Bu Olabilir Bak Flash Belleğe Atarım. Belki Virüs Diye Algılayıp İş Yerinde Yüklenmemiş Olabilir İnşallah Flash'da da Aynı Olayı Virüs Algılamaz. Teşekkür Ederim Bu Arada Bir Deneyelim Bakalım Sonucu Merak Ettim Şimdiden![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
adam arap atı gibi hırslanıyor sürekli bu sene alır gibi bu fenerli (belki rehavete kapılır)
Rica ederim abi ne demek
Beni iyi sen bilirsin
[MENTION=93971]MelihTrezeguet[/MENTION]
Souza'nın performans bu şekilde, önerdiğin orta sahaya baktım gerçi Reis benim veri tabanında çıkmadı ama diğeri muazzam.
Eğer Souza'nın bu performansından özellikle ön libero da iken daha etkili dersen alıcam adamıÖnerdiğin sağ bekte çok feci sakatlanmış adam çöp olmuş diye bilirim
![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Film başlıyor Aytekin hocaaa!!! Yaslan arkana![]()
SÜPER LİG İLK 13 HAFTA
Geçen serideki bazı kariyerlerimi en baştan okuyup nerelerde hata yaptığımı çözdüm gibi
AVRUPA LİGİ GRUP MAÇLARI
Bu kupada ilk maçın önemi ve İnter maçlarının önemi düşünülerek as destekli kadro ile çıkıldı diğer 3 maç tamamen yedek kadro yani gençlerden oluşan kadro
ile çıkıldı. Ve ayrı taktikle
Geçen serilerde yaptığım ama bu seride henüz yaptığım en iyi şey iki takım ve reakabetçi takım yaratmak oldu.
Hem takım uyumu inanılmaz yükseldi hem olası sakatlıklarda tüm oyuncular fit hem de forma yarışı çok kızıştı
Geçen sezon bu uyumu yakalayamıştım
Avrupa Liginde gençlerimizin şov yaptığı bir maç
Oyuncu verileri
Salih bildiğiniz üzere İtalya'da forma şansı bulamıyor. Ama ben onu istenen şekile getiricem ve takımın değişlmezlerinden olacak![]()
Şuana kadar iyi çalışıyor güç gibi özellikleri 2 tık arttı daha da artacak![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
Tebrikler [MENTION=297426]Barak[/MENTION] güzel gidiyoruz bu sezon.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
adam fena açılmış muhtemelen daha tutulmaz 10 puanlık fark zor bir gs li olarak bu adam bu oyunu oynuyor![]()
Fenerbahçeli arkadaşın kulladığı tema çok hoştemanın ismini öğrenebilir miyiz
![]()
fm flut tema @erdem344
Aytekin hocam tam destek arkandayım. Cem uzan, Jardel'i hediye ettiği gibi futbolcu hediye edebilirim sanabir anda kadronda beliriverir istersen :P
Bir şampiyonluk daha gelsin.
Barak benim desteğimi arkasına aldı,durdurabilen varsa durdursun![]()
Başlasın bakalım ,oyuna keyif geldi![]()
Aziz başkan 36 milyon euroyu da verdi oh misBizimki oyunda bile züğürt
Eyvallah kardeşimBu sene zor olacak ama bakalım
Bu arada bana sağlam forvet lazım önerisi olan var mı ?
steam : aytekin79
Ya adam ne ağlamaya başlamış amaYok Aziz Başkan 35 vermiş miş de. Sen sene başı çöp Parejo'ya 150.000.000_TL vermeseydin. Sanki Messi alıyor da 150.000.000_TL para bayılıyor. GS'nin eti ne butunu ne bi futbolcuya 150.000.000_TL verilir mi yazık günah
![]()
Bunun gibi Menajerler yüzünden takımlar kayyuma terkediliyor eyyy Ahalii![]()
Bu oyuncu hiç oynatmadım hocam, kesin konuşamam o yüzden. Hem Souza yeterince iyiyse uyum sağlamış adamı kesmenin anlamı yok derim.
[MENTION=40794]aytekin79[/MENTION] hocam luiz adriano milanda mutsuzsa kaçırmayın. dan dun bir sürü gol atıyor, önde güzel basıyor. Leeds ile premier ligde 35 gol attı bir sezonda. Brezilyalı genç önermem istenirse Gabriel Jesus'tan bahsedelim![]()
Fanatik kaynaklı Bony haberine güvenelim mi ?![]()
James Wilson gelir mi bilmiyorum ama Galatasaray'a forvet olarak çok yakışır.![]()
Henüz kapmadılarsa Davie Selke, Giovanni Simeone, Donis Avdijaj ve Timo Werner de geliyor aklıma.
Donis Avdijaj'ı dün ben yoklamıştım. Fena bonservis istiyorlar.
abi sene başı taraftar uyarmış calleri yi ararız diye tiz zamanda toplanman dileğiyle o forvet kim olur bilemedim leblebi gibi gol atmalı fark çok olmuş
yiğidi öldür de hakkkını da yeme aam bony i getirdi daha da neler gelecek ilk 3 sene sadece sağ beke transfer yapsa yine götürür bu takım avrupada da ligde de
hocam Fluminense de 18e yeni girecek "Ramon" var. 3-4 maç sonunda her maç hattrick yapacak futbolcu budur. Mevcut potansiyeli iyi forvet alacaksan şuanda Galatasaray için barça da munir i kiralayabilirsin. Mükemmel münir. uzaktan bir anda atıyor.
Aytekin hocam birde [MENTION=297426]Barak[/MENTION] duymasın bunuFaouzi Ghoulam diye ol bek var cezayirli. Bu adamı takip et. satış listesine konulduğu anda bu adama formayı giydir. Yenildiğin maç olmaz. Çok hırslı adam. Takım gerideyse eğer defanstan gelir gol atar
Bu sezon bayağı kızışmış ortalık.Barak toparlamış takımı çok güzelde transferler yapmış bırakmaz ligi alır![]()
Teşekkür ederim hocam , sanırım forvetimi buldum . Cristian Pavonsöylediğin bek PSG de as takımda oynuyor. Bırakmazlar ama listemde o isim artık .. Teşekkür ettim.
[MENTION=101617]devilshand[/MENTION] Sorma satmayacaktık onu , teklifin büyüklüğü aklımızı karıştırdıNeyse olan oldu. Evet Barak iyi gidiyor bu sene ligde tebrik ederim
![]()
Last edited by aytekin79 : 25.Ocak.2016 at 17:18
[MENTION=297426]Barak[/MENTION] hocam Atleticodan correayı mutlaka al. Çılgın atıyor.![]()
Aynen kardeşim. Takım ateş edecek hale geldi. Sağ beki halledersem sezon sonu iş tamam
Munir Kasımpaşa da kiralık. Düşün GS Teknik Direktörü Kasımpaşa kadar başarılı işler yapamıyor@aytekin79
Lig cepte zaten artık Avrupa Ligine konsantreyim
Adam sen mi hemen pislik yapsınAynı benim gibi hiç pisleştirmeden yarışıyor
![]()
Çaktırma Correa'da imzaladı![]()
![]()