1 ile 30 arası toplam 277 sonuç

Konu: Final Sezonu|İngiltere | Southampton & Nottingham Forest

Hybrid View

Grup maçlarindaki performansiniz için ikinizide tebrik ediyorum. Ama V.Plzen imkansızı başarmış.

Sezon sonu özellikle Plzen den nokta atışı 2 transfer bekliyorum. Gil Romero gibi geleceği çok parlak transferler olmalı

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by Seti1903 View Post
    Grup maçlarindaki performansiniz için ikinizide tebrik ediyorum. Ama V.Plzen imkansızı başarmış.

Sezon sonu özellikle Plzen den nokta atışı 2 transfer bekliyorum. Gil Romero gibi geleceği çok parlak transferler olmalı
    Teşekkür ederiz Benimde hedefimde o vardı 2 tane geleceği parlak transfer yapmayı düşünüyorum. Bunlar
    1'i sol açık(içe kat eden) diğeri de; stoper olabilir ama başka posizyonlarda olabilir. Herkesten önerileri bekliyorum.
    Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Plzen Halilovic'i kiralasın!!
    Taktiğim de ofansif ortasaha(merkez) kullanmıyorum ama Halilovic kanat ta da oynayabilir.Bi bakarız

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Taktiğim de ofansif ortasaha(merkez) kullanmıyorum ama Halilovic kanat ta da oynayabilir.Bi bakarız
    Hocam ben kanatta oynatıyorum zaten, ama Forvete koy yine oynar adam. Dortmund'a karşı tek forvet Yardımcı Forvet olarak oynattım fazla top sür, çok şut çek dedim 2 gol attı.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Hocam ben kanatta oynatıyorum zaten, ama Forvete koy yine oynar adam. Dortmund'a karşı tek forvet Yardımcı Forvet olarak oynattım fazla top sür, çok şut çek dedim 2 gol attı.
    Alamadık. zaten 4.oyuncu hakkımı kiralık için kullanmayı düşünmüyorum.
    Bonservisi ile gelecekse gelsin
    Quote Originally Posted by Seti1903 View Post
    Güncellemeee bekliyoruzzzzz. Bomba transferler istiyoruzzz
    Malum kurallar transferde belimizi büküyor. Üstüne bir de oyuncuların özelliklerini gizlettirmişler daha da zorlaşıyor oyuncu bulmak gözlemletmek. Bomba transferler yapmadık ama iyi oyuncular aldığımızı düşünüyorum.
    -Bu arada Federasyona başvuruda bulundu kuralların bize zararı olduğu ile ilgili maalesef kabul etmediler. Bir de üstüne üstlük Federasyon başkanı ''Takımların Avrupa da ki başarıları bu kurallar sayesinde oldu''demez mi

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri