1 ile 30 arası toplam 261 sonuç

Konu: Dünya devi olma yolunda | 1860 München (4. Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Atinc in takımı da arkanda bak hele

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Namzet View Post

Nazar boncuğumuz şöyle köşede dursun hocam Mükemmel gidiyoruz
    Ooo rengimize de uydu, çok güzel oldu. Teşekkürler

Quote Originally Posted by burhankemal View Post
    İlk yarıyı çok güzel kapatmissin. Performans olarak üstüne koyarak devam edersin ve ziplariz diye düşünüyorum
    Quote Originally Posted by burhankemal View Post
    Atinc in takımı da arkanda bak hele
    İkinci yarı aynı şekilde gidersek ligi ilk 3 içinde tamamlarız diye düşünüyorum. Atınç'ın takımı ligin en iyi takımı bana göre, rahatça transfer yapmadan Bundesliga'ya tutunabilecek bir takım.

1860 München'de Gündem Mali Kriz

Münih ekibi ligde beklenenin çok üstünde performans sergiliyor ama bu kulüp binasındaki yüzleri güldürmeye yetmiyor.

Kulüp Şubat ayına girerken belki de tarihinin en kötü mali durumunu yaşıyor. Hem yönetim hem de teknik ekip bu durumu düzeltmek için önlemler ve çözümler bulmaya çalışıyor. Nitekim, bir çözüm bulunamazsa tarihi kulüp kendini sınırın altında bulabilir.

Bundesliga'ya çıkmak için şu an avantajlı bir konumda bulunsalar bile, öngörülere göre kulübün Bundesliga'ya tutunması hayal. Bundesliga'ya çıkılsa bile kulüp ne kadrosunu ne de antrenman tesislerini geliştirecek nakite sahip değil.

Kulüp için en mantıklı çözüm sezon sonunda Adlung, Okotie gibi yıldız oyuncularını satıp sezona genç oyuncularla devam etmek gibi görünüyor.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri