Anket Sonuçlarını Görüntüle: 2015-2016 Sezonunu Hangi Takım 2. Tamamlar?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

12 46.15%
  • Fenerbahçe

14 53.85%
Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 195 sonuç

Konu: Bu Film Olmamış |FB-GS | 2.Sezon |

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Jemerson için çok sevindim, kefil olduk sonuçta. Ben para oldukça Brezilya'dan haber getiririm size hocam

Mesela Josef de Souza'nın yerine güzel elemanlar var elimde. Rodrigo Dourado ve Fernandes Reis.

Sol bek için Zeca var, hemen kapıyor devler.

Sağ bek için Daniel Guedes var, biraz düzdür kendisi. Maliyeti de düşüktür.

Monaco'da takılan ofansif ortasaha Boschilia var, uygun fiyata kapatılırsa dev bir futbolcu kendisi.
    Sol bek ihtiyacımı Gabriel Silva ile fazlasıyla gördüm. Sağ önerine bakıcam diğerlerine de tabi teşekkürler
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Laptopta Almadım Bu Hatayı Az Önce Açıp Oynadım Ama İş Yerindeki Bilgisayarda;

Sega Software Activation Service Football Manager 2016 Diye Bir Hata Verip Oyun Açılmıyor.
    Şöyle dene abi, evindeki dosyayı bi harici diske kopyala oyunun kurulu olduğu dosyayı, onu laptop'a at, belki bir dosyayı indirmemiştir.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

3. Default

Bu Olabilir Bak Flash Belleğe Atarım. Belki Virüs Diye Algılayıp İş Yerinde Yüklenmemiş Olabilir İnşallah Flash'da da Aynı Olayı Virüs Algılamaz. Teşekkür Ederim Bu Arada Bir Deneyelim Bakalım Sonucu Merak Ettim Şimdiden

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

adam arap atı gibi hırslanıyor sürekli bu sene alır gibi bu fenerli (belki rehavete kapılır )

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bu Olabilir Bak Flash Belleğe Atarım. Belki Virüs Diye Algılayıp İş Yerinde Yüklenmemiş Olabilir İnşallah Flash'da da Aynı Olayı Virüs Algılamaz. Teşekkür Ederim Bu Arada Bir Deneyelim Bakalım Sonucu Merak Ettim Şimdiden
    Rica ederim abi ne demek

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    adam arap atı gibi hırslanıyor sürekli bu sene alır gibi bu fenerli (belki rehavete kapılır )
    Beni iyi sen bilirsin

[MENTION=93971]MelihTrezeguet[/MENTION]

Souza'nın performans bu şekilde, önerdiğin orta sahaya baktım gerçi Reis benim veri tabanında çıkmadı ama diğeri muazzam.
    Eğer Souza'nın bu performansından özellikle ön libero da iken daha etkili dersen alıcam adamı Önerdiğin sağ bekte çok feci sakatlanmış adam çöp olmuş diye bilirim
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Film başlıyor Aytekin hocaaa!!! Yaslan arkana

Nesil
    2014

SÜPER LİG İLK 13 HAFTA

Geçen serideki bazı kariyerlerimi en baştan okuyup nerelerde hata yaptığımı çözdüm gibi

AVRUPA LİGİ GRUP MAÇLARI

Bu kupada ilk maçın önemi ve İnter maçlarının önemi düşünülerek as destekli kadro ile çıkıldı diğer 3 maç tamamen yedek kadro yani gençlerden oluşan kadro
    ile çıkıldı. Ve ayrı taktikle

Geçen serilerde yaptığım ama bu seride henüz yaptığım en iyi şey iki takım ve reakabetçi takım yaratmak oldu.
    Hem takım uyumu inanılmaz yükseldi hem olası sakatlıklarda tüm oyuncular fit hem de forma yarışı çok kızıştı

Geçen sezon bu uyumu yakalayamıştım

Avrupa Liginde gençlerimizin şov yaptığı bir maç

Oyuncu verileri

Salih bildiğiniz üzere İtalya'da forma şansı bulamıyor. Ama ben onu istenen şekile getiricem ve takımın değişlmezlerinden olacak
    Şuana kadar iyi çalışıyor güç gibi özellikleri 2 tık arttı daha da artacak

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Tebrikler [MENTION=297426]Barak[/MENTION] güzel gidiyoruz bu sezon.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

adam fena açılmış muhtemelen daha tutulmaz 10 puanlık fark zor bir gs li olarak bu adam bu oyunu oynuyor

Fenerbahçeli arkadaşın kulladığı tema çok hoş temanın ismini öğrenebilir miyiz

Nesil
    2014

fm flut tema @erdem344
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Aytekin hocam tam destek arkandayım. Cem uzan, Jardel'i hediye ettiği gibi futbolcu hediye edebilirim sana bir anda kadronda beliriverir istersen :P

