. 10.dk'da attığı golde,3 City'li oyuncudan sıyrıldı,bitirici bir vuruşla topu filelere gönderdi.Maçın ilk devresi ataklarla dolu olsa da 2.devre tam bir ortasaha savaşıydı.Başka gol sesi çıkmadı ve evimize galibiyet ile döndük.
Bir daha ki güncellemede City'i evimizde ağırlayıp,ligde kritik bir Milan maçına çıkacağız.
O zamana dek hoşçakalın.
şampiyonluğa yaklaşmışız 4b 1m şuanlık muazzam performans umarım city yi de elersin madrid e şimdi gitmediğin iyi olmuş misyon tamamlandıktan sonra bi el atarsın artık madrid e de![]()
City'i de geçtik,Milan'ı da.
'' Yarı Final'de Inter Var! ''
Net bir oyunla eledik City'i.Beklediğim kadar zorlamadılar bizi.Ayrıca ilk ayakta 3-0 yenilen Bayern harika işler yaptı.Bakalım yarı final rakibimiz kim olacak?
'' Inter Milan'ı Ezdi! ''
Ezdi yazdım,evet.Çünkü maç sonunda şut sayıları 29/1 'di.Milan 1 kez geldi,attı,gitti.
lig garanti diyebilir miyiz artık?ş. ligi de bu yıl gelirse 10 numara olur ama bayern varsa sıkıntılı
![]()
Esiyoruz![]()
Çok çok iyi gidiyoruz hocam![]()
Gelicek o Sampiyonlar Ligi kupasıHocam Hulk'u hiç santrafor denedinmi ? Eğer ilk yarı Icardi rakip defansta kaybolursa Hulk'la mevkileri değistirip sağa da Gökhan'ı koyabilirsin bence. Hulk hem hızlı hem güçlü ben FM15'te Hulk'u birkez kullanabildim onuda bu tarz degisiklikle koz olarak kullandım
![]()
Icardi defansta kaybolursa Lacazette devreye giriyor zaten,ama belirli maçlarda Hulk'u 55'ten sonra forvete çektiğimde oluyor tabii ki.
Çok çok teşekkür ederim hocam
Teşekkür ederim hocam
Rehavete kapılmak için hiçbişeye garanti demiyorum ben,sonra gaza geliyorum.Ş.Ligi'ni deniyicez bakalım.
'' Şampiyonlar Liginde Son 4 Takımın Kurası! ''
Bence çekilebilecek en iyi kurayı çektik.Bayern zaten biliyorsunuz,Barça'ya 6 attılar.Chelsea'da Hazard gibi tehlikeli oyuncular var.Liverpool onlar kadar yetenekli olmasa da Sterling ve Sturridge'nin bize sorun çıkaracağı kesin.
Arkadaşlar,bayramınızı kutluyorum.Bayram kutlamaları sebebiyle, güncelleme vaktim kalmıyor.Yarın güncelleme atmaya çalışırım.
gelebilecek en iyi kura gelmiş umarım elersin liverpool u da![]()
Yeteri kadar iyi bir skor alamadık sanırım.
'' Juventus'a Son Çelme Inter'den! ''
Artık yavaş yavaş ligin sonuna geliyoruz.Şampiyonluğa büyük oranda yakın olan taraf biziz ve bu kupayı çok istiyorum.Juventus maçında,bitirici değildik.Çok kaçırdık,ama Juve'ye oyun oynatmadığımız için kazandık.
'' Inter Kazansa da Memnun Değil! ''
Yok artık,dedirten bir maç oldu.Bitiricilikte çok sorun yaşadık.Yetmezmiş gibi bir de duran toptan gol yedik.Liverpool'un şansa tutunduğu bir maçtı.Ayrıca, 5/1 olan istatistik '' Mutlak Gol Şansı '' takımımız bitiricilikte gerçekten çok kötüydü.Bence iyi bir skor alamadık.
'' Bayern Evinde Avantaj Sağlayamadı! ''
Artık herşey son 2 maçta belli olacak.Finalistleri bu maçlarla öğreneceğiz.
Bir daha ki güncelleme de ligde kritik maçlar oynayacağız ve Liverpool deplasmanına gideceğiz.
O zamana dek hoşçakalın.
'' Inter Tekrardan Italya Kupasıyla! ''
Ve üst üste 2.kez göreve başladığımızdan beri Italya kupasını kaldırıyoruz.Zorlanmadan kazandığımız bir kupa oldu,seneye tekrar kazanmamız dileğiyle...
'' Inter Juventus'a Buraya Kadar Dedi! ''
Şampiyonluk için sadece bir galibiyet yeterliydi.Bu galibiyeti Sassuolo maçıyla elde ettik.Kalan maçlarda yardımcımız takımın başındaydı ve rotasyon kadrosuyla oynadı.
İşte şampiyonluğumuz eşliğinde Seri A puan durumu!
Gördüğünüz üzere,ligi domine etmişiz.Hulk+Icardi = 58 gol.Gerçekten muhteşem bir performans.
'' Şampiyonlar Liginde Finalistler Belli Oldu! ''
Deplasmda 70 dakika boyunca baskılı,tek kale oynayan taraf biz olduk.Daha sonra 80'nde gol bulan Liverpool ateşlense de, bu turu geçmelerine yaramadı.Finale çıktığımız kupayı,deli gibi kazanmak istiyoruz.
Ve rakibimiz;
Bayern'i evinde 2-1 yenip finale çıkan Chelsea ile karşılacağız.Chelsea'da BPL'de şampiyonluk elde etti.Zorlu ve çekişmeli bir maç bizi bekliyor olacak.
'' Oyuncularımızın Kazandığı Başarılar...''
Lacazette konusunda haklıymışsınBence Hulk Ballon d'Or u haketti
Sezon sonu Hulk'un istatistiklerini atabilirmisin bana hocam ?
'' Şampiyonlar Ligi'nde Son Dakika Galibi! ''
Munir'in attığı gol ile kazandık.88'de attığı gol gerçekten çok kaliteliydi.Talihsiz bir şekilde Balanta 45'te kırmızı kart görse de yılmadık,kazandık!
2.sezonumuzda, 4 kupa birden!
Böyle bir şekilde 2.sezonu kapatmış olduk.
Birdaha ki sefer transferlerle karşınızda olacağız.
Hedefim kadroyu gençleştirmek.
Ek olarak; Oyuncu başarılarımız!
Tabii ki reddettik,burada daha işimiz var.
Hocam 42 asist ne ya ne yapmış öyle
Kupa için tebrikler, o kupayı tekrar tekrar gençlerle kaldıralım![]()