Sparta'yı yensen de gelen rakip çok değişmiyomuşLeverkusen de 1.olmasına rağmen Arsenal'i çekmiş. Yanlız diziliş pek senin tarzın değil bildiğim 10 forvetli bir takımla sahaya çıkıyodun sen öyle kalmış aklımda
![]()
Sparta'yı yensen de gelen rakip çok değişmiyomuşLeverkusen de 1.olmasına rağmen Arsenal'i çekmiş. Yanlız diziliş pek senin tarzın değil bildiğim 10 forvetli bir takımla sahaya çıkıyodun sen öyle kalmış aklımda
![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Ahaha doğru kalmış hocam 2 defans ile oynuyordum genelde.Bu kariyeri öyle rahat takılmak için açtığımdan taktik yapmaya bile uğraşmadım.Standart eski usül göze hoş gelen bir dizilim yaptım.
Zaten transfer ile falan da uğraşmadım ilk sene.Bu sene bir piyasayı kontrol edicem bakalım
Ayrıca aynen zaten ilk grup açıklandığında UEFA istiyordum.Güzel galibiyetlerden sonra iştahım kabardı ama umduğumu bulamadım
Ahaha abi haklısın.Yaşlandık abi artık bizdeBaktım uzun soluklu kariyer yapamıyorum.Dedim açayım bir Galatasaray yata yata ilerleyeyim ^^
Spoiler: Avrupa Ligi Dortmund'un!
Spoiler: Türkiye Kupası tabiki de bizim
Spoiler: Şampiyonlar Ligi PSG'nin
Spoiler: Gelirler açıklandı yeterli değil
Spoiler: Kısır bir sezon geçirdik istatiklerden görüldüğü gibi
Spoiler: Takımın en iyi ismi; Bruma
Spoiler: Takip listem de bir sürü genç var ama para yok
Spoiler: Tabiki taraftar da Bruma diyor
Spoiler: Geçen senenin şampiyonu grubumuzda
Spoiler: Yeni oluşturduğumuz takım
Açıkcası çok kötü bir transfer sezonu geçirdim.Oyuncularımın hepsini sattım ve klübün kasasına 35 milyon kadar bir para soktum.Bundan yararlanacağımı düşünürken 3 milyonunu bana transfer bütçesi olarak verdiler.Üstelik sattığım çoğu oyuncu peşin gönderilmişti.24 ay taksit kullanarak 2 oyuncu aldım ve bu para bitti.Ne yapıcam diye kara kara düşünürken aklıma Avrupa'nın zengin kulüplerinin satılık oyuncularına bakmak geldi.Tabi hepsi de güzel paralar istiyordu.Dedim kiralık verir misiniz.Sattığım oyunculardan açılan maaş bütçesi sayesinde para vermek yerine maaş bütçesi kullandım ve oyuncuları aldım.Daha sonra Denis bana önerildi.Öyle almam gereken bir futbolcu değildi ama yönetimi denemek için bana alır mısınız çok önemli benim için dedim.Herife direk 7.5 basıp aldılar ve bana hediye ettiler.Madem bu para var bana verin ben transfer yapayımNeyseki lig başlayınca satış gelirlerini %50 paylaşıma açtılar.Artık sattığım oyuncudan para gelicek tabi kalmadığı için oyuncu para da yok
Spoiler: Transfer Geçmişi
Scout sistemimi daha yenilemediğimden deneme usulü tüm oyuncuları kiralayıp kadroyu oluşturduktan sonra bir kısmını geri yolladım.Kadroda satın aldığım gençler ve takımdaki Türkler dışında Türk kalmadı.Aslında fazla yabancı oynatmayı düşünmüyordum ama durum bu hale geldi.Diğer mesajımda oyuncu tanıtımı yaparız artık![]()