Bir şampiyonluk daha gelsin.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Barak benim desteğimi arkasına aldı,durdurabilen varsa durdursun

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Film başlıyor Aytekin hocaaa!!! Yaslan arkana

Başlasın bakalım ,oyuna keyif geldi

adam fena açılmış muhtemelen daha tutulmaz 10 puanlık fark zor bir gs li olarak bu adam bu oyunu oynuyor
    Aziz başkan 36 milyon euroyu da verdi oh mis Bizimki oyunda bile züğürt

Quote Originally Posted by obafemi_2 View Post
    Aytekin hocam tam destek arkandayım. Cem uzan, Jardel'i hediye ettiği gibi futbolcu hediye edebilirim sana bir anda kadronda beliriverir istersen :P

Bir şampiyonluk daha gelsin.

Eyvallah kardeşim Bu sene zor olacak ama bakalım

Bu arada bana sağlam forvet lazım önerisi olan var mı ?

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Tebrikler @Barak güzel gidiyoruz bu sezon.
    Barak benim desteğimi arkasına aldı,durdurabilen varsa durdursun

Ya adam ne ağlamaya başlamış ama Yok Aziz Başkan 35 vermiş miş de. Sen sene başı çöp Parejo'ya 150.000.000_TL vermeseydin. Sanki Messi alıyor da 150.000.000_TL para bayılıyor. GS'nin eti ne butunu ne bi futbolcuya 150.000.000_TL verilir mi yazık günah

Bunun gibi Menajerler yüzünden takımlar kayyuma terkediliyor eyyy Ahalii
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Ya adam ne ağlamaya başlamış ama Yok Aziz Başkan 35 vermiş miş de. Sen sene başı çöp Parejo'ya 150.000.000_TL vermeseydin. Sanki Messi alıyor da 150.000.000_TL para bayılıyor. GS'nin eti ne butunu ne bi futbolcuya 150.000.000_TL verilir mi yazık günah

Bunun gibi Menajerler yüzünden takımlar kayyuma terkediliyor eyyy Ahalii
    Hehe
    Sen bana forvet bul boşver onu Satacam zaten onu geri

Bu oyuncu hiç oynatmadım hocam, kesin konuşamam o yüzden. Hem Souza yeterince iyiyse uyum sağlamış adamı kesmenin anlamı yok derim.
    [MENTION=40794]aytekin79[/MENTION] hocam luiz adriano milanda mutsuzsa kaçırmayın. dan dun bir sürü gol atıyor, önde güzel basıyor. Leeds ile premier ligde 35 gol attı bir sezonda. Brezilyalı genç önermem istenirse Gabriel Jesus'tan bahsedelim

Nesil
    2014

Bu oyuncu hiç oynatmadım hocam, kesin konuşamam o yüzden. Hem Souza yeterince iyiyse uyum sağlamış adamı kesmenin anlamı yok derim.
    @aytekin79 hocam luiz adriano milanda mutsuzsa kaçırmayın. dan dun bir sürü gol atıyor, önde güzel basıyor. Leeds ile premier ligde 35 gol attı bir sezonda. Brezilyalı genç önermem istenirse Gabriel Jesus'tan bahsedelim

Aynen Souza şuan takımın en iyilerinden maceraya gerek yok

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Hehe
    Sen bana forvet bul boşver onu Satacam zaten onu geri
    Alsana forvet

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

[MENTION=297426]Barak[/MENTION] hayırlısı o zaman

[MENTION=40794]aytekin79[/MENTION] hocam luiz adriano milanda mutsuzsa kaçırmayın. dan dun bir sürü gol atıyor, önde güzel basıyor. Leeds ile premier ligde 35 gol attı bir sezonda. Brezilyalı genç önermem istenirse Gabriel Jesus'tan bahsedelim
    Bakayım hocam , teşekkür ederim ..

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Fanatik kaynaklı Bony haberine güvenelim mi ?

Nesil
    2014

Fanatik kaynaklı Bony haberine güvenelim mi ?
    Kap'a bildirildi diyor Bence güven
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

James Wilson gelir mi bilmiyorum ama Galatasaray'a forvet olarak çok yakışır.

Henüz kapmadılarsa Davie Selke, Giovanni Simeone, Donis Avdijaj ve Timo Werner de geliyor aklıma.

Nesil
    2014

Donis Avdijaj'ı dün ben yoklamıştım. Fena bonservis istiyorlar.
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

abi sene başı taraftar uyarmış calleri yi ararız diye tiz zamanda toplanman dileğiyle o forvet kim olur bilemedim leblebi gibi gol atmalı fark çok olmuş
    yiğidi öldür de hakkkını da yeme aam bony i getirdi daha da neler gelecek ilk 3 sene sadece sağ beke transfer yapsa yine götürür bu takım avrupada da ligde de

hocam Fluminense de 18e yeni girecek "Ramon" var. 3-4 maç sonunda her maç hattrick yapacak futbolcu budur. Mevcut potansiyeli iyi forvet alacaksan şuanda Galatasaray için barça da munir i kiralayabilirsin. Mükemmel münir. uzaktan bir anda atıyor.

Aytekin hocam birde [MENTION=297426]Barak[/MENTION] duymasın bunu Faouzi Ghoulam diye ol bek var cezayirli. Bu adamı takip et. satış listesine konulduğu anda bu adama formayı giydir. Yenildiğin maç olmaz. Çok hırslı adam. Takım gerideyse eğer defanstan gelir gol atar

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Bu sezon bayağı kızışmış ortalık.Barak toparlamış takımı çok güzelde transferler yapmış bırakmaz ligi alır

Nesil
    2006
    Yer
    06

hocam Fluminense de 18e yeni girecek "Ramon" var. 3-4 maç sonunda her maç hattrick yapacak futbolcu budur. Mevcut potansiyeli iyi forvet alacaksan şuanda Galatasaray için barça da munir i kiralayabilirsin. Mükemmel münir. uzaktan bir anda atıyor.

Aytekin hocam birde [MENTION=297426]Barak[/MENTION] duymasın bunu Faouzi Ghoulam diye ol bek var cezayirli. Bu adamı takip et. satış listesine konulduğu anda bu adama formayı giydir. Yenildiğin maç olmaz. Çok hırslı adam. Takım gerideyse eğer defanstan gelir gol atar
    Teşekkür ederim hocam , sanırım forvetimi buldum . Cristian Pavon söylediğin bek PSG de as takımda oynuyor. Bırakmazlar ama listemde o isim artık .. Teşekkür ettim.

[MENTION=101617]devilshand[/MENTION] Sorma satmayacaktık onu , teklifin büyüklüğü aklımızı karıştırdı Neyse olan oldu. Evet Barak iyi gidiyor bu sene ligde tebrik ederim
    Last edited by aytekin79 : 25.Ocak.2016 at 17:18

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Teşekkür ederim hocam , sanırım forvetimi buldum . Cristian Pavon söylediğin bek PSG de as takımda oynuyor. Bırakmazlar ama listem o adam .. Teşekkür ettim.

[MENTION=101617]devilshand[/MENTION] Sorma satmayacaktık onu , teklifin büyüklüğü aklımızı karıştırdı Neyse olan oldu. Evet Barak iyi gidiyor bu sene ligde tebrik ederim
    abi az çirkefe yat aklını bulandır [MENTION=297426]Barak[/MENTION] ın
    hemen tebrik etme öyle

Nesil
    2014
    Yer
    Tekirdağ

[MENTION=297426]Barak[/MENTION] hocam Atleticodan correayı mutlaka al. Çılgın atıyor.

Nesil
    2014

abi sene başı taraftar uyarmış calleri yi ararız diye tiz zamanda toplanman dileğiyle o forvet kim olur bilemedim leblebi gibi gol atmalı fark çok olmuş
    yiğidi öldür de hakkkını da yeme aam bony i getirdi daha da neler gelecek ilk 3 sene sadece sağ beke transfer yapsa yine götürür bu takım avrupada da ligde de
    Aynen kardeşim. Takım ateş edecek hale geldi. Sağ beki halledersem sezon sonu iş tamam

Aytekin hocam birde @Barak duymasın bunu Faouzi Ghoulam diye ol bek var cezayirli. Bu adamı takip et. satış listesine konulduğu anda bu adama formayı giydir. Yenildiğin maç olmaz. Çok hırslı adam. Takım gerideyse eğer defanstan gelir gol atar
    Munir Kasımpaşa da kiralık. Düşün GS Teknik Direktörü Kasımpaşa kadar başarılı işler yapamıyor @aytekin79

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Bu sezon bayağı kızışmış ortalık.Barak toparlamış takımı çok güzelde transferler yapmış bırakmaz ligi alır
    Lig cepte zaten artık Avrupa Ligine konsantreyim

abi az çirkefe yat aklını bulandır @Barak ın
    hemen tebrik etme öyle
    Adam sen mi hemen pislik yapsın Aynı benim gibi hiç pisleştirmeden yarışıyor

Quote Originally Posted by nostalgia View Post
    @Barak hocam Atleticodan correayı mutlaka al. Çılgın atıyor.
    Çaktırma Correa'da imzaladı
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri