@MoNToLiVo_Kariyerin hayırlı olsun. Bu kariyeri görünce, eski oyunculardan olduğun için, oyun zorluğunu sormak ve görüşlerini öğrenmek istedim. Oyun geçtiğimiz senelere göre sence de daha kolay ve rahat değil mi? Transferler, oyuncu iknaları, takım içi sorunlar, takım uyum ve temposunu yakalama süresi vs vs.
Football is simple,but Football Manager is not
Tşk ederim kardeşim..
oyunun zorluguna gelince bazen sac bas yolduruyo.. bence kolay degil.. ama iyi bir taktik secimi ile kolay ve basitleşebiliyo.. (taktigi denerken ingiltere premier lig veya la liga da denemek daha etkili oluyo) Transferler bence gecen serilere göre daha kolay ve daha cok secenek mevcut oldugundan daha basit.. ( para kazanmak kolay yani ) oyuncu iknalarına gelince ben onu söyle bir cözümle basitleştiriyorum.. elimdeki bilgisayar cok saglam oldugundan tüm avrupa liglerini açarak oynuyorum.hem oyuncu olarak keşfedilmemiş oyuncuların bollugundan hemde gelecek vaad eden oyuncuların coklugundan yararlanıyorum. takım uyumu ve temposuna gelince.
bu benimde cözemedigim bir olay.. genelde cok duygusala baglıyo takım en ufak seyde istikrar bozuluyo. onuda genc ve kücük bir kadro ile bol rotasyon ile asıyorum. ama taktik konusunda sunu kesinlikle öneriyorum macları düşük tempo ve hücum agırlıklı oynat
hem posizyon vermiyosun hemde bol atakla şutsuz cok posizyon buluyosun.
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
suan kullandıgım taktik bu ve baya işe yarıyo..
Dosya Yükle - Dosya Upload
takım süper olmuş valla transfer geçmişi beni benden aldısonunda forumda devam eden kariyer görmek güzel oldu
![]()
İlk sezonki şampiyonluk için tebrik ederim.Transferler güzel.Muslera gitmesede olurdu haniBu seneye de güzel başlamışız.İnş uzun soluklu bir kariyer olurda canlanır buralar
![]()
Şampiyonluk için tebrikler bu sezon da fena değiliz başarılar
steam : aytekin79
Kardeşim bu transfer dönemini de çok iyi geçirmişsin, benim kariyerede bklerim![]()
Aylar hatta belkide yıllar sonra mesajım bu kariyere. Bende Beşiktaş ile bir sezon geçirdim Zivkovic'den pek verim alamadım sol açıkta oynattım bakalım ikinci sezon coşmasını bekliyorum. Calleri , Tah , Lewicki , Thiago Maio gibi oyuncular hep isteyipte malum Bjk'nin mali durumundan alamadığım oyuncular![]()
steam : aytekin79
Zivkovic i ben anderlete aldım.Başkan 32M Euroya Psg ye sattı 2 yıldda acayip gelişti.Kalecide Rajkovic çok iyi gelişiyor.Alabilirsen al 10 sene garanti.