1 ile 30 arası toplam 314 sonuç

Konu: Merhaba Premier Lig | Arsenal FC (5. Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Niye kandırıyosun ya Barak en son beni AL yarı finalinde elendim diye kandırmıştı, sonra Finalde gördü gününü
    Mesut u bırak, şimdi yanlarına Ömer toprak Arda yı felan da getirirsin sen

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Vankoff View Post
    Arsenal çok güzel seçim bende İstanbul'dan sonra gidersem Dortmund'a gidicem
    Hem renkleri de aynı, sempatik de bir takım. Güzel bir seçim olur senin için.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Niye kandırıyosun ya Barak en son beni AL yarı finalinde elendim diye kandırmıştı, sonra Finalde gördü gününü
    Mesut u bırak, şimdi yanlarına Ömer toprak Arda yı felan da getirirsin sen
    Ömer'i değil de, Arda'yı almayı düşünebilirdim ama Bayern deli fiyat çekti. Hem Onur'u neden söylemiyorsun? Onur'u alıp ligde oynatayım değil mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Basın Toplantısı

...
    (İmzalar atıldı ve fotoğraflar çekildi)
    ...

Genel Direktör Bruce Bush: Artık soruları alabiliriz.

...

1. Soru: Geçen sezon başında sizin gibi Bayern'den gelen Pep Guardiola takımın başına getirilmişti ve sezon sonu kovuldu. Yine Bayern'den gelen bir teknik direktörün seçilmesi ilginç bir tesadüf olmuş. Sizce Pep neleri yanlış yaptı ve siz değişik ne yapacaksınız?

A.G: Pep buraya gelirken Bayern ile başarısız bir sezon geçirmiş ve kovulmuştu. Ben ise geçen sezonu güzel geçirdikten sonra kendi isteğimle buraya geldim. Pep'in oynattığı futbol tarzı Arsenal geleneği ile pek uyuşmuyordu. Pep'in önderliğinde ne kadar ligde istenilen sonuç elde edilmese de geçen sezon Avrupa Ligi'ni kazandı Arsenal. Pep'in kovulma sebebini oynattığı futbolun sıkıcı olmasına bağlıyorum. Ben Arsenal taraftarının izlemeyi hakkettiği estetik ve heyecanlı bir futbol oynatmayı düşünüyorum.

2. Soru: Bayern'in başına geldiğinizde bir önceki takımınız Gençlerbirliği'nden 3 oyuncuyu kadronuza kattınız. Bu sezon da böyle bir hamle bekleyebilir miyiz?

A.G: Takımımızı güçlendirmek için daha önce birlikte çalıştığım ve bundan memnun kaldığım oyuncuları tabii ki kadroya katmak isterim. Bayern ile anlaştığımız takdirde neden olmasın?

3. Soru: Arsenal'e imza atmadan önce Manuel Pellegrini'nin emekliliğinden sonra Manchester City'yi devralacağınız spekülasyonları vardı. Bir görüşme oldu mu? Bu konuda söylemek isteyeceğiniz bir şeyler var mı?

A.G:
    Bir görüşme oldu ve Manchester City de bana sözleşme önerdi. Fakat ben koyu bir Arsenal taraftarıyım, bu nedenle hiç düşünmeden Arsenal'in teklifini kabul ettim.

4. Soru: Taraftarların çok merak ettiği bir konu da transfer. Önceki takımlarınızda başarılı transferleriniz ile övgü topluyordunuz. Bu transfer döneminde nasıl hamleler yapacaksınız ve takımda özellikle zayıf gördüğünüz bir bölge var mı?

A.G: Yapacağımız transfer hamlelerini belirlemeden önce yardımcılarımın fikirlerini almam ve kadroyu analiz etmem gerekiyor. İmzayı henüz yeni attım, yardımcılarım tatilde ve benim de bir süre dinlenmem gerekiyor. Şimdiden aklımda olan birkaç transfer hamlesi var ama bunları paylaşmayı doğru bulmuyorum. Şimdilik kesinlikle sol beke bir transfer yapmamız gerektiğini söyleyebilirim.

Genel Direktör Bruce Bush: Bugünlük bu kadar arkadaşlar. Herkese katılımları için teşekkür ederiz. İyi akşamlar.

----

11 Günde 5 Ayrılık

Spekülasyon: İki kalecisini de gönderen Güray eski kalecisi Neuer'e göz dikti.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri