1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Dengeli Taktik | aytekin79 | Beşiktaş Versiyon Sezon 1

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    06

Başarılar dilerim hocam. Bu arada sezon içerisinde maç antremanını hücum yerinde savunma olarak değiştirince takım çok daha az gol yemeye başladı bende. Sana da tavsiye ederim . Takipte kalacağım

Quote Originally Posted by ilkeri View Post
    Başarılar dilerim hocam, Fenerbahçe'yi aldığım tüm kariyerlerim de; Bjk Gökhan Töre'yi satıp lige hep havlu attı, toparladığını da görmedim, takip etmesi zevkli olacak benim için.
    Teşekkür ederim hocam birazdan yeni gelişmeleri paylaşacağım. Baya etkili gidiyoruz.

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Başarılar dilerim hocam. Bu arada sezon içerisinde maç antremanını hücum yerinde savunma olarak değiştirince takım çok daha az gol yemeye başladı bende. Sana da tavsiye ederim . Takipte kalacağım
    Onu da bir deneyebilirim bir kaç maç. Görüşlerin sağolasın. Bakalım sırf Türk oyunculardan kurulu kadroda nasıl devam edecek.

Gidişattan memnunum. Ancak Galatasaray maçında devreyi 2-0 önde kapatıp yenilmek biraz koydu açıkçası. Sampdoria ve sivas maçlarında aşırı sakat ve cezalı oyuncu mevcuttu. Orta sahada Olcay'ı oynattım hatta. Onun dışında iyi ilerliyoruz. Avrupa'da bir üst tura çıktık. Kupada da 3te 3. Avrupa'daki rakibimiz Athletic. Eğer eleyebilirsek rakibimiz Schalke - CSKA maçının galibi.

Puan Durumu Stuani ve Mario Gomez ikilisi şu anda sırtlıyor Oğuzhan 2 aydır yok. Atiba'yı 5 aylığına kaybettim. Veli çabuk toparladı ve uyum sağladı. Tolgay da keza öyle. Şu anda işler tıkırında ve Devrim Taşkaya'ya şans veriyorum arasıra. Seneye yedek olarak oynatabilirim. Gözüme de Altınordu'dan Cengiz Ünder'i kestirdim.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri