Quote Originally Posted by defective1907 View Post
maçlarý toptan degil de belli sýklýklarla paylaþ...

maç görüntüleri paylaþ...
SS alýrken bazý yerlerden görüntü alamýyorum bunun sebebini çözemedim. Çözüm olarak fikstür kýsmýndan maç maç biraz daha detaylý vermeye çalýþýcam.

Aslýnda toptan vermemin sebebi 2 sezonu çok hýzlý oynamýþ olmamdý vaktimin olmasýndan kaynaklý. Ama artýk izinler bitti iþ guç derken gunde paylaþabilecegim miktar 15-16 maç arasý olacaktýr.

Tavsiyen için teþekkurler.

Quote Originally Posted by Serzenish View Post
Öncelikle harikulade bir takým var saçma puan kayýplarý yüzünden þampiyonluklar kaçmýþ. Bireysel olarak baktýðýmda yapýlan transferler hem gelecek vaadeden hemde mevcut olarak iyi olan oyuncular. Bilal , Aras , Ozan , Serdar , Ertuðrul , Þener bu isimler önemli isimler.

Anlatýma gelecek olursak nacizane tavsiyem toplu deðilde 4 5 haftada bir paylaþým yapman. Sezon yerine aný yaþamak daha iyi oluyor.

Bunu forumda bende yaþýyorum . Empati yapýyorum ve ayný duygularý paylaþýyorum. Yapýlmayacak belkide hayal edilmeyecek baþarýlarý kafamýzda kurarak uðraþarak ulaþýyoruz ama bu ayný þekil reaksiyon vermiyor. Buda insanýn þevkini kýrýyor malesef
Ýþin özü fm 06 dan beri heyecanla takip ettigim. Fm oynamak için sebep bir arzu aradýgýmda dibine duþtugum bölum burasý. Ve bir çok kariyeri inceleyip tek tek fikirler biliyorum kendime heyecanla bende bir kariyer paylaþayým durumunda ilgi duþuk oldugunda çok iyi giden bir kariyerde bile heves kaçabiliyor. Mevzu bu ama empati ile biraz ilgili olmakla bu bölum daha da canlanabilir. Dediklerini deniyecegim. Yeni paylaþýmlarda transferler çok daha güzel supriz olsun :P

EVET ARKADAÞLAR YENÝ PAYLAÞIMLARDAN ÖNCE DAHA ÇOK GÖRUÞ ALMAK ÝSTÝYORUM. KEYÝF ALDIGIM ÞEYÝN KEYÝF VERÝYOR OLMASI ÖNEMLÝ. BURASI DEGERLÝ OLMALI, SÝZÝ ZORAKÝ MESAJLARA MECBUR ETMEMELÝ DÝYE DÜÞÜNÜYORUM. VE HEDEFLEDÝGÝMÝZ BAÞARILARA ULAÞIRKEN BU KARÝYERDE SÝZLERÝN YARDIMLARI ÝLE EFSANE KARÝYERLER ARASINDA YERÝNÝ ALMASINI ÝSTÝYORUM VAR MI BAÞKA DUÞUNCESÝ OLAN ?