1 ile 30 arası toplam 314 sonuç

Konu: Merhaba Premier Lig | Arsenal FC (5. Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar.Gençlerbirliği'ne efsane UEFA macerasınında payı olmakla beraber sempatim vardır.El Saka'lı Youla'lı Mustafa Özkan'lı kadro bir daha gelmez Bana kalırsa o yugoslav kökenli futbolcuları elden çıkartmaya çalış.Tosic var mı bilmiyorum tutacaktan onu tut sadece.İyi bir gelir kapısı çıkar sattıklarından.Galatasaray'da Koray Günter'i kirayabalirsin.Santrafor İhtiyacın varsa bir senelikte olsa Trezegauet'i almanı öneririm

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    Hleb i kovman iyi olmuş...
    Adam çok yavaş ya

Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    Başarılar.Gençlerbirliği'ne efsane UEFA macerasınında payı olmakla beraber sempatim vardır.El Saka'lı Youla'lı Mustafa Özkan'lı kadro bir daha gelmez Bana kalırsa o yugoslav kökenli futbolcuları elden çıkartmaya çalış.Tosic var mı bilmiyorum tutacaktan onu tut sadece.İyi bir gelir kapısı çıkar sattıklarından.Galatasaray'da Koray Günter'i kirayabalirsin.Santrafor İhtiyacın varsa bir senelikte olsa Trezegauet'i almanı öneririm
    Tosic ve Stancu dışındaki tüm yabancı oyuncuları satabilirim. Sezon sonu pek çok oyuncu gidecek gibi görünüyor. Kiradan dönecek Liviu Antal'ı ve Gosso'yu da takımda tutabilirim ikisi de yararlı olabilirler. Koray'ı satın alabilirsem satın almayı düşünüyorum aslında.

Önerilerin için teşekkürler, Trezeguet kaldı mı be abi

STSL Toplu Sonuçlar:

Galibiyetsiz geçirdiğimiz 7 lig maçından sonra 5 maçtır namağlup devam ediyoruz.

Şimdilik hedefimiz olan Avrupa Ligi'ne ulaşmış gibi görünüyoruz. Üst sıraları zorlamaya çalışacağız ama rakiplerimizin yüksek form grafiği var bu yüzden işimiz kolay değil. Stancu gol krallığında 3. sırada

Ahmet ve İrfan Yılın Genç Oyuncusu favorileri arasında.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri