Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 152 sonuç

Konu: West ham united

KEVİN ALEXANDER FORMDA..

SON 7 MAÇ 13 GOL

4.SENEDE 3.KEZ LİG YÜKSELDİK.

Son maçımızda yenilmemize rağmen 5 hafta kala lig atlamayı garantiledik.Tam kesin olmamakla beraber şampiyon olduk da diyebiliriz.Sky bet lig 2 rekorunu kırarak 29 maç yenilmeyerek en uzun süre yenilgisiz takım rekorunu kazandık.1 ekim 2022den 2 nisan 2023e kadar yenilmeyerek tam 6 ay yenilgi yüzü görmedik.

Oyuncumuz craig brennan da 5 hafta kala yine ligin asist rekorunu kırdı bile.

BİR TATİLİ HAK ETTİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM.10 günlük bir tatil yapıp tekrar şampiyonluklar için mücadele edicez.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

girmeyeli neler yapmışsın ya tebrikler

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    girmeyeli neler yapmışsın ya tebrikler
    teşekkürler yaptık bir şeyler

ŞAMPİYONUZ

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Şampiyonluk için tebrik ederim

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Şampiyonluk için tebrik ederim
    teşekkürler.

Son 2 sezon şampiyon olarak üst lige yükselen takımımız bu sene de iyi başladı.Umarım bu iyi oyunumuzu sürdürür genç ve iyi kadromuzla en tepeye doğru tırmanmaya devam ederiz.

Lideriz.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Çok iyi gidiyoruz böyle devam =)

Çok iyi gidiyoruz böyle devam =)
    teşekkürler.

SON 5 SENEDE 4. LİG YÜKSELİŞİMİZ

SON 3 SENEDİR DE ŞAMPİYONLUKLA LİG ATLADIK.

OYUNCULARIMIZIN KATKISI

Elliot appleby

Ligde 41 maç 27 gol 7 asist

Jimmy vernon

Ligde 46 maç 14 gol 14 asist

Craig brennan

Ligde 45 maç 8 gol 20 asist(Geçen sezon 41 maçta 26 asist yaparak lig rekoru kırmıştı.)

PREMİER LİGE BİR KALA

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Hadi bakalım bu senede yükseldik mi kimse tutamaz bizi

Çok keyif alarak okudum. Tebrikler hocam, çok başarılı gidiyorsun

Hadi bakalım bu senede yükseldik mi kimse tutamaz bizi
    aynen ama bu sene daha zorlu

Quote Originally Posted by alPFM View Post
    Çok keyif alarak okudum. Tebrikler hocam, çok başarılı gidiyorsun
    çok sağolun devamı gelecek inşallah.

-Sezona yeni stadımızda ve gelecek vaadeden transferle başlıyoruz.Bu sene bonservis ödeyerek transfer yaparak aslında finansal açıdan da ne kadar önemli bir eşiği atladığımızı görüyoruz.

-Bu sezon çok iyi başlamasak da yukarılardayız ve hedefimiz nolursa olsun yine lig atlayıp en büyük hedefimiz ve hayalimizi olan premier lige sonunda kavuşmak.En alt ligden,son 5 sezonda 4 kere lig atlayarak buralara geldik.Bu sezon yine iyi futbol oynuyoruz.Ama üst üste 3-4 maçlık galibiyet serileri yakalayıp o disiplinde oynayamadık ne yazık ki.Onun dışında gerçekten iyi oynadığımızı düşünüyorum.Çok gereksiz puan kayıpları yaptık.İyi oynadığımızın bir göstergesi de ligde 11.sırada olmamıza rağmen averaj olarak en iyi 3.takım konumundayız.

-Lig kupasında 3 tur atlayarak iyi iş yaptık.Chelsea'yi deplasmanda eledik.4.turda city'e elendik.

-Sağ bekte son 2 sezonda ligdeki 92 maçın 90'ında oynayan emmanuel ile yeni sözleşme konusunda defalarca görüşmemize rağmen anlaşamadık.Yüksek paralar istedi.Ve istemeye istemeye ayrıldık.Sağ bekte sayısal bir eksikliğimiz var.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Lige çok iyi başlamıız.Transferlerden de kaleci ve forvet çok iyi görünüyor.İş yaparlar inş

-Fa cupta premier lig takımı olan rotherham'ı 5-1 ile eledik.

BİR İKİ İSTATİSTİK..

Lige çok iyi başlamıız.Transferlerden de kaleci ve forvet çok iyi görünüyor.İş yaparlar inş
    teşekkürler çok iyi başlamadık ama sonu güzel olur inşallah.

Nesil
    2013
    Yer
    Coventry/UK

Tek bir sefer gittiğim, yaşadığım yer olan Coventry'e yakın, ünlü Warwick Kalesinin surlarının tepe noktasından bakıldığında görülebileceği söylenen ama benim sisten dolayı göremediğim güzel bir yerleşim yeri Worcester. Kariyeriniz de zevkli gidiyor. Başarılar dilerim

Quote Originally Posted by Kuzga View Post
    Tek bir sefer gittiğim, yaşadığım yer olan Coventry'e yakın, ünlü Warwick Kalesinin surlarının tepe noktasından bakıldığında görülebileceği söylenen ama benim sisten dolayı göremediğim güzel bir yerleşim yeri Worcester. Kariyeriniz de zevkli gidiyor. Başarılar dilerim
    sağolun tesekkurler.

ÜZÜLDÜK

-Fa cupta yarı finali kıl payı kaçırdık.Çok iyi oynadığımız maçta liverpool elimizden kaçtı.Abartmadan söylüyorum belki de oynadığımız en iyi oyundu.Savunmada kötü oynayıp 4 yesek de hücumda bir takım bu kadar iyi oynayabilirdi.Çok gol kaçırdık.3 güzel gol attık.Oyunu domine ettik.Bu kadar üzülmemiştim hiçbir maça.6.tura kadar gelip yarı finale böyle iyi oynadığımız bir maçtan sonra çıkamamak gerçekten üzücü.

PLAY 0FF

-Play off yapmayı başardık.

-Play off öncesi sakatlardan kötü haberler var.Ligde;

40 maçta 14 gol 11 asistle oynayan forvette ve forvet arkasında oynattığımız bizim için gerçekten önemli bir joker olan kelvin inns 3 hafta,

38 maçta oynattığımız stoper liam gervais 3 ay,

37 maçta oynattığımız diğer stoperimiz dylan cairney de ilk maçta,

38 maçta 6 gol 10 asistle oynayan jimmy vernon ayağını kırdığı için 6 ay yok.

-SİLAHLARIMIZ,

Craig brennan artık bu takım için başka bir oyuncu.Anlatmaya gerek yok..Üst üste 3.kez bu sezon da ligde 20 asist barajını geçti.Bu sezon ligde 15 gol atıp 20 asist yaptı.

Manuel ernesto ligde 26 maç 11 olmak üzere 42 maçta 28 gol attı.

PLAY OFF'TA KAYBETTİK

HIZLANDIRILMIŞ SEZON

-Bu sezonu hızlıca oynadım ve ne yazık ki istediğimiz neticeyi alamayıp 9.cu olduk.Kulüp ayrılmamı istememesine ve sayısız teklif gelmesine rağmen 2 yıldır takımın başındaydım.Ancak west ham united'ın teklifi sonrası ayrılmaya karar verdim.Yıllık 7 milyon euroluk bütçeden yıllık 130 milyon euroluk bütçeye geçiyorum.

-Geçen sezon kümede 1 puan farkla kümede kalmış yeni takımımla da yeni başarılar kazanmak istiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir takımı buraya kadar taşıyıp ardından bırakman yakışmamış bence hocam.Ama bir şey de diyemiyorum zamanında ben de taşımıştım amatörden EPL'ye kadar bazı şeyleri görmek cidden işkence
    Yine de o takımı köklü EPL takımı yaptıktan sonra İspanya, Almanya gibi yerlere gidip.ŞL'de kendi takımınla karşılaşmanın verdiği keyif başka yerde yok
    Tabi artık karar verilmiş yeni takımında başarılar

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri