Yaşıyor musunuz ey Beşiktaşlılar!
AÇIKLAMA:
Mario Gomez'in transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü Fiorentina ile görüşmelere başlanmıştır.
Kamuyu Aydınlatma Platformu
Haydi hayırlı olsun.Gelsin o zaman CHA CHA.
Yaşıyor musunuz ey Beşiktaşlılar!
AÇIKLAMA:
Mario Gomez'in transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü Fiorentina ile görüşmelere başlanmıştır.
Kamuyu Aydınlatma Platformu
Haydi hayırlı olsun.Gelsin o zaman CHA CHA.
çok doğru hamleler yapıyor bjk
inler ve ozan da gelirse bence çok iyi kadro kurulmuş olur
Yanılmıyorsam 1 stopere daha ihtiyacımız var. Atınç ve Sivok gitti ama yerine 1 stoper aldık. Gerçi ben oyunlarda 4 stoper kullanırım ama reelde 5 tane lazım olur.
Vaybe Gomez gibi adamı opsiyonlu kiralamışlar tek kelimeyle helal olsun.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Sözleşmede kiralik gözükecek uefa ile anlaşmamızda ceza almayalım diye aslında bonservisi bizde.
Yanılıyorda olabilirim heryer farklı haber yapıyor.Sanırım 3 yıllıgına kıralamısız ve 3 yıl sonunda 8 m euro verırsek alabılırmısız
Gökhan İnler de geliyor galiba. Her yerde dillenmeye başladı. Bir de Ozan Tufan'ı alabilirsek harika olur. Yalnız Bursa'nın istekleri çok fazla. Cenk Tosun+6,5 milyon euro istiyorlar, haber doğruysa. Bu şekilde bir istekle mümkün değil o transferin gerçekleşmesi.
Gökhan İnler Leicester Cityle anlaşmış 3 yıllığına diyorlar
Derler, sen bakma onlara!Dün de Schalke ile 2018'e kadar anlaştı diyorlardı, şimdi de anlaşma yok diyorlar. Çorbaya döndü bu G.İnler işi de. Ne olacaksa olsun artık da, önümüze bakalım!
Bu arada; Cambiasso, Olympiakos ile 1+1 yıllığına anlaşmış ve 2 milyon euro yıllık ücret alacakmış. Kaçırmamalıydık bu adamı, yazık oldu.
beşiktaş çok iyi bir kadro kurdu bu sene, geçen seneden gerekli dersleri çıkarmışa benziyor planlamayı yapan yetkililer. bir orta saha transferi şart gibi gözüküyor mevcut durumda, orta saha rotasyonunda olan oyuncuların sakatlık durumuna bakınca. ozan tufan ısrarları da bu yüzden olsa gerek sanırım.
G.İnler Leicester City'e gitmiş, 6 milyon euroya sanırım. Rode kiralık ve Lawal transferlerini bekliyorum ben yönetimden. Lawal'ı Ömerle takas ederler. Böyle bir transfere ben şahsen karşıyım, hiç istemem; ancak elde pek orta saha da kalmadı. Bakalım artık, 15 gün içinde belli olacak zaten her şey.
lawal roma'ya transfer olmadı mı?
rode gelirse efsane olur.
Başkan, İngiltere'ye gitti diyorlar. Bakalım hangisini alıp gelecek: Lucas Leiva, Obi Mikel, Fellaini... Belki de Lawal ile bitiririz transferi, kimbilir!![]()
Fellaini gelirse çok çok ekstra olur en zor kiralık transfer dahi olsa. Lucas sanırım gözden çıkarılmış bir isim. Lucas olabilir, orası için iyi olur.
Obi 'de gayet iyi olur.
Fellaini, Obi, Lucas
istek sıram böyle olur ama sanırım bizim de liste sırası tam tersi alma ihtimalimize göre
Bu arada asıl istediğim oyuncu ve aradığımız kan Rode. Alman orta saha, takımın %80'i Almanca konuşuyor zaten yabancılık da çekmez iyi olur.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fellaini'yi de Chicharito ile beraber göndereceklerdi ama ikisini de pazarlamayı beceremediler. Beşiktaş'a gelir mi bilemiyorum. Gidecek yani, doğru yolda Beşiktaş yönetimi.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Zaman iyice daraldı. Trabzon maçından sonraki hafta bir orta sahayı açıklasınlar, yeter artık!
Beşiktaş, Liverpool'dan Lucas Leiva ile bir yıllığına kiralık olarak anlaştı.
Beşiktaş orta saha transferinde mutlu sona ulaştı.
Siyah beyazlılar, Liverpool'un 28 yaşındaki Brezilyalı oyuncusu Lucas Leiva'yı 1 yıllığına kiraladı.
2007 yılından bu yana Liverpool'da top koşturan futbolcu, geçen sezon 32 kez forma giydi. Sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz sezon Beşiktaş ile Liverpool arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi eşleşmesinde görev yapamayan oyuncu, 22 kez de Brezilya Milli Takımı formasını terletti.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Müzmin sakat diyorlar ama son 2 sezonda sadece 3 kere sakatlanmış en fazlası 40 gün. Hayırlı olur umarım.
Sağlam oyuncu. Hayırlı olsun![]()
Çok kalite isimler geldi lige, inanılmaz ama gerçekten lig efsane isimlerle dolu
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
Kucka'yı biz aldık, yarın sağlık kontrolünden geçecek. İbre şimdi R. Lawal'a döndü eğer alınırsa yararlı transfer olur.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kucka ile ilgili bir açıklama yok henüz Milan cephesinden. Başkan Fikret Orman'da, Kucka bir yere gitmedi hala görüşüyoruz dedi.
Bilemiyorum tabii, ne olur ne olmaz. En son gündem de Kucka ve Obi Mikel kalmıştı.
Kucka'nın Milanlı formalı fotoğrafları var Kucka işi bitti.
Sakat orta sahaların yerleri doldurulmadı. Atiba ve Necip'le giriyoruz sezona. Hayırlı olacağı falan yok.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Yönetim büyük bir risk aldı, bu arada dün gece transfer yapılmadı ya. O stad'da devre arasından önce daha doğrusu devre arasındaki transfer döneminden önce bitmeyeceği belli oldu.
O riskin sonucu çünkü Vodafone Arena'da patlayacak.
Daha önce orta sahaya 2 oyuncu düşünüyoruz diyen başkan oyuncu almadan transferi kapattı, ayrıca yedek kalecisini ezeli rakibine kelepir fiyata sattı, ve savunmasından Sivok ve Atınç gidip yerine Rhodolfo geldi. Savunma'da da 1 kişi eksildik, ki geçen sene eksik olmamamıza rağmen Necip falan oynadı bir ara stoperde.
Allah sonumuzu hayır etsin, devre arasına kadar bakalım neler olacak.
Lucas Levia gelmedi mi?