Sayfa 478 / 480 İlkİlk ... 378428468476477478479480 SonSon
14,311 ile 14,340 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

mario gomez tarzında oyuncular bizim ligte iş yapamıyor malesef. Bu tür oyuncular ne yazık ki diğer oyuncular tarafından beslenmesi lazım bizde o kafada topçular yok özellikle beşiktaşta.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Cengo View Post
    Yok öyle bir şey.
    Bein hiç bir şekilde yatırım yapamaz, yapmaz da zaten. Yayıncı kuruluşun sponsorluk şansı yok. Rekabet Kurulu anında engeller.
    Ibrahimovic kesin olarak Milan ile anlaştı. Bugün Galliani de Ibrahimovic'in sözleşmesini feshetme ihtimali olduğunu, feshetmesi halinde transferi gerçekleştireceklerini, Ibrahimovic'in kararını beklediklerini açıkladı. 2 ihtimal var ya PSG'de kalacak ya da feshedip Milan'a gidecek. Ayrıca Cüneyt Tanman da az önce yalanladı.
    İbrahimoviç sanıldığı kadar yakın değil Milan'a onu söyleyeyim de. Gomez transferini de nedense hiç sevemedim bence uymayacak bizim lige.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    İbrahimoviç sanıldığı kadar yakın değil Milan'a onu söyleyeyim de. Gomez transferini de nedense hiç sevemedim bence uymayacak bizim lige.
    PSG'den ayrıldığını açıkladığında konuşalım tekrar
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Tam tersi aslında bu tarz iş yapıyor bu ligde Fernandao'dan o verimi alan Süper Mario'dan nasıl bir verim alır düşün

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Son 2 senedir sakatlık sorunları yaşayan bir adamı Beşiktaş gibi sakatlıklar takımına getirmek biraz şey ama. Yine de büyük topçu ben isterim gelmesini. Umarım Cucak'ı da Quaresma'ya tercih ederler.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş golcü transferi yapmalı Mario Gomez kesin geldi deniliyor.Umarım Bir FİYASKO çıkmaz..

Andres Back : 1 Maçına denk gelmiştim..İyi hızlı ve düz bir adam hani ben sadece sağ bek oynarım başka da bir şey yapmam diyenlerden..

Tosic : 3 Yıldır gençlerde 2012 / 2013 sezonunda mühtişti sonrası biraz düşüş yaşadı.Yine iş yapacak bir Futbolcu..
    Geçen yıl,BJK'nin Stadı olsaydı ŞAMPİYONDU kadro fazla bozulmadı onun için her şeyden önce "STAD" Oyuncular geçen yıl Göçebe'ye döndü oradan oraya gitmekten.Forvet ve bir defans transferi yeterli..

Demba Ba + Atınç Tam bir başarıdır tebrik etmek lazım 54 Milyon TL Nakit para getirdi Beşiktaş'a..

Fikret Orman Mario Gomez'e 5,5 Milyon Euro vermez..(Konuşulan rakam)

Fikret Orman : Gelir mi ? Gelir.Verirsin 2 Misli parayı gelir.Bunları kimse cebinden ödemiyor.

Bunu söyleyen birisi Mario Gomez'e 5 Miilyon vermez verirse..Takım içi dengeler alt üst olur.
    Last edited by petrol_fb12 : 15.Temmuz.2015 at 06:42

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

gomez iyi bir pivot santrafor fakat aslinda düz bir oyuncu topu önüne atacaksin ona bos alan yaratacaksin ancak öyle gol atar topu alip 2 metre süremez sürat desen o da yok.. kötülemek icin felan yazmiyorum iyi bir transfer türkiye liginin üstünde fakat abartilacak bir oyuncu kesinlikle degil diyeceksiniz ki bayern de oynadi o kadar gol atti bayernin forvetine emenike yi koysalar oda senede 30+ gol atar...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bence Beşiktaş'a Papiss Cisse çok iyi gider. Tam Demba Ba ayarında bir forvet.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Papiss Cisse gibi gece alemlerinden çıkmayan bir oyuncu İstanbul'da iyice zıvanadan çıkar.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Eğer Beşiktaş forvet arıyorsa biraz daha para harcayıp Remy'i almalı, Chelsea bırakmıyorsa Gomez olabilir. Cisse sorunlu bir tip Türkiye'de de kesin sorun çıkartır verilecek paraya yazık. Kanat konusuna gelirsek Beşiktaşlılar ne düşünüyor bilmiyorum ama ben Quaresma'yı burada oynarken de beğeniyordum, resmen günah keçisi ilan edildi. Dzsudzsak'ı yıllardır izlemiyorum son hali hakkında bilgim olmadığı için yorum yapmam doğru olmaz ama sakatlık sorunu olan bir oyuncu diye biliyorum o maliyete değmez. İbrahimovic haberleri de nasıl çıktı anlamış değilim, sponsorla bile alınması mucize olan bir adam. Bazı futbolcular gibi yıllık ücreti 12-13 milyon Euro civarında ama bir fark var, İbrahimovic'in geliri net 12-13 yani vergiler dahil 20-25 arası bir şey yapıyor. Türkiye'ye gelmesi için kulüp hissesi falan vermek lazım belki benim takımım diyerek gelmeye ikna olur. Tolgay'a da içim sızladı Mehmet Ekici ile birlikte beğendiğim 2 orta sahadan biri. Şimdi oraya da futbolcu almak gerekiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

cisse bizim basinin balonu hergün baska bir takima yaziyorlar bence bizim ligden hicbir takim ilgilenmiyordur.. masrafli bir oyuncu + ona o paralari verene kadar ondan daha iyi onlarca forvet var piyasada.. dzsudzsak quaresma olayina gelirsek dzsudzsak bizim stochun bir üst versiyonu yetenek bakimindan q7 nin yanina yaklasamaz besiktas zamaninda samet aybabanin egolari yüzünden adami harcadi q7 nin tekrar besiktasla masaya oturmasi bence efendiligini gösterir ikisinden birini tercih edecek olursalar bu q7 olmali

Quaresma ile Anlaşma Sağlandı. Porto'ya Bonservis Olarak 1.2 Milyon Euro Öderken Oyuncuyla da 2 Yıllık Anlaşmayla Yıllık 1.6 Milyon Euro Ödeyeceğiz.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Geldi nihayet iki gözüm. Hoşgeldin trivelanın kralı.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Bu sezonda da derbi kazanamadık hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

mario gomez e bonservis ödenmeyecekmiş kendisine de yıllık 3m ödenecekmiş. ben tek forvet olarak düsünmüyorum bir tane daha alacagız bence kiralık olarak. quaresma iyi transfer. rhodolfo da tamammıs stopere bakalım yeni sezon neler getirecek tolgayın yerinede bir orta saha sart oldu artık..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quaresma çok iyi transfer,Töre ile beraber kanatları çok fena işletirler.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Tolgay yerine Raheem Lawal haberleri dolaşıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Lawal'ı başkanı satmayacakmış, isabetli karar. Cambiasso, Muntari, Aquilani, Lass Diarra, Gojko Kacar gibi adamlar boştayken ne Lawal'ı yahu!

Bugün ismi geçenleri aldığımızı varsayarsak sadece kaleci ve orta saha eksiğimiz kalıyor geriye. Orta saha kesin alınacak bence; ama kaleci işi zor görünüyor.

Şöyle bir 11'i, yeni sezonda izleyeceğiz bence:

Cenk Gönen

Beck - Rhodolfo - Milosevic - Tosic

Veli/Atiba - Orta Saha

G.Töre - Sosa - Q7

Mario Gomez

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın transferleri gerçekten çok iyi. Geçen sene de iyi transferler yapılmıştı bu sene de devam ediyorlar. Öncelikle çok önemli olan 2 tane bek pozisyonuna iyi oyuncular alındı. Daha sonra kaliteli bir kanat oyuncusu ve bir stoper(yıllardır adını duyuyoruz iyi stoper deniliyor ama henüz izleme fırsatımız olmadı) şimdi de Mario Gomez gibi kaliteli bir santrafor. Tolgay da sakatlanmasaydı çok iyi bir takım olacaktı. Türkiye'de bu yönetim kadar iyi transfer yapan bir yönetim görmemiştim. Kulüp neredeyse batacakken ve Avrupa'dan ceza yemişken son derece sınırlı imkanlarla stat yapılıyor ve alınan oyuncular da oldukça kaliteli.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quaresma ve Gomez transferleri gerçekten iyi transferler ama şu savunmaya alınan Rhodolfo denen oyuncuyu pek tanımıyorum. Açıkcası her sene Türkiye'ye geliyor bu adam tıpkı 4 büyüklerden birisi teknik direktör arayışına girse direk Lucescu'yu getirdikleri gibi. Sırf bu yüzden kendisine olumsuz bir bakış açısı mevcut bende.

Bir de 2 sezondur dikkat ediyorum da kağıt üstünde Beşiktaş orta sahası bana teknik açıdan çok eksi gözüküyor.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İleri hat şekillendi sayılır artık.

Geri tarafta bence sıkıntı var. Savunma da bekler belli, Beck ve Tosic. Savunmanın ortasında Rhodolfo banko yanında kimin oynayacağı şüpheli. Oraya bir transfer daha olabilir ya da eldeki Ersan, Milosevic veya Franco'dan biri oynayabilir. Gönül bir transferin yapılmasından yana

Kalede bence Şenol hocaya güvenelim. Transfer gerekiyorsa yapacaktır kimsenin gözünün yaşına bakmadan gerekmiyorsa da orada kalecilere gereken ayar verilir.

En büyük sıkıntı orta sahada. Veli ve Tolgay yoklar ve uzun sürede olmayacaklar. Atiba ve Oğuzhan var piyasada birtek. Atiba'yı beğenmiyorum ben Oğuzhan'da bu durumda banko gibi duruyor. Orta sahaya dinamik bir orta saha gerekli. İleri geri sürekli koçacak edecek.

Ha tabi bir de Sosa'nın hala gitme durumu varmış giderse eğer Oğuzhan'ı oraya kaydırıp bu kez arkaya 2 transfer yapılabilir.

Töre---------Sosa--------Q7
    -------------Mario----------

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quaresma, yarın saat 16.00'da Sabiha Gökçen Havaalanı'na iniş yapacak. (Lig Tv Radyo)

KAP bildirimleri de gelseydi artık!

Muhtemelen Bugün Bildirim Gelecek. Çünkü Bayram Tatili Falan KAP Bildirimi Gecikti. Bizim Forumlarda Transferin Resmiyet Kazandığı Belirtiliyor.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Come Back

Sırada Rhodolfo var hemen bugün Rhodolfo'yu da açıklayalım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    7 Temmuzda bu resimle transferin müjdesini vermiştim dün akşam gerçeğe döndü Teşekkürler....

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quaresma harbiden çok büyük oyuncusun kayseri maçında attığın trivela golü ve tel aviv maçında trivela ile yaptığın asist hala gözlerimin önünde biraz kafanı futbola ver bencil oynama senden kralı yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Rhodolfo 3+1 yıllık imzaladı. 3,3 bonservis ücreti var. Maaşı her sezon 1,4 artı maç başı 10 bin euro. Hayırlı olsun.

Gomez'i de bir açıklasalardı artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oyuncuların sık sakatlandığını düşünürsek alternatifli güzel bir kadro oluşuyor. Veli ve Tolgay'ın sakatlıkları orta sahaya bir as bir de yedek transferini şart kılıyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Mario Gomez geldi diyebiliriz.

Dizindeki bağlardan sakatlık yaşamazsa mükemmel bir transfer Mario Gomez ancak büyük bir soru işareti sakatlık problemi eğer sağlıklı bir şekilde devam ederse normal oyunuyla penaltısız 20 golü bulacağına inanıyorum ki Bayern'deki formunu yakalarsadan bahsetmiyorum dahi uzun boyuna rağmen tekniği baya iyi, iki ayağıylada yüksek bir gol vuruşu yüzdesi var. Şenol GÜNEŞİN bir basın toplantısında anlattığı santrafor tiplemesine çok uygun arkası dönük, ayağına veya koşu yoluna top alabilen 1. sınıf bir santrafor ancak işte tek temenni umarım sakatlanmaz.

Hayırlı olsun sırada Gökhan İNLER var buda biterse güzel bir kadro olacaktır.

Mesaj Yetkileri