1 ile 30 arası toplam 123 sonuç

Konu: Grimsby || AMATÖRDEN ŞAMPİYONLAR LİGİNE ||

Hybrid View

Quote Originally Posted by asg23 View Post
    3 senede 3 lig atladık championshipteyiz.cıkamazsın mı diyorsun ilk senede 3-4 fazla biraz.
    3-4 seneden kastım Premier Lig şampiyonluğu için dostum

Quote Originally Posted by Vankoff View Post
    3-4 seneden kastım Premier Lig şampiyonluğu için dostum
    anladım inan hiç düşünmedim premier lig şampiyonluğunu şu an.ilk hedefim premier lige çıkmak.orta vadede de avrupa kupalarına katılmak istiyorum.premier lige çıkınca işler kolay olmayacaktır.zaten bu sene kötü başladık.

İYİ BAŞLAYAMADIK

-Bu sezona iyi başlayamadık.Şunu söylemek lazım championship üst düzey bir lig.Pahalı kadroların iyi oyuncuların olduğu bir lig.Zorlanıyoruz ama yavaş yavaş kendimizi bulucağız.

-Kötü transferler yapmadık.Furlong'u sattık.Belki satmayabilirdik şu an onun gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var.Daha doğrusu o bölgede iyi oyuncular kattık bünyemize ancak katkı alamadık.

-İki brezilyalı yetenekli fernando matos ve willian jose'yi kiraladık.İkisi de hem forvet arkası hem forvet oynayabilen oyuncular.Ancak şu ana kadar ikisinden de beklediğimiz verimi alamayınca ve o bu oyuncuların vereceği katkı bizim için gerçekten çok belirleyici olduğundan şu an kötü bir durumdayız.Bu oyuncular kadro açısından kilit bir önem taşıyor.Uyum sağlayamadılar henüz.Forvette delfouneso dışında elimizde sadece bu iki oyuncu var ve onlardan hem forvette hem forvet arkasında verim beklerken ikisi de çok kötü başladı.Bu yüzden hem nicelik hem nitelik açısından hem forvette hem forvet arkasında problem yaşıyoruz.Furlong'u da bu iki oyuncu dolayısıyla satmak istedik.Ancak düşündüklerimiz gerçekleşmedi şu ana kadar.

-Geçen sezon çok istediğimiz sizin de bildiğiniz nick powell ve larnell cole'u transfer ettik.Nick powell forvet arkası ve ortasahada görev yapabilen yaratıcı bir oyuncu.Çok golcü sayılmaz ama forvet arkasında daha rahat.Forvet arkasında da ortasahada oyun kurucu pozisyonunda da oynayabiliyor.

-Stoper için iyi bir oyuncu aldık.Ricardo bagadur.Hem forvet arkasında hem sağ kanatta larnell cole ile beraber yükü çekmesi için iyi bir para vererek fred onyedinma'yı aldık.

-Bu sene çok esnek bir takım kurmak istedik.Her pozisyonda oynayabilecek birçok oyuncumuz var.Bu istediğimiz bir durumdu.Onyedinma hem sağ kanatta hem forvet arkasında oynayabilen bir oyuncu.İki brezilyalı hem forvet hem forvet arkasında oynayabilen oyuncular.Nick powell hem forvet arkası hem ortasahada oynayabilen bir oyuncu.Savunmada kiraladığımız blackett hem stoper hem sol bek oynayabilen bir oyuncu.Dar bir kadro kurduk ancak bu pozisyon çeşitliliği sayesinde daha rahat hareket edebilmeyi amaçladık.Ancak şu ana kadar istediğimizi yapamadık.Brezilyalı iki oyuncumuz uyum sağlayamadı.Onların performansı kilit önem taşıyor.Bu iki oyuncuya güvenerek hem de mali açıdan zor durumlara düşmek istemediğimiz için çok iyi bir oyuncu da bulamadığımızdan forvete bir oyuncu almadık veya alamadık.Orda bu sene biraz daha yedek forvet olarak kullanmak istediğimiz delfouneso'yu birinci alternatif olarak kullanmaya başladık.En azından takımı bilen ne istediğimizi bilen iki senede 20'şer golün üstünde atmış bir oyuncu.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri