1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: UEFA kupası Peşinde.Amaç:Türk olmayan kulüpleri yenmek | 2.Sezon Videolu ve eğlenceli

Hybrid View

Güzel gidiyoruz tebrikler. Tüm takımı Türk yapabileceğine inanıyoruz. Gurbetçi türkleri takip etmek lazım. Güzel oyuncular çıkıyor.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Güzel gidiyoruz tebrikler. Tüm takımı Türk yapabileceğine inanıyoruz. Gurbetçi türkleri takip etmek lazım. Güzel oyuncular çıkıyor.
    Elimde çok kaliteli Türk futbolcular mevcut. Kalede cenk i düşünüyorum ama Donnarumma gelecek onu ne yapsam bilemiyorum.

Defansta semih-koray-abdulkerim alırsam beli serdar aziz.
    Fw olarak Burak-Nadir-Ersan(Genç yetenek oyun tarafından oluşturuldu.)
    os zaten selçuk yanına bir iki kişi daha bulurum. Mustafa saymak geliyr belki Arda turan ile hakan Çalhanoğlunu alırım.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Maçlar.
    Burak Yılmaz'ın Hattricki ile maçı koparttık. çok daha acıtmadan maçı bitirdik.

Süper Lig 15. Hafta Rakip OsmanlıSpor

Gelecek sezon için alt yapıdaki Türk oyuncularımızı hazırlıyoruz. Oktay Özkara Takımının 2. Golünü atıyor. Şık bir gol. Moraller üst seviyede.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Maçlar.
    İlk maçta 5-2 Yenildiğimiz akhisar belediyeyi yine yenemiyoruz. Kalecileri çok çok iyi. Maalesef geçemedik.

Süper Lig 16. Hafta Rakip KonyaSpor

Ziraat Türkiye Kupası 6. maçlar

Çaykur Rize'nin yenilmesi ile 2. olarak gruptan çıktık. Şimdi 4. Tur Eleme maçlarımız

Yeni transferlerimiz Arango ve Rolon ilk 11 de ve defans merkeze Genç defans Mesut ersan'ı aldık.
    Maalesef maç istediğimiz gibi gitmedi mesut biraz afalladı. Mesutu çıkarıp tecrübeli bir savunma aldık. Gol aramak için risk aldık ancak kalemizde gol gördük.
    4. Turda Türkiye kupasına elenmiş olduk.
    Fatih Terim misali : "Gelecek sezon daha ciddiye alacağımız bir Türkiye Kupası olacak" diyen yasin Değirmenci gözünü kupaya dikti.

TRANSFERLER

FM 2015'Te büyük işler başardığım bir futbolcu.
    RODRIGO DE PAUL - 22 yaşında. Mükemmel Bir futbolcu.
    Satılık listesindeydi ve üzgündü. Üzgün olmasına dayanamadım aldım takımıma.

Arango bir temsilci tarafından önerildi. Denedim beğendim ve aldım. Sizlerede tavsiye ederim.

Velezden Sezon sonuna kadar(Onların sezonu Aralıkta bitiyor.) kiralık kalacak şekilde satın aldığımız futbolcu Rolon takımımıza katıldı.

Arda ve Hakan için Transfer girişimlerim devam ediyor. Sezon sonunda Mustafa Saymak ve Enes Ünal Bizlerle olacak.

Transfer Teklifi Ettiğimiz DENİZ TÜRÜÇ te bizimle olacak sezon sonunda. Paramız Bol

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri