Paris kariyerimde bütün heyecanı 5 sezonda yaşadım malum yaz ayı çok takipte alamıyoruz.Daha değişik bir hikaye ile İspanya alt liglerini tercih ettim.Herkese saygılar,sevgiler..
Manlleu Takımını Tanıyalım
kuralları okudum kabul ediyorum..
Paris kariyerimde bütün heyecanı 5 sezonda yaşadım malum yaz ayı çok takipte alamıyoruz.Daha değişik bir hikaye ile İspanya alt liglerini tercih ettim.Herkese saygılar,sevgiler..
Manlleu Takımını Tanıyalım
kuralları okudum kabul ediyorum..
Onaylanmıştır.Başarılar dilerim.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Kariyerin onaylanmasını beklerken lige devam ediyordum ki Ağustos 1'de oyun hata verdi.Sürekli aynı hatayı alınca bende yüklü olan diğer bir zorlu lig Malta BOV Premier Lig'i seçtim.Kariyerimize Malta'nın Sliema Wanderers takımında devam edeceğiz..
SLİEMA WANDERERS
Genelde Ligdeki Çoğu Takım Bu Stadı Kullanıyor (Ta Qali Stadium)
KULÜP HAKKINDA BİLGİLER
Çift takımlı kariyer gibi olmuş girişBaşarılar. Paris iyiydi aslında...
Hocam sorma 2 gece önce kariyeri burada paylaştım lige devame derken hata verdi fikstürü atlayamıyorumda.Paris artık zorlamamaya başladı ekonomisi iyileşince keyif almamaya başladım.Orta sıralarda dolaşıp durucaktım.Save duruyor ama belki o sezondan bir dahaki sefere devam ederim![]()
başarılar dilerim
MANLLEU'DA DEPREM,SLİEMA'DA ŞAŞKINLIK..!
Takım için 2 önemli oyuncu.Birtanesi bu ligi daha önce oynamış kişiler tarafından iyi bilinen Malta'lı Messi Mifsud diğeri ise bizim için ligde önemli işlere imza atabilecek yeteneklere sahip Gnabouyou
PİSANU BOLOGNA'YA GERİ DÖNDÜ.Sliema Wanderers'ın Bologna'dan kiraladığı Pisanu,Ortigoza'nın mali şartlarına takıldı ve kulübüne geri döndü.Öte yandan kulüpten yapılan açıklamada,yedek takım ve u-19 takımında yetersiz görülen oyuncuların listesi çıkartıldı ve yönetime gönderildi.Oyuncuların sözleşmeleri feshedildi.
Başarılar hocam işin zor gibi![]()
ligi forse edersin de Avrupa'da başarı zor...
Malta'yı silip süpürmek pek itibar etmiyor...İtibar yoksa oyuncu da yok...
Başarılar..
Herkese çok teşekkürler.Malta Ligi'ni bana sevdiren nannar hocadır.Daha önce Floriana ile burada kariyer yapmıştım o yüzden avrupada başarıya endeksli bir lig olduğunu biliyorum.Ama zor olan herşey güzel olur![]()
Malta'da başarılar, ilerde bir de Malta'nın başına geçsen aslında daha zevkli olabilir![]()
Deplasman golü kuralının gözünü yiyeyimTebrikler.
ORTİGOZA'NIN ÖĞRENCİLERİ MALTA'DA AYAKTA ALKIŞLANDI..!
İspanyol teknik adam Jose Pablo Ortigoza'nın ekibi Sliema Wanderers Malta'nın gurur kaynağı oldu.Önce Moldova ekibi Zimbru'yu Avrupa Ligi dışına iten ekip ardından Azerilerin güçlü temsilcisi Neftçi Bakü'yü saf dışı bıraktı.3.Ön eleme turunda ise rakip Türk'lerin güçlü ekiplerinden Bursaspor oldu.Burada tecrübesizliğinin kurbanı olan Sliema kupaya veda etti.Bunlara rağmen UEFA'nın resmi sitesindede yer bulan ekip bu sezon kendi ülkesi adına en çok puan toplayan ve en çok gelir elde eden kulüp oldu.
2.ÖN ELEME TURU
3.ÖN ELEME TURU
KOMBİNE SATIŞLARI FENAA FENAA
BU SEZON GELİR KAPIMIZ AVRUPA LİGİ OLDU.
Hocam takımda Diego Maradona mı var? Yoksa ben mi yanlış gördüm![]()
Loic Lumbilla ve Guy Gnabouyou (Marsilyalı)![]()
MALTA PREMİER LİGİ
1.HAFTA
2.HAFTA
3.HAFTA
4.HAFTA
5.HAFTA
6.HAFTA
ORTİGOZA:BİZE GÜVENİN..
Sliema Wanderers teknik direktörü Jose Pablo Ortigoza son haftalarda oynana futboldan keyif aldıklarını,bununda skorlara yansıdığını vurguladı.Taraftarın takıma güvenmesi gerektiğini belirten İspanyol hoca,satın alınan kombinelerin az olduğunu kulübün bu zorlu süreçte taraftara ihtiyacının olduğunu belirtip bir nevi çağrıda bulundu.
Şimdilik iyi gidiyoruz![]()
Geçtiğimiz yıllarda Birkirkara forması ile Malta Lig'inde 14 gol atan Nijeryalı Shola Shodiya'yı bonservissiz kadromuza kattık.Yeni oyuncumuza hoşgeldin der,Sliema Wanderers forması altında başarılar dileriz..
SHOLA SHODİYA SLİEMA WANDERERS'TA !!
Yeni oyuncun hayırlı olsun kariyerde başarılar![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
zenci iyidir![]()