Originally Posted by
Namzet
Sen saha içinde gerekeni yap,yönetime güven bugünlerde geçecek

Originally Posted by
Namzet
Ara transferde kadromuz güçlenmiş
Umarım bir an önce geçer bu günler.

Kadro güçlendi gibi görünüyor da Medjani ilk maçında kırmızı kart gördü. Kerim de çok etkisiz, sürünüyor adeta. Suarez'i yedek kaleci olarak kiralamıştık zaten. Pek pozitif etkileri olmadı anlayacağın bu oyuncuların henüz bize.

Originally Posted by
olgunege75
Hocam öncelikle başarılar.Çok iyi başlamışız lige.Genç oyuncular da çok iyi gözüküyor.Mali krizide atlatabilirsek çok hoş olur

Teşekkür ederim.

Maç maç paylaşmadığım için belli olmuyordur belki ama takımı cidden genç oyuncular taşıyor. Mali krizi atlatırsak önümüz açılır. Çok güzel bir transfer listesi oluşturdum ama para olmadığı için elim kolum bağlı bekliyorum.
Şimdilik sezon sonu için sözleşmesi bitecek potansiyeli yüksek iyi bir akademiden çıkmış bir genç ile anlaştık.
20. - 24. Hafta
Leipzig galibiyeti ile liderliğe oturmuştuk ama formumuzu koruyamayınca hem 8 maçlık yenilmezlik serimizden hem de liderlikten olduk. Önce de söylediğim gibi Kerim ve Medjani'den memnun kalmadım. Daha çok genç oyuncularımıza şans veriyorum.
2. Bundesliga Puan Tablosu
Sezon Başında Juventus'dan Kiraladığımız Cevherler
Allegri ile görüşüp ikisinin de kiralık sözleşmelerini uzattık. Bu iki genç için kulübün kasasında 1 kuruş bile çıkmayacak.
2. Filippo Romagna
15. Mattia Vitale