Originally Posted by
Namzet
Nazar boncuğumuz şöyle köşede dursun hocam

Mükemmel gidiyoruz
Ooo rengimize de uydu, çok güzel oldu. Teşekkürler

Originally Posted by
burhankemal
İlk yarıyı çok güzel kapatmissin. Performans olarak üstüne koyarak devam edersin ve ziplariz diye düşünüyorum

Originally Posted by
burhankemal
Atinc in takımı da arkanda bak hele

İkinci yarı aynı şekilde gidersek ligi ilk 3 içinde tamamlarız diye düşünüyorum. Atınç'ın takımı ligin en iyi takımı bana göre, rahatça transfer yapmadan Bundesliga'ya tutunabilecek bir takım.
1860 München'de Gündem Mali Kriz
Münih ekibi ligde beklenenin çok üstünde performans sergiliyor ama bu kulüp binasındaki yüzleri güldürmeye yetmiyor.
Kulüp Şubat ayına girerken belki de tarihinin en kötü mali durumunu yaşıyor. Hem yönetim hem de teknik ekip bu durumu düzeltmek için önlemler ve çözümler bulmaya çalışıyor. Nitekim, bir çözüm bulunamazsa tarihi kulüp kendini sınırın altında bulabilir.
Bundesliga'ya çıkmak için şu an avantajlı bir konumda bulunsalar bile, öngörülere göre kulübün Bundesliga'ya tutunması hayal. Bundesliga'ya çıkılsa bile kulüp ne kadrosunu ne de antrenman tesislerini geliştirecek nakite sahip değil.
Kulüp için en mantıklı çözüm sezon sonunda Adlung, Okotie gibi yıldız oyuncularını satıp sezona genç oyuncularla devam etmek gibi görünüyor.