1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: Proje Takım: Galatasaray (II. Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Muslera'nın Yedek Olması Kötü Olmuş Üzüldüm ya :/ Yerine Gaston Gurucagea Filan Olabilirdi.

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Muslera'nın Yedek Olması Kötü Olmuş Üzüldüm ya :/ Yerine Gaston Gurucagea Filan Olabilirdi.
    Yeni sezon da formasına kavuşacak

Bazı oyunculara gereğinden çok fazla bedel verdiğimi bende düşünüyorum. Fakat takıma Türk oyuncular da lazım idi. Takımı iyice gençleştirdik. Brezilya'lılar takımda fazlalaştı bu tabi istediğim birşeydi.

Evet arkadaşlar takımımızın hazırlık maçları;

Takımımız hazırlık maçlarında çok tat vermedi. Kalemizde çok gol görüyoruz. Ligde ve Avrupa'da bu sonuçların telafisi olmaz. Takımımızın geçen seneye binayen güç kaybettiğinin farkındayım. Rulli'yi iyi bir fiyata sattığımı düşünüyorum. Fakat Carillo benim için tam hayal kırıklığı oldu. Çok üzüldüm ama serbest kalma maddesi vardı. Yapabilecek hiç birşeyim yoktu.

Süper Lige başlamadan önce Süper Kupa maçı;

Takım Yorumu; Yine zorlandık bu maçta. Fakat penaltılarla kazanmayı bildik. Rulli'den sonra Muslera tekrardan kaleyi ele geçirdi ve başarılı penaltı kurtarışlarıyla bize zaferi getirdi. Fakat tekrardan söylemeden edemeyeceğim, takım hiç tad vermedi.

Ligdeki ilk 3 maç;

Takım Yorumu;
    Ligde ki ilk üç maça fırtına gibi başladı. Efsane bir başlangıç oldu. Takım adeta beni utandırdı.

Evet arkadaşlar işte sonra ki 6 maç sonucu daha;

Takım Yorumu;Takımımız inanılmaz bir grafik sergiliyor, 9 maçta sadece bir beraberlik aldık.

İlk yarının son maçı;

Takım Yorumu; İlk yarı takımımız müthiş performans sergiledi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ;

-Evet arkadaşlar Şampiyonlar Ligi, Ligin aksine çok sancılı geçti. İşte ilk iki maç sonuçları;

-İlk iki maçta istediklerimizi elde edemedik, en azından 2. maçta 1 puan aldık. Velhasıl kelam Celtic maçlarını kayıpsız geçtik;

-Evet arkadaşlar son iki viraja girdiğimiz maçlar, son maçta 60. dakikada ki golü yemesek yahut bir gol atsak lider olarak gruptan devam edecektik, yada City 90+3'te gol atmasaydı; 2. olarak çıkacaktık. Ama kısmet diyelim. İşte sonuçlar;

Puan Durumumuz;

Yorumları bekliyorum arkadaşlar.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri