Anket Sonuçlarını Görüntüle: 2015-2016 Sezonunu Hangi Takım 2. Tamamlar?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

12 46.15%
  • Fenerbahçe

14 53.85%
Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 195 sonuç

Konu: Bu Film Olmamış |FB-GS | 2.Sezon |

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Aytekin hoca Calleriyi ne okutmuşsun be

Tebrikler güzel bir sezon olmuş.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

iki takımın transferler de müthiş olmuş. Galatasarayın forvetine daha sağlam bir isim beklerdim ama.
    [MENTION=297426]Barak[/MENTION]: hocam Jemerson oynadığı 3 avrupa maçında da sarı kart görünce 4. maçta cezalı duruma düşmüş, kötü şans :/

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Aytekin Hocamı tebrik ediyorum. Umudum gelecek sezonda aynı seriyi devam ettirip Fenerbahçe ve Barak Hocama yakalanmaman dileğimle başarılar.
    öncelikle abi hoş geldin
    daha sonra
    [MENTION=297426]Barak[/MENTION] 'ın transferleri çok yerinde buldum ama ahmet çalık ve oğulcan çağlayan yedekten öteye gidemezler diye düşünüyorum defans ve kaleci triosu hem mantık hemde özellik dereceleri bakımından harika transferler
    ama sol bek sanki günü kurtarsın gibi olmuş
    ayrıca adamda bir kabus bir fobi oluşu ki oturduğum yerde kıs kıs gülmeme sebep oldu adam şl ye yine gidemedi ya la

[MENTION=40794]aytekin79[/MENTION] aytekin abi hazırlık kampını iyi geçirmiş takımı iyi analiz etmiş gidenlerden sonra ama verim alabilir mi bilmem
    85 olsun bizim olsun abi

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    iki takımın transferler de müthiş olmuş. Galatasarayın forvetine daha sağlam bir isim beklerdim ama.
    [MENTION=297426]Barak[/MENTION]: hocam Jemerson oynadığı 3 avrupa maçında da sarı kart görünce 4. maçta cezalı duruma düşmüş, kötü şans :/

Bak ben o kısmı sinirden görmemişim
    Quote Originally Posted by devilshand View Post
    öncelikle abi hoş geldin
    daha sonra
    [MENTION=297426]Barak[/MENTION] 'ın transferleri çok yerinde buldum ama ahmet çalık ve oğulcan çağlayan yedekten öteye gidemezler diye düşünüyorum defans ve kaleci triosu hem mantık hemde özellik dereceleri bakımından harika transferler
    ayrıca adamda bir kabus bir fobi oluşu ki oturduğum yerde kıs kıs gülmeme sebep oldu adam şl ye yine gidemedi ya la

[MENTION=40794]aytekin79[/MENTION] aytekin abi hazırlık kampını iyi geçirmiş takımı iyi analiz etmiş gidenlerden sonra ama verim alabilir mi bilmem
    85 olsun bizim olsun abi

Bi katılsam alacam ŞL'yi

Hüseyin Konuşturmuş Klasını [MENTION=297426]Barak[/MENTION]'a da Tebrik Etmek Düşer Çalış Senin de Olsun

Bu Arada İkinizde Hoşgeldiniz Der Yöneticilik Hayatınızda Başarılar Dilerim Umarım Forumun Canlanmasında Bir Nebze de Olsa Payınız Olur

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

İkinizide tebrik ederim FB yine kalamamış ŞL ye Aytekin hocam müthiş bir sezon geçirmiş

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Haklısın Forvetler evet Calleri'den sonra hafif kaldılar

öncelikle abi hoş geldin
    daha sonra

85 olsun bizim olsun abi
    Çok çalıştık sezon öncesi Gidenlerden sadece Calleri'yi arayabiliriz zaten diğerleri normal performans sergilediler

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Hüseyin Konuşturmuş Klasını [MENTION=297426]Barak[/MENTION]'a da Tebrik Etmek Düşer Çalış Senin de Olsun

Bu Arada İkinizde Hoşgeldiniz Der Yöneticilik Hayatınızda Başarılar Dilerim Umarım Forumun Canlanmasında Bir Nebze de Olsa Payınız Olur

Öncelikle teşekkür ederim Hep beraber birşeyler yapacağız artık ..

Quote Originally Posted by Omer9528 View Post
    İkinizide tebrik ederim FB yine kalamamış ŞL ye Aytekin hocam müthiş bir sezon geçirmiş
    Müthiş bir sezon geçirdik ama çıtayı erkenden bu kadar yükseltmek iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Aytekin hoca Calleriyi ne okutmuşsun be
    Calleri'yi bonuslarla 45 milyon euro ya sattık + %30 sonraki satıştan kar alacağız

Nesil
    2014

Bir şey söylicem Bende 30 yaşındaki Nani'yi 26.5 milyon euroya sattım. Ayrıca sattıklarım aldıklarımdan daha fazla, bu da iyi bence.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Bir şey söylicem Bende 30 yaşındaki Nani'yi 26.5 milyon euroya sattım. Ayrıca sattıklarım aldıklarımdan daha fazla, bu da iyi bence.
    Tabi canım orası öyle , tebrik ediyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hoş buldum.
    As kadroda tek türk oyuncu ile oynayacaksın galiba. Jemerson'u beğendim. Şl hüsranlarını pek anlamadım. Diğer kariyerlerinde demi gidemedin acaba diye merak ediyorum.
    öncelikle abi hoş geldin
    daha sonra
    @Barak 'ın transferleri çok yerinde buldum ama ahmet çalık ve oğulcan çağlayan yedekten öteye gidemezler diye düşünüyorum defans ve kaleci triosu hem mantık hemde özellik dereceleri bakımından harika transferler

@aytekin79 aytekin abi hazırlık kampını iyi geçirmiş takımı iyi analiz etmiş gidenlerden sonra ama verim alabilir mi bilmem
    85 olsun bizim olsun abi
    Hoş buldum dostum.

Bu arada hem Aytekin Hocam hem Barak Hocam yeni görevleriniz hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@Barak la olum senin naabtığını kimse şaapmıyor
    Last edited by BaGa TaRKaN : 23.Ocak.2016 at 23:33

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Adam zaten geçen sezonu kafasında bitirmiş ki oylamada ikinciliğe kendine oy vermiş.

Aytekin hocam şimdi kariyeri baştan başlayıp okudum. Junior Hagi yi getiriyor olman beni sevindirdi.

Nesil
    2014

Hoş buldum.
    As kadroda tek türk oyuncu ile oynayacaksın galiba. Jemerson'u beğendim. Şl hüsranlarını pek anlamadım. Diğer kariyerlerinde demi gidemedin acaba diye merak ediyorum.

Hoş buldum dostum.

Abi bu ilk kariyerim sayılır bu seride Bu kariyere başlamadan 1 gün önce bir Glasgow kariyeri açmıştım ama hiç ilerlemeden buna geçtim. Sancısı büyük oldu.

Aynen karşim ya
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aynen karşim ya
    adam yıldı da mı böyle ters cevap vermedi yoksa ters psikoloji mi yapıyor çözemedim göreceğiz

Nesil
    2006
    Yer
    06

Adam zaten geçen sezonu kafasında bitirmiş ki oylamada ikinciliğe kendine oy vermiş.

Aytekin hocam şimdi kariyeri baştan başlayıp okudum. Junior Hagi yi getiriyor olman beni sevindirdi.

Hagi , Enes Ünal ve Lincoln geliyor

Ayrıca teşekkür ederim. İnşallah faydamız olur

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

- [MENTION=40794]aytekin79[/MENTION] hocam şampiyonluk için tebrik ederim. Transferlerde çok güzel baya para geliyor galiba ikinize de Parejo ya çok para vermişsin gibi.
    - [MENTION=297426]Barak[/MENTION] Barak sen ilk sezonları da hep bana kaptırırdın,sonradan açılıyorsun bu sezon şampiyon olursun büyük ihtimalle. Nani yi iyi fiyata satmışsın
    - Avrupa maçlarınızı beğenmedim,bu sene bir AL Kupası bekliyorum
    - Yöneticilik görevlerinizde hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    - [MENTION=40794]aytekin79[/MENTION] hocam şampiyonluk için tebrik ederim. Transferlerde çok güzel baya para geliyor galiba ikinize de Parejo ya çok para vermişsin gibi.
    - [MENTION=297426]Barak[/MENTION] Barak sen ilk sezonları da hep bana kaptırırdın,sonradan açılıyorsun bu sezon şampiyon olursun büyük ihtimalle. Nani yi iyi fiyata satmışsın

Teşekkür ederim kardeşim
    Transferlerde çok para harcadım ,özellikle Parejo 'ya fazla verdik sırf tecrübeli diye .. [MENTION=297426]Barak[/MENTION] arap atı gibidir sonradan açılır zaten

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    - @aytekin79 hocam şampiyonluk için tebrik ederim. Transferlerde çok güzel baya para geliyor galiba ikinize de Parejo ya çok para vermişsin gibi.
    - @Barak Barak sen ilk sezonları da hep bana kaptırırdın,sonradan açılıyorsun bu sezon şampiyon olursun büyük ihtimalle. Nani yi iyi fiyata satmışsın
    İşte olması gereken bir kariyer takipçisi mesajı bu adamı biraz örnek alın
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

SÜPER LİG İLK 3 HAFTA MAÇ SONUÇLARI

FENERBAHÇE

AVRUPA LİGİ 1.HAFTA MAÇI

Fernandao'nun müthiş performansı olmasa maç motoru maçı bizden alıp, Moskova'ya verecekti.
    Yani rakibin kaleyi bulan ilk 2 şutu naıl gol olur hemde peş peşe

Gözlemlerimiz dünyanın dört bir yanında devam ediyor. Harika oyuncular buldum ama alamıyorum param yok

SÜPER LİG İLK 3 HAFTA MAÇ SONUÇLARI

GALATASARAY

ŞAMPİYONLAR LİGİ 1.HAFTA MAÇI

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu sezon bir önceki sezona göre çok daha çekişmeli geçecektir. Galatasaray'ın Parejo, Fenerbahçe'nin Brandt transferleri çok güzel.

Nani ve Calleri de iyi paralara satılmış. Yerleri dolar mı bilemiyorum.

İki tarafında yokluğunda hissedeceği oyuncular var ama iki tarafta diğer ki sezona göre daha iyi başlamış bu sezon daha çekişmeli ve iyi olacaktır merakla bekliyorum.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Bu sezon bir önceki sezona göre çok daha çekişmeli geçecektir. Galatasaray'ın Parejo, Fenerbahçe'nin Brandt transferleri çok güzel.

Nani ve Calleri de iyi paralara satılmış. Yerleri dolar mı bilemiyorum.
    Brandt sonradan açıldı ama şuan harika işler yapıyor. İleri de Nani'den çok daha iyi olacağı kesin Adam da Reus potansiyeli var

Quote Originally Posted by Omer9528 View Post
    İki tarafında yokluğunda hissedeceği oyuncular var ama iki tarafta diğer ki sezona göre daha iyi başlamış bu sezon daha çekişmeli ve iyi olacaktır merakla bekliyorum.
    Valla GS geçen seneki GS değil yada olması gerektiği yerde

@MelihTrezeguet

Jemerson defansı efsane toparladı. Dediğin gibi de Brezilya Milli Takımına çağırıldı Diğer önerdiklerini almadığıma pişman oldum ama benim aldıklarımdan da memnunum

Aziz Başkan efsane ekstra bütçe verdi. Zaten vermeliydi. Takımı aldığımda 70 milyo euro yakın maaş bütçesi veriyorduk Şimdi 47-48 civarı
    2 sezondur sattığımız oyuncular aldıklarımızdan daha yüksek

Sizce bu bütçe ile gelecek hamlesi ne yapmalıyım ? GG efsane performan sergiliyor ama yaşı geldi artık. Yedekte Volkan da yeterli değil.

GG'nin 5 maçlık performansı

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Jemerson için çok sevindim, kefil olduk sonuçta. Ben para oldukça Brezilya'dan haber getiririm size hocam

Mesela Josef de Souza'nın yerine güzel elemanlar var elimde. Rodrigo Dourado ve Fernandes Reis.

Sol bek için Zeca var, hemen kapıyor devler.

Sağ bek için Daniel Guedes var, biraz düzdür kendisi. Maliyeti de düşüktür.

Monaco'da takılan ofansif ortasaha Boschilia var, uygun fiyata kapatılırsa dev bir futbolcu kendisi.

26. Default

Konuyla Alakasız Ama Bu Serinin Taktik Komutları Sizce Çok mu Karışık Olmuş? İlk Defa Oyuna Başlarken Bu Kadar Acemi Bir Taktik Yaptım ve Sonuçta Adamlar Odunu Verdiler Bana

[MENTION=1532]BaGa TaRKaN[/MENTION] evet başta biraz karışık geliyor taktik.
    Bitti mi senin sınavlar .
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

28. Default

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    @BaGa TaRKaN evet başta biraz karışık geliyor taktik.
    Bitti mi senin sınavlar .
    Bitti Yeni Atamamız Yapıldı ve Şefliğe Adım Attık Hayırlısıyla. Oryantasyon Eğitimlerimiz Devam Ediyor Onu da Halledersem Kafam Rahat Olacak. Ayrıca Geçen Hafta İş Yerindeki Bilgisayarıma Kurdum Oyunu Dosyalarımı Falan Attım Ama Oyunu Orada Çalıştıramadım İlginç Bir Hata Aldım

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bitti Yeni Atamamız Yapıldı ve Şefliğe Adım Attık Hayırlısıyla. Oryantasyon Eğitimlerimiz Devam Ediyor Onu da Halledersem Kafam Rahat Olacak. Ayrıca Geçen Hafta İş Yerindeki Bilgisayarıma Kurdum Oyunu Dosyalarımı Falan Attım Ama Oyunu Orada Çalıştıramadım İlginç Bir Hata Aldım
    Nasıl bir hata abi, bu seride çok kişi kurma hatası almış. Ve çözümü de görmedim Allah'tan ben almadım
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

30. Default

Nasıl bir hata abi, bu seride çok kişi kurma hatası almış. Ve çözümü de görmedim Allah'tan ben almadım
    Laptopta Almadım Bu Hatayı Az Önce Açıp Oynadım Ama İş Yerindeki Bilgisayarda;

Sega Software Activation Service Football Manager 2016 Diye Bir Hata Verip Oyun Açılmıyor.

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